Рис на гарнір в мультиварці
Дуже часто при приготуванні рису кінцевий результат засмучує господинь. Гарнір не виходить розсипчастим або ж просто перетворюється в кашу. Наявність мультиварки вирішить цю проблему і зробить рис неймовірно смачним і розсипчастим. Достатньо лише дотримати деякі тонкощі його приготування в цій кухонних помічниці. Про них ми і розповімо в рецептах нижче.
Інгредієнти:
рисова крупа – 360 г;
вода фільтрована – 800 мл;
сіль.
Приготування
Успіх у приготуванні рису частково залежить від якості крупи, а також від правильної її підготовки перед варінням. Вибираємо якісний рис, промиваємо його дуже ретельно до прозорої води, закладаємо в мультикастрюлю і заливаємо фільтрованої підсоленою водою. На дисплеї пристрою вибираємо функцію «Плов» або «Гречка» і готуємо до завершення програми. Можна також використовувати режим «Варка» вибравши підпункт «Звичайна».
Інгредієнти:
крупа рисова – 180 г;
вода фільтрована – 300 мл;
морква – 125 г;
цибуля ріпчаста – 125 г;
горошок зелений заморожений – 90 г;
солодкий болгарський перець – 125 г;
рослинна рафінована олія – 70 мл;
спеції – за смаком;
часник – 2 зубці;
сіль – за смаком.
Приготування
Першим ділом очищаємо і шаткуємо дрібненькими кубиками ріпчасту цибулю і закладаємо її в мультикастрюлю, попередньо наливши в неї рафінованої олії. Включаємо пристрій, вибираємо функцію «Смаження» або «Випічка» і пасеруємо цибульку до прозорості. За цей час очищаємо і пропускаємо через тертку моркву і часник, а солодкий болгарський перець позбавляємо від плодоніжки і насіннєвий коробки і нарізаємо невеликими кубиками. Закладаємо всі підготовлені овочі в ємність мультиварки, додаємо ретельно промитий до прозорості води рис, кидаємо також заморожений горошок, спеції і сіль, вливаємо гарячу фільтровану воду і переводимо прилад на режим «Гречка» або «Плов» і чекаємо завершення програми. Перед подачею вміст мультикастрюли перемішуємо.
Такий гарнір з рису з овочами в мультиварці прекрасно підійде до риби, м'яса або стане відмінним самостійним легким стравою на сніданок чи на вечерю.
Інгредієнти:
рисова крупа – 350 г;
вода фільтрована – 600 мл;
гриби – 450 г;
цибуля ріпчаста – 75 г;
морква – 75 г;
сметана – 75 г;
спеції – за смаком;
олія рафінована рослинна;
чорний мелений перець;
сіль.
Приготування
Очищений і нарізаний цибулю і гриби, обсмажуємо в мультикастрюле на рафінованій олії в режимі «Випічка» або «Смаження». Потім додаємо натерту моркву, сметану, закладаємо добряче промитий рис, вливаємо гарячу фільтровану воду, додаємо сіль, перець і спеції і переводимо прилад в режим «Рис», «Плов» або «Гречка». Перед подачею вміст мультикастрюли перемішуємо.
Як приготувати смачний, розсипчастий рис на гарнір в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Успіх у приготуванні рису частково залежить від якості крупи, а також від правильної її підготовки перед варінням. Вибираємо якісний рис, промиваємо його дуже ретельно до прозорої води, закладаємо в мультикастрюлю і заливаємо фільтрованої підсоленою водою. На дисплеї пристрою вибираємо функцію «Плов» або «Гречка» і готуємо до завершення програми. Можна також використовувати режим «Варка» вибравши підпункт «Звичайна».
Як зварити в мультиварці на гарнір рис з овочами?
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом очищаємо і шаткуємо дрібненькими кубиками ріпчасту цибулю і закладаємо її в мультикастрюлю, попередньо наливши в неї рафінованої олії. Включаємо пристрій, вибираємо функцію «Смаження» або «Випічка» і пасеруємо цибульку до прозорості. За цей час очищаємо і пропускаємо через тертку моркву і часник, а солодкий болгарський перець позбавляємо від плодоніжки і насіннєвий коробки і нарізаємо невеликими кубиками. Закладаємо всі підготовлені овочі в ємність мультиварки, додаємо ретельно промитий до прозорості води рис, кидаємо також заморожений горошок, спеції і сіль, вливаємо гарячу фільтровану воду і переводимо прилад на режим «Гречка» або «Плов» і чекаємо завершення програми. Перед подачею вміст мультикастрюли перемішуємо.
Такий гарнір з рису з овочами в мультиварці прекрасно підійде до риби, м'яса або стане відмінним самостійним легким стравою на сніданок чи на вечерю.
Як відварити рис на гарнір в мультиварці з грибами?
Інгредієнти:
Приготування
Очищений і нарізаний цибулю і гриби, обсмажуємо в мультикастрюле на рафінованій олії в режимі «Випічка» або «Смаження». Потім додаємо натерту моркву, сметану, закладаємо добряче промитий рис, вливаємо гарячу фільтровану воду, додаємо сіль, перець і спеції і переводимо прилад в режим «Рис», «Плов» або «Гречка». Перед подачею вміст мультикастрюли перемішуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рис з овочами - рецепт
Рис - це неймовірно універсальний продукт, який поєднується з абсолютно будь-якими компонентами. Підібравши невелику кількість улюблених овочів,
Реберця в мультиварці
Відомо, що страв на основі реберець необхідна тривала теплова обробка і, звичайно, для цієї мети ідеально скористатися диво-приладом - мультиварка.
Як приготувати плов з куркою в мультиварці?
Однією з головних і улюблених багатьма господинями опцій мультиварки є функція тривалого гасіння. Таким чином приготувати плов з допомогою цього
Каша з гарбуза в мультиварці - рецепти приготування
Приготування обіду в мультиварці перетворюється на свято, адже немає необхідності простоювати біля плити час, яке з задоволенням можна витратити на
Розсипчастий рис в мультиварці
Зазвичай у приготуванні страв з рисом не виникає проблем. Але якщо ви хочете зварити рис для гарніру, звичайно ж, хочеться, щоб він вийшов
Гарнір в мультиварці
Мультиварка вже давно стала незамінною помічницею на будь-якій кухні. І сьогодні мова піде про гарнірах в цьому чудовому девайсі. У нашій статті ми