М'ясна запіканка в мультиварці
Володарки мультиварок вже давно відчули на собі, що ця кухонні помічниця істотно скорочує час перебування на кухні. Нижче вас чекають ще кілька цікавих рецептів приготування страв з допомогою сучасної техніки. Зараз ми розповімо, як приготувати м'ясну запіканку .
Інгредієнти:
фарш з індички – 1 кг;
яйця – 1 шт.;
рис круглий – 1 мультистакан;
вода – 1 мультистакан;
цибуля – 200 г;
помідор – 200 г;
морква – 170 г;
перець солодкий – 170 г;
сіль, перець;
рослинне масло.
Приготування
Приготування м'ясної запіканки починаємо з того, що цибуля дрібненько кришимо і викладаємо в чашу мультиварки, вливаємо трохи рослинного масла і в режимі «Випічка» обсмажуємо його. Кришку мультиварки при цьому закривати не потрібно. Потім додаємо терту моркву, нарізані кубиками помідор і перець. Всі разом обсмажуємо хвилин 10 а потім додаємо до фаршу, туди ж вливаємо воду і додаємо рис, сіль і перець. Чашу змащуємо маслом (можна брати як вершкове, так і рослинна), викладаємо м'ясну масу. В режимі «Випічка» ситна м'ясна запіканка буде готуватися 1 годину.
Інгредієнти:
фарш м'ясний – 650 г;
картопля – 1 кг;
яйця курячі – 3-4 шт.;
борошно пшеничне – 4 ст. ложки;
цибуля ріпчаста – 1 шт.;
перець, сіль.
Приготування
Картоплю чистимо і варимо до готовності, а потім перетворюємо на пюре. Додаємо в нього яйця, борошно, сіль і добре розмішуємо. Цибулю подрібнюємо, додаємо його у фарш,солимо, перчимо, викладаємо в мультиварочную ємність і в режимі «Випічка» обсмажуємо 15 хвилин. Після цього викладаємо фарш в миску, а в мультиварку поміщаємо половину картопляної маси, на неї кладемо фарш і верхній шар – знову картоплю. Програму «Випіку» і час приготування – 60 хвилин. Після звукового сигналу ситна і смачна запіканка з м'ясом в мультиварці буде готова.
Інгредієнти:
фарш м'ясний – 700 г;
молоко – 150 мл;
цибуля – 180 г;
скибочки білого батона – 4 шт.;
відварені круто яйця – 3 шт.;
сире яйце – 1 шт.;
сіль, спеції;
рослинне масло.
Приготування
Скибочки батона заливаємо молоком. Цибулю дрібненько рубаємо, кладемо у фарш, туди ж додаємо віджатий батон, сире яйце, спеції, сіль і перемішуємо. Тепер чашу мультиварки змащуємо олією, викладаємо половину порції фаршу і розрівнюємо. Відварені круто курячі яйця ріжемо навпіл і розкладаємо зверху зрізом вгору. На яйця знову поміщаємо фарш. В режимі «Випічка» готуємо м'ясну запіканку 50 хвилин.
Як бачите, рецепти м'ясної запіканки в мультиварці зовсім не складні. Фактично виходить смачна велика котлета. Але якщо з тюфтельками, котлетами і зразами потрібно повозитися, то готувати таку запіканку одне задоволення. Адже поки мультиварка її випікає, можна займатися іншими справами. А як саме готувати м'ясну запіканку, вибір, звичайно, за вами. Можна взагалі будь-який рецепт тюфтельок або котлет адаптувати під дане блюдо.
Рецепт смачної м'ясної запіканки
Інгредієнти:
Приготування
Приготування м'ясної запіканки починаємо з того, що цибуля дрібненько кришимо і викладаємо в чашу мультиварки, вливаємо трохи рослинного масла і в режимі «Випічка» обсмажуємо його. Кришку мультиварки при цьому закривати не потрібно. Потім додаємо терту моркву, нарізані кубиками помідор і перець. Всі разом обсмажуємо хвилин 10 а потім додаємо до фаршу, туди ж вливаємо воду і додаємо рис, сіль і перець. Чашу змащуємо маслом (можна брати як вершкове, так і рослинна), викладаємо м'ясну масу. В режимі «Випічка» ситна м'ясна запіканка буде готуватися 1 годину.
Як зробити запіканку в мультиварці з картоплею і м'ясом?
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо і варимо до готовності, а потім перетворюємо на пюре. Додаємо в нього яйця, борошно, сіль і добре розмішуємо. Цибулю подрібнюємо, додаємо його у фарш,солимо, перчимо, викладаємо в мультиварочную ємність і в режимі «Випічка» обсмажуємо 15 хвилин. Після цього викладаємо фарш в миску, а в мультиварку поміщаємо половину картопляної маси, на неї кладемо фарш і верхній шар – знову картоплю. Програму «Випіку» і час приготування – 60 хвилин. Після звукового сигналу ситна і смачна запіканка з м'ясом в мультиварці буде готова.
Простий рецепт запіканки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Скибочки батона заливаємо молоком. Цибулю дрібненько рубаємо, кладемо у фарш, туди ж додаємо віджатий батон, сире яйце, спеції, сіль і перемішуємо. Тепер чашу мультиварки змащуємо олією, викладаємо половину порції фаршу і розрівнюємо. Відварені круто курячі яйця ріжемо навпіл і розкладаємо зверху зрізом вгору. На яйця знову поміщаємо фарш. В режимі «Випічка» готуємо м'ясну запіканку 50 хвилин.
Як бачите, рецепти м'ясної запіканки в мультиварці зовсім не складні. Фактично виходить смачна велика котлета. Але якщо з тюфтельками, котлетами і зразами потрібно повозитися, то готувати таку запіканку одне задоволення. Адже поки мультиварка її випікає, можна займатися іншими справами. А як саме готувати м'ясну запіканку, вибір, звичайно, за вами. Можна взагалі будь-який рецепт тюфтельок або котлет адаптувати під дане блюдо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопляна запіканка в мультиварці
Картопляна запіканка - паличка-виручалочка на всі випадки життя. Не знаєте, що приготувати на вечерю або для зустрічей гостей? Запіканка з картоплі -
Запіканка з макаронів в мультиварці
Багато хто пам'ятає макаронну запіканку як дитячу їжу. Зараз же можна приготувати таку запіканку набагато смачніше і швидше, ніж у часи нашого
Морквяна запіканка в мультиварці
Зазвичай запіканки готують в духовці, але в мультиварці таке блюдо виходить нітрохи не гірше. Сира морква розварюється приблизно за годину і стає
Картопляна запіканка з фаршем і помідорами
Картопляна запіканка - це досить смачне і ситне блюдо, яке сподобається всім без винятку. Давайте сьогодні поговоримо про те, як її приготувати з
М'ясна запіканка
Запіканка - це смачне і просте у приготуванні блюдо. Його готують з найрізноманітнішими інгредієнтами. Вони можуть бути солодкими, овочевими, а також
Рисова запіканка в мультиварці
Якщо ви часто вдаєтеся до допомоги такої кухонної помічниці як мультиварка, то радимо взяти на озброєння рецепт рисової запіканки. Її можна