Картопляна запіканка з фаршем в мультиварці
Картопляна запіканка стане ситним та смачним повноцінним обідом або вечерею. Готується вона неймовірно просто, особливо якщо скористатися мультиварка. Ми розповімо вам деякі нюанси, як зробити приголомшливо ніжну картопляну запіканку з фаршем.
Інгредієнти:
м'ясний фарш – 500 г;
картопля – 500 г;
цибулина – 1 шт.;
спеції;
олія рослинна.
Для заливки:
майонез – 100 мл;
сметана – 100 мл;
яйце – 4 шт.;
борошно – 2 ст. ложки.
Приготування
Ріпчасту цибулю чистимо, дрібненько нарізаємо і з'єднуємо з м'ясним фаршем. Потім підсолюємо все за смаком і перемішуємо. Картоплю очищаємо і шаткуємо тонкими кружечками.
Далі готуємо заправку: змішуємо в мисці сметану, майонез, всипаємо борошно і вводимо яйця. Ретельно перемішуємо, заправляємо спеціями і збиваємо виделкою. Чашу мультиварки промазуємо рослинним маслом, викладаємо на дно картоплю і виливаємо трохи заливки. Потім укладаємо шар фаршу і приминаем його щільно руками. Зверху знову заливаємо вершковою сумішшю і накриваємо шаром картоплі. Виливаємо решту заливку, закриваємо кришку і включаємо режим «Випічка» на 60 хвилин. Після звукового сигналу акуратно перевертаємо запіканку на тарілку і подаємо, розрізаємо на шматочки.
Інгредієнти:
картопля – 500 г;
рибне філе – 500 г;
цибулина – 2 шт.;
сир – 200 г;
сметана – 5 ст. ложок;
спеції ;
зелень.
Приготування
Для приготування запіканки з фаршем картоплю нарізаємо кільцями, селеру і часник – кубиками, а сир натираємо. Рибне філе промиваємо, пропускаємо через м'ясорубку або дрібно рубаємо. Тепер беремо
форму, викладаємо всі інгредієнти шарами: картопля, цибулька, рибу, сметану, свіжу зелень і спеції. Посипаємо рясно тертим сиром і обережно вливаємо кип'ячену воду. Готуємо страву в режимі «Випічка» приблизно 40 хвилин.
Інгредієнти:
фарш курячий – 300 г;
картопля – 400 г;
цибулина – 1 шт.;
яйце – 2 шт.;
свіжа зелень – 1 пучок;
майонез – 200 мл;
спеції.
Приготування
Картоплю і цибулю чистимо і дрібно шаткуємо. Потім викладаємо овочі в миску, посипаємо спеціями за смаком, додаємо рубану зелень і перемішуємо. Тепер готуємо фарш: солимо його і змішати з нашаткованою зеленою цибулею. Яйця розбиваємо в пиалку і збиваємо з майонезом. Чашу мультиварки змащуємо гарненько маслом, викладаємо шарами картоплю і накриваємо його рівномірно фаршем. Знову викладаємо картоплю і заливаємо запіканку яєчної сумішшю. Тепер закриваємо прилад і готуємо в режимі «Випічка» 30 хвилин.
Інгредієнти:
картопля – 6 шт.;
стручкова квасоля – 50 г;
зелений горошок – 50 г;
яйце – 2 шт.;
болгарський червоний перець – 05 шт.;
фарш курячий – 200 г;
спеції;
сир – 200 г;
молоко – 50 мл;
кукурудза – 50 р.
Приготування
Картопля добре промиваємо, чистимо, подрібнюємо, розбиваємо яйця, виливаємо прохолодне молоко, додаємо спеції і перемішуємо. Болгарський перець обробляємо, шаткуємо кубиками, а інші овочі заздалегідь розморожуємо. Курячий фарш підсолюємо за смаком. Чашу мультиварки вистилаємо папером для випічки викладаємо трохи картопляної маси, зверху розподіляємо курячий фарш, овочі і посипаємо тертим сиром. Далі викладаємо залишилася картопляну масу, розрівнюємо її ложкою і закриваємо кришку приладу. Готуємо страву у програмі «Випічка» приблизно 50 хвилин. Подаємо картопляну запіканку охолодженої, зі сметаною.
Рецепт картопляної запіканки з фаршем в мультиварці
Інгредієнти:
Для заливки:
Приготування
Ріпчасту цибулю чистимо, дрібненько нарізаємо і з'єднуємо з м'ясним фаршем. Потім підсолюємо все за смаком і перемішуємо. Картоплю очищаємо і шаткуємо тонкими кружечками.
Далі готуємо заправку: змішуємо в мисці сметану, майонез, всипаємо борошно і вводимо яйця. Ретельно перемішуємо, заправляємо спеціями і збиваємо виделкою. Чашу мультиварки промазуємо рослинним маслом, викладаємо на дно картоплю і виливаємо трохи заливки. Потім укладаємо шар фаршу і приминаем його щільно руками. Зверху знову заливаємо вершковою сумішшю і накриваємо шаром картоплі. Виливаємо решту заливку, закриваємо кришку і включаємо режим «Випічка» на 60 хвилин. Після звукового сигналу акуратно перевертаємо запіканку на тарілку і подаємо, розрізаємо на шматочки.
Картопляна запіканка з рибним фаршем в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування запіканки з фаршем картоплю нарізаємо кільцями, селеру і часник – кубиками, а сир натираємо. Рибне філе промиваємо, пропускаємо через м'ясорубку або дрібно рубаємо. Тепер беремо
форму, викладаємо всі інгредієнти шарами: картопля, цибулька, рибу, сметану, свіжу зелень і спеції. Посипаємо рясно тертим сиром і обережно вливаємо кип'ячену воду. Готуємо страву в режимі «Випічка» приблизно 40 хвилин.
Картопляна запіканка з курячим фаршем в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю і цибулю чистимо і дрібно шаткуємо. Потім викладаємо овочі в миску, посипаємо спеціями за смаком, додаємо рубану зелень і перемішуємо. Тепер готуємо фарш: солимо його і змішати з нашаткованою зеленою цибулею. Яйця розбиваємо в пиалку і збиваємо з майонезом. Чашу мультиварки змащуємо гарненько маслом, викладаємо шарами картоплю і накриваємо його рівномірно фаршем. Знову викладаємо картоплю і заливаємо запіканку яєчної сумішшю. Тепер закриваємо прилад і готуємо в режимі «Випічка» 30 хвилин.
Картопляна запіканка з фаршем в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Картопля добре промиваємо, чистимо, подрібнюємо, розбиваємо яйця, виливаємо прохолодне молоко, додаємо спеції і перемішуємо. Болгарський перець обробляємо, шаткуємо кубиками, а інші овочі заздалегідь розморожуємо. Курячий фарш підсолюємо за смаком. Чашу мультиварки вистилаємо папером для випічки викладаємо трохи картопляної маси, зверху розподіляємо курячий фарш, овочі і посипаємо тертим сиром. Далі викладаємо залишилася картопляну масу, розрівнюємо її ложкою і закриваємо кришку приладу. Готуємо страву у програмі «Випічка» приблизно 50 хвилин. Подаємо картопляну запіканку охолодженої, зі сметаною.
Рекомендуємо добрі рецепти
М'ясо по-французьки в мультиварці
Приготувати м'ясо по-французьки ви чудово різноманітите повсякденний обід, не докладаючи зусиль і грошових витрат. Це чудове страву можна зробити з
Як приготувати картопляну запіканку?
Існують такі рецепти, які легко вирішують кілька проблем з приготуванням обіду. До таких впевнено можна віднести різноманітні картопляні запіканки.
Запіканка з макаронами і фаршем в духовці
Макаронна запіканка - це чудовий спосіб розправитися з залишками вчорашнього вечері, не викидаючи його. Доповнивши блюдо м'ясними компонентами у вас
Картопляна запіканка з м'ясом
Приготування будь запіканки - процес клопіткий, однак для цієї страви важливо підібрати відповідні компоненти. Поєднання картоплі і м'яса завжди було
Картопляна запіканка з м'ясним фаршем
Запіканка - відмінний вечеря на кожен день, адже рецептів цієї страви неймовірно багато. Сьогодні ми обговоримо запіканки з фаршем. Ми постаралися
Картопляна запіканка з фаршем і помідорами
Картопляна запіканка - це досить смачне і ситне блюдо, яке сподобається всім без винятку. Давайте сьогодні поговоримо про те, як її приготувати з