Кава «Мокко»
Назва «Мокко» має 2 значення: по-перше, це знаменитий сорт кави, а по-друге, назва напою, приготованого на основі еспрессо. Такий рецепт кави користується шаленою популярністю у багатьох країнах, завдяки своєму зігріваючу, цікавий і трохи бадьорого дії, а також дивно м'якому і ніжному смаку.
Приготувати кави «Мокко» можна без праці навіть в домашніх умовах, просто треба докласти трохи зусиль, але це того варто! Для приготування кави нам знадобиться красивий прозорий стакан, маленька чашка стандартно звареного еспресо, трохи гарячого темного шоколаду, збиті вершки і молоко. Ну що, все зрозуміло? Ні? Тоді давайте більш детально розглянемо з вами як приготувати «Мокко» і порадувати себе улюблену ніжним смаком і вишуканим ароматом цього чарівного напою.
Інгредієнти:
кави дрібного помелу - 10 г;
молоко холодне - 50 мл;
гарячий шоколад - 50 мл;
вершки 33 % - 50 мл;
темний шоколад - 10 р.
Приготування
Для приготування кави «Мокко», беремо турку і варимо в ній стандартну порцію звичайного еспрессо. Потім в питчере готуємо трішки гарячого шоколаду і перелити в скляний стакан. Поверх шоколаду з допомогою столової ложки, акуратно наливаємо трохи злегка підігрітого молока. Зверху молока наливають каву, таким чином, щоб у нас вийшли рівні шари. Потім гарненько збиваємо вершки і обережними круговими рухами прикрашаємо наш склянку з приготованим кави. В принципі, рецепт «Мокко», досить просто, головне не поспішати і у вас обов'язково все вийде. Удачі!
Інгредієнти:
кави дрібного помелу - 10 г;
гарячий шоколад - 50 мл;
сироп кокосовий - 20 мл;
молоко - 50 мл;
вершки 33 % - для прикраси;
кокосова стружка - 10 р.
Приготування
Як приготувати кави «Мокко»? Для початку беремо і варимо питчере гарячий шоколад. Потім переливаємо його в скляний стакан і зверху обережно, за допомогою ложки, наливаємо кокосовий сироп так, щоб він не перемішався з шоколадом, а ліг на нього рівним шаром. Потім трохи підігріваємо молоко і теж акуратно переливаємо його в склянку, утворюючи третій шар. Потім класичним способом варимо каву еспресо і теж вливаємо його з допомогою ложки поверх молока. Гарненько збиваємо вершки і прикрашаємо ними приготований напій. Зробивши такий гарний і чудовий кави, ви можете відпочити перед телевізором або почитати цікавий журнал.
Інгредієнти:
кави дрібного помелу - 10 г;
молоко - 50 мл;
гарячий білий шоколад - 50 г;
вершки 33 % - 50 г;
тертий білий шоколад - 10 р.
Приготування
Отже, як завжди, в турці, варимо стандартну порцію класичного кави еспресо. Потім в питчере готуємо гарячий білий шоколад і переливаємо його в красивий високий стакан. Далі трохи підігріваємо молоко і акуратно, за допомогою ложки наливаємо його поверх білого шоколаду. Зверху молока обережно викладаємо зварений кави, утворюючи таким способом третій шар. Потім гарненько збиваємо вершки і прикрашаємо ними приготований напій, викладаючи їх круговими рухами. Білий шоколад тремо на дрібній тертці і посипаємо зверху!
Тепер давайте підведемо невеликий підсумок:
кава «Мокко» завжди подається тільки в гарячому вигляді, у високому прозорому стакані з трубочкою;
пити його потрібно не поспішаючи, через збиті вершки, насолоджуючись кожною хвилиною,
пам'ятайте, що кава «Мокко» - це вечірній напій, і він добре зігріває в дощову холодну погоду, піднімаючи вам настрій;
завдяки наявності в кава молока, він є менш бадьорить напоєм, ніж інші види кави, тому не бійтеся пити його на ніч - безсоння вам не загрожує!
Приготувати кави «Мокко» можна без праці навіть в домашніх умовах, просто треба докласти трохи зусиль, але це того варто! Для приготування кави нам знадобиться красивий прозорий стакан, маленька чашка стандартно звареного еспресо, трохи гарячого темного шоколаду, збиті вершки і молоко. Ну що, все зрозуміло? Ні? Тоді давайте більш детально розглянемо з вами як приготувати «Мокко» і порадувати себе улюблену ніжним смаком і вишуканим ароматом цього чарівного напою.
Класичний рецепт кави «Мокко»
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування кави «Мокко», беремо турку і варимо в ній стандартну порцію звичайного еспрессо. Потім в питчере готуємо трішки гарячого шоколаду і перелити в скляний стакан. Поверх шоколаду з допомогою столової ложки, акуратно наливаємо трохи злегка підігрітого молока. Зверху молока наливають каву, таким чином, щоб у нас вийшли рівні шари. Потім гарненько збиваємо вершки і обережними круговими рухами прикрашаємо наш склянку з приготованим кави. В принципі, рецепт «Мокко», досить просто, головне не поспішати і у вас обов'язково все вийде. Удачі!
Кава «Мокко» з сиропом - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати кави «Мокко»? Для початку беремо і варимо питчере гарячий шоколад. Потім переливаємо його в скляний стакан і зверху обережно, за допомогою ложки, наливаємо кокосовий сироп так, щоб він не перемішався з шоколадом, а ліг на нього рівним шаром. Потім трохи підігріваємо молоко і теж акуратно переливаємо його в склянку, утворюючи третій шар. Потім класичним способом варимо каву еспресо і теж вливаємо його з допомогою ложки поверх молока. Гарненько збиваємо вершки і прикрашаємо ними приготований напій. Зробивши такий гарний і чудовий кави, ви можете відпочити перед телевізором або почитати цікавий журнал.
Як зробити кави «Мокко-White»?
Інгредієнти:
Приготування
Отже, як завжди, в турці, варимо стандартну порцію класичного кави еспресо. Потім в питчере готуємо гарячий білий шоколад і переливаємо його в красивий високий стакан. Далі трохи підігріваємо молоко і акуратно, за допомогою ложки наливаємо його поверх білого шоколаду. Зверху молока обережно викладаємо зварений кави, утворюючи таким способом третій шар. Потім гарненько збиваємо вершки і прикрашаємо ними приготований напій, викладаючи їх круговими рухами. Білий шоколад тремо на дрібній тертці і посипаємо зверху!
Тепер давайте підведемо невеликий підсумок:
Рекомендуємо добрі рецепти
Кавовий коктейль
Кавові коктейлі - чудовий напій. Він цілком може замінити ранкову каву або ж стати простим доповненням до десерту. Поговоримо про приготування
Кави фраппе
Набрид звичайний кави, але пити чай не дуже хочеться? Є альтернативний варіант - холодний кави, або по-іншому - фраппе. Цей напій представляє собою
Кава по-турецьки
Що може бути краще з ранку, ніж свіжозварений запашну каву по-турецьки? Напевно, нічого. Тому ми вирішили розповісти вам про те, як правильно зробити
Холодна кава
Жарким літом навіть і думати не хочеться про гарячих напоях, тому, щоб зарядитися бадьорістю і освіжиться, пропонуємо вам приготувати холодну каву за
Рецепт кави американо
Багато хто з нас навіть не уявляють, що починають свій день з кави американо. А адже це один з найбільш поширених напоїв, який п'ють вже не одне
Кава з вершками
Кава - це бадьорить і тонізуючий напій, який ми звикли пити вранці, та й протягом дня теж. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька рецептів створення