Вино з родзинок в домашніх умовах – рецепт
Відмінно вино виходить не тільки зі свіжого винограду. Як зробити вино з родзинок, дізнаєтеся з цієї статті.
Інгредієнти:
пісок цукровий – 350 г;
очищена вода – 25 літра;
родзинки – 900 р.
Приготування
Родзинки моєму і перебираємо. Тепер робимо сироп: цукор з водою з'єднуємо і перемішуємо до його повного розчинення. Тепер родзинки поміщаємо в 5-літрову банку, заливаємо сиропом і залишаємо для настоювання на 2 тижні. При цьому вміст банки потрібно збовтувати кожен день. Після закінчення зазначеного терміну, коли ізюм, як слід, набубнявіє, перелити рідину в іншу ємність, а родзинки, який залишився, розминаємо. В отриману масу знову вливаємо рідина. Якщо потрібно вливаємо ще стільки води, щоб банку була повною. Залишаємо напій для бродіння на 1 місяць. Після того, як вино забродить, розливаємо рідина по пляшках, а макуха викидаємо. Даємо провину настоятися ще 2-3 місяці, а потім приступаємо до дегустації.
Інгредієнти:
Для закваски:
родзинки – 1 стакан;
вода – 10 мл;
пісок цукровий – 50 р.
Для вина:
вода – 7 літрів;
родзинки – 900 г;
цукор – 2 кг.
Приготування
Склянка родзинок пропускаємо через м'ясорубку, додаємо цукор, воду і добре розмішуємо. Отриману суміш покласти в півлітрову банку і на кілька днів залишаємо в теплі. Коли маса забродить, приступаємо безпосередньо до приготування вина. Як і для закваски, родзинки подрібнюємо. Отриману масу разом з цукром і водою поміщаємо у велику сулію. Перемішуємо до розчинення цукру. Потім вливаємо закваску. Тепер шийку бутля закриваємо медичної рукавичкою. На одному з пальців робимо прокол голкою. Через кілька днів вино забродить і рукавичка надуется. Бродіння буде тривати близько місяця. А коли рукавичка опаде, акуратно розподіляємо вино по ємностях, намагаючись не торкнутися осад. Безпосередньо в пляшках вино має настоятися ще 2-3 місяці.
Інгредієнти:
каркаде – 1 склянка;
очищена вода;
родзинки – 900 г;
цукор – 3 кг.
Приготування
Ізюм добре миємо, підсушуємо, а потім пересипаємо в банку, всипаємо 1/3 цукру і вливаємо воду. Добре розмішуємо до розчинення цукру. Після цього накриваємо ємність марлею і на 3 дні ставимо в тепло. У каструлі кип'ятимо воду, всипаємо туди каркаде і даємо настоятися до повного охолодження. Отриманий настій виливаємо в заграв, родзинки, всипаємо цукор, що залишився, вливаємо воду і розмішуємо. Накриваємо банку кришкою і ставимо в темне місце. Вино буде бродити 2 місяці, а після цього його акуратно за допомогою трубочки переливаємо в іншу банку так, щоб осад залишився не зворушеним. Далі вино потрібно освітлити. Для цього його кожні 10 днів проціджуємо і переливаємо в чисту ємність. Після 3 переливань вино стане прозорим і без осаду. Переливаємо його по пляшках і відправляємо для зберігання в холод.
Вино з родзинок в домашніх умовах – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Родзинки моєму і перебираємо. Тепер робимо сироп: цукор з водою з'єднуємо і перемішуємо до його повного розчинення. Тепер родзинки поміщаємо в 5-літрову банку, заливаємо сиропом і залишаємо для настоювання на 2 тижні. При цьому вміст банки потрібно збовтувати кожен день. Після закінчення зазначеного терміну, коли ізюм, як слід, набубнявіє, перелити рідину в іншу ємність, а родзинки, який залишився, розминаємо. В отриману масу знову вливаємо рідина. Якщо потрібно вливаємо ще стільки води, щоб банку була повною. Залишаємо напій для бродіння на 1 місяць. Після того, як вино забродить, розливаємо рідина по пляшках, а макуха викидаємо. Даємо провину настоятися ще 2-3 місяці, а потім приступаємо до дегустації.
Вино з родзинок – рецепт
Інгредієнти:
Для закваски:
Для вина:
Приготування
Склянка родзинок пропускаємо через м'ясорубку, додаємо цукор, воду і добре розмішуємо. Отриману суміш покласти в півлітрову банку і на кілька днів залишаємо в теплі. Коли маса забродить, приступаємо безпосередньо до приготування вина. Як і для закваски, родзинки подрібнюємо. Отриману масу разом з цукром і водою поміщаємо у велику сулію. Перемішуємо до розчинення цукру. Потім вливаємо закваску. Тепер шийку бутля закриваємо медичної рукавичкою. На одному з пальців робимо прокол голкою. Через кілька днів вино забродить і рукавичка надуется. Бродіння буде тривати близько місяця. А коли рукавичка опаде, акуратно розподіляємо вино по ємностях, намагаючись не торкнутися осад. Безпосередньо в пляшках вино має настоятися ще 2-3 місяці.
Домашнє вино з родзинок
Інгредієнти:
Приготування
Ізюм добре миємо, підсушуємо, а потім пересипаємо в банку, всипаємо 1/3 цукру і вливаємо воду. Добре розмішуємо до розчинення цукру. Після цього накриваємо ємність марлею і на 3 дні ставимо в тепло. У каструлі кип'ятимо воду, всипаємо туди каркаде і даємо настоятися до повного охолодження. Отриманий настій виливаємо в заграв, родзинки, всипаємо цукор, що залишився, вливаємо воду і розмішуємо. Накриваємо банку кришкою і ставимо в темне місце. Вино буде бродити 2 місяці, а після цього його акуратно за допомогою трубочки переливаємо в іншу банку так, щоб осад залишився не зворушеним. Далі вино потрібно освітлити. Для цього його кожні 10 днів проціджуємо і переливаємо в чисту ємність. Після 3 переливань вино стане прозорим і без осаду. Переливаємо його по пляшках і відправляємо для зберігання в холод.
Рекомендуємо добрі рецепти
Вино з шипшини
Обов'язково виділіть місце у своїй коморі для цього алкогольного напою. Далі підкажемо, як правильно і декількома способами виготовити чудове вино з
Вино з чорної смородини в домашніх умовах
Шалено смачним вийде домашнє вино на основі чорної смородини. Його насичений колір, впізнаваний аромат неодмінно сподобається любителям домашніх
Домашнє вино з варення
Домашнє вино з варення відмінно прикрасить будь-який святковий стіл. Для його приготування може підійти будь-яке варення - абрикосове, вишневе,
Малинове вино - рецепт
Малинове вино, приготоване в домашніх умовах володіє ні з чим незрівняним чудовим смаком. І сьогодні ми розповімо вам декілька простих рецептів
Як зробити вино з компоту?
Всі ми прекрасно знаємо про користь домашнього вина в помірних кількостях. Сьогодні ми розповімо, як зробити вино з решти або забродженого компоту.
Вино з родзинок
Домашнє вино, звичайно ж, смачніше і корисніше покупного. Його можна готувати з різних ягід і фруктів. І сьогодні ми з вами поговоримо про рецепти