Овочеве рагу з м'ясом в мультиварці
Якщо у вас є трохи м'яса і овочів, наприклад, картоплю, баклажани і стручкова квасоля, і ви не знаєте, куди все це прилаштувати, то ми розповімо, як приготувати в мультиварці смачне овочеве рагу з м'ясом.
Інгредієнти:
м'якоть свиняча (гуляш) – 07 кг;
рафінована олія – 4 ст. ложки;
цибуля невеликий – 1 шт.;
стручкова квасоля – 270 г;
молода морква – 1 маленький пучок;
картопля середній – 8-10 шт;
паста томатна без консервантів – 2-3 ст. ложки;
часник молодий – 3-4 зубчики;
сіль – 2 щіпки;
перець мелений чорний – за смаком;
зелень свіжа (петрушка, кінза, базилік , кріп) – за бажанням.
Приготування
Підготуємо компоненти: м'ясо промиємо і обсушим, овочі почистимо, нашинкуем цибулька дрібно, моркву і картоплю – побільше, квасоля наріжемо шматочками завдовжки з фалангу пальця, видаливши хвостики. У чашу мультиварки наливаємо масло, закладаємо м'ясо і цибулю і в режимі «Смаження» готуємо хвилин 7 потім міняємо режим «Гасіння» і, додавши трохи води або бульйону, поставимо на таймері півгодини. Потім закладаємо моркву, квасолю, картоплю і готуємо ще 15 хвилин. Приправляємо продавлений через прес часником і томатом, солимо, перчимо, тушкуємо ще 10 хвилин. При сервіровці додаємо зелень і свіжі овочі: помідори, огірки, солодкий перчик. Як бачите, рецепт овочевого рагу з м'ясом і квасолею нескладний. Квасолю можна замінити лущеним зеленим горошком – 1 стакан на це кількість продуктів.
Ще один відмінний варіант – рецепт овочевого рагу з квасолею і м'ясом в мультиварці. Дуже ситне блюдо, містить велику кількість білка, обов'язково сподобається тим, хто любить поїсти щільно.
Інгредієнти:
цибуля ріпчаста дрібний – 2 шт.;
червона квасоля – 1 склянка (без гірки);
морква – 1 шт.;
свинина (філе) – 350-400 г;
сало свиняче – 65 г;
молодий кабачок – 1 шт.;
помідори рожеві – 3-4 шт.;
сіль йодована – 1 щіпка;
перець гіркий червоний – 1 шт. (маленький);
часник – 2-3 зубчики.
Приготування
З вечора замочуємо квасоля гарячою водою, потім промиваємо і ставимо варитися на повільному вогні. Коли закипить, зливаємо воду. Повторюємо процедуру ще раз, а потім варимо хвилин 15. Далі починаємо готувати рагу. Спершу дрібно ріжемо заморожений шматочок сала в сковороді вытапливаем з нього жир, на ньому обсмажуємо м'ясо так, щоб кожен шматочок вийшов у апетитною скоринки. У ємність мультиварки перекладаємо м'ясо з жиром, крупно нарізані цибулю і моркву, наливаємо 50 мл води або бульйону і в режимі «Гасіння» готуємо півгодини. Додаємо різані кубиками кабачок і помідори, квасоля і дрібно нашатковану без насіння гіркий перець. Тушкуємо ще 15 хвилин, солимо, перчимо, додаємо роздавлений часник. При сервіровці можна посипати рубаною зеленню або додати ложку-другу сметани.
Інгредієнти:
печериці – приблизно 450 г;
цибуля ріпчаста невеликий – 1-2 шт.;
масло рослинне – 65 мл;
стегна курячі – 3-4 шт. вагою близько 600 м;
жир топлений курячий – 2 ст. ложки;
баклажани – 07 кг;
томати середні– 4-5 шт.;
часник молодий – 2-3 зубчики;
сіль – 2 щіпки;
картопля (не обов'язково) – 04 кг;
суміш спецій без глутамату – за смаком.
Приготування
Гриби миємо та ріжемо крупно, цибулю шаткуємо смужками уздовж цибулини досить тонко. На рослинному маслі пасеруємо цибулю до зміни кольору, додаємо гриби і готуємо, помішуючи, до випаровування вологи – 12 хвилин. У чашу мультиварки розпускаємо жир і м'ясо, зрізане з стегон, смажимо хвилин 5. Перемикаємо режим мультиварки на «Гасіння» і залишаємо курку на 10 хвилин, тим часом ріжемо кубиками і заливаємо холодною водою баклажани, середніми скибочками нарізаємо помідори. Якщо вирішили готувати з картоплею, чистимо його і ріжемо невеликими скибочками. Закладаємо в каструлю овочі та гриби, додаємо сіль і спеції і готуємо в тому ж режимі 15 хвилин. Готове рагу приправляємо часником.
Овочеве рагу з м'ясом і стручкової квасолею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Підготуємо компоненти: м'ясо промиємо і обсушим, овочі почистимо, нашинкуем цибулька дрібно, моркву і картоплю – побільше, квасоля наріжемо шматочками завдовжки з фалангу пальця, видаливши хвостики. У чашу мультиварки наливаємо масло, закладаємо м'ясо і цибулю і в режимі «Смаження» готуємо хвилин 7 потім міняємо режим «Гасіння» і, додавши трохи води або бульйону, поставимо на таймері півгодини. Потім закладаємо моркву, квасолю, картоплю і готуємо ще 15 хвилин. Приправляємо продавлений через прес часником і томатом, солимо, перчимо, тушкуємо ще 10 хвилин. При сервіровці додаємо зелень і свіжі овочі: помідори, огірки, солодкий перчик. Як бачите, рецепт овочевого рагу з м'ясом і квасолею нескладний. Квасолю можна замінити лущеним зеленим горошком – 1 стакан на це кількість продуктів.
Ще один відмінний варіант – рецепт овочевого рагу з квасолею і м'ясом в мультиварці. Дуже ситне блюдо, містить велику кількість білка, обов'язково сподобається тим, хто любить поїсти щільно.
Рецепт овочевого рагу з червоною квасолею і м'ясом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
З вечора замочуємо квасоля гарячою водою, потім промиваємо і ставимо варитися на повільному вогні. Коли закипить, зливаємо воду. Повторюємо процедуру ще раз, а потім варимо хвилин 15. Далі починаємо готувати рагу. Спершу дрібно ріжемо заморожений шматочок сала в сковороді вытапливаем з нього жир, на ньому обсмажуємо м'ясо так, щоб кожен шматочок вийшов у апетитною скоринки. У ємність мультиварки перекладаємо м'ясо з жиром, крупно нарізані цибулю і моркву, наливаємо 50 мл води або бульйону і в режимі «Гасіння» готуємо півгодини. Додаємо різані кубиками кабачок і помідори, квасоля і дрібно нашатковану без насіння гіркий перець. Тушкуємо ще 15 хвилин, солимо, перчимо, додаємо роздавлений часник. При сервіровці можна посипати рубаною зеленню або додати ложку-другу сметани.
Овочеве рагу з баклажанами, грибами і м'ясом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Гриби миємо та ріжемо крупно, цибулю шаткуємо смужками уздовж цибулини досить тонко. На рослинному маслі пасеруємо цибулю до зміни кольору, додаємо гриби і готуємо, помішуючи, до випаровування вологи – 12 хвилин. У чашу мультиварки розпускаємо жир і м'ясо, зрізане з стегон, смажимо хвилин 5. Перемикаємо режим мультиварки на «Гасіння» і залишаємо курку на 10 хвилин, тим часом ріжемо кубиками і заливаємо холодною водою баклажани, середніми скибочками нарізаємо помідори. Якщо вирішили готувати з картоплею, чистимо його і ріжемо невеликими скибочками. Закладаємо в каструлю овочі та гриби, додаємо сіль і спеції і готуємо в тому ж режимі 15 хвилин. Готове рагу приправляємо часником.
Рекомендуємо добрі рецепти
Овочеве рагу з кабачками в мультиварці
Найбільш популярний літній страва - це овочеве рагу. Адже тільки зі свіжих молодих овочів виходить настільки неймовірно смачне і ароматне страву. Це
Овочеве рагу – рецепт
Напевно, у кожної господині є перевірений рецепт рагу з м'ясом або його вегетаріанський варіант, який ми пропонуємо виконати з додаванням грибів в
Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
Овочеве рагу - це «рятівне» блюдо, яке приготувати просто і виходить дуже ситно. А, щоб не проводити біля плити багато часу, його можна приготувати,
Овочеве рагу з куркою в мультиварці
Овочеве рагу - самостійне блюдо, яке відмінно насичує влітку в спеку, не перевантажуючи організм. І навіть, якщо додати до складу куряче м'ясо, важче
Овочеве рагу з м'ясом
Як чудово, що бувають страви, які не тільки неймовірно смачні, але при цьому ще й корисні! Саме до таких і належить овочеве рагу з м'ясом. Ситна, з
Овочеве рагу в мультиварці
Овочеве рагу - дуже корисне, ситне і смачне блюдо, яке легко і швидко приготує ваша плита помічниця - мультиварка. Рецепти для створення чергового