Рисова запіканка в мультиварці
Рисова запіканка, приготована в мультиварці, виходить незвичайно ніжною і апетитною. Вона чудово підійде в якості солодкого десерту до сніданку або вечері, а можна просто подати її в якості пирога до свіжозвареної чаю або кави. Такі запіканки хороші як в холодному, так і в гарячому вигляді, з фруктово-ягідними сиропами або зі сметаною. Рисове страва - це смачне, ситне і просто тане в роті блюдо, яке сподобається всім без винятку: і дітям, і дорослим. Давайте розглянемо з вами, як приготувати рисову запіканку в мультиварці швидко і смачно!
Інгредієнти:
рис - 100 г;
м'ясний фарш - 250 г;
яйце - 1 шт.;
вершки - 50 мл;
вода 130 мл;
гірчиця - 05 ч. ложки;
сіль, перець - за смаком;
зелень кропу.
Приготування
Для приготування рисової запіканки з м'ясом в мультиварці Панасонік беремо крупу, промиваємо, змішуємо з фаршем, додаємо яйце і перемішуємо. Потім вливаємо вершки, кип'ячену воду, гірчицю, сіль і перець за смаком. Кріп дрібно рубаємо і змішуємо з рисовим масою. Чашу мультиварки змащуємо рослинним маслом, виливаємо приготовлену суміш і готуємо запіканку, включивши режим «Випічка» протягом 60 хвилин. Готову страву залишаємо в мультиварці на чверть години, після чого акуратно виймаємо. Подаємо рисову запіканку з м'ясом зі сметаною або жирними вершками.
Інгредієнти:
жирні вершки - 100 мл;
сир - 400 г;
рисова каша - 2 ст.;
цукор - 05 склянки;
яйце - 3 шт.;
розпушувач - 1 ч. ложка;
ванілін - за смаком;
крохмаль - 3 ст. ложки;
маргарин;
цукати, фрукти - за смаком.
Приготування
Як робити рисову запіканку? Беремо сир, перекручуємо через м'ясорубку і змішати із заздалегідь приготовленою рисовою кашею. Далі додаємо ванілін, цукор і крохмаль. Все ретельно перемішуємо. Яйця окремо збиваємо міксером, а потім виливаємо в сирну масу. Насипаємо розпушувач і вимішуємо однорідне негусте тісто. Чашу мультиварки змащуємо маргарином і викладаємо приготоване тісто. Ставимо запіканку в мультиварку, виставляємо режим «Випічка» і готуємо страву протягом 70 хвилин. Після сигналу готовності, переводимо мультиварку в режим «Підігрів» і залишаємо страву ще на 20 хвилин. Готову сирно-рисову запіканку акуратно виймаємо з каструльки, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
Інгредієнти:
відварений рис - 300 г;
яблуко - 1 шт.;
сметана - 200 мл;
яйце - 2 шт.;
цукор - 3 ст. ложки;
сіль - щіпка;
кориця - щіпка;
вершкове масло - 20 г;
рослинне масло.
Приготування
Отже, для приготування рисової запіканки, беремо сметану, додаємо яйця і добре збиваємо виделкою до отримання однорідної маси. Потім додаємо в отриману масу відварений рис, кладемо цукор, сіль за смаком і як слід, перемішуємо.
Далі яблуко очищаємо, видаляємо серцевину і насіння, нарізаємо соломкою і акуратно перемішуємо з цукром і корицею.
Поверхня мультиварочной чаші змащуємо рослинним маслом і виливаємо половину рисово - яєчної маси. Зверху викладаємо шар яблук з корицею і виливаємо на них суміш, що залишилася.
Виставляємо режим «Випічка» і готуємо страву протягом 50 хвилин, при закритій кришці. В принципі, таку запіканку можна робити і в духовці, але в мультиварці вона виходить більш смачною і ніжною.
Як тільки рисова запіканка в мультиварці буде готова, перевертаємо чашу з готовим ласощами на плоске велике блюдо і подаємо на стіл, прикрасивши зверху цукровою пудрою або збитими вершками.
Простий рецепт рисовим запіканки з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування рисової запіканки з м'ясом в мультиварці Панасонік беремо крупу, промиваємо, змішуємо з фаршем, додаємо яйце і перемішуємо. Потім вливаємо вершки, кип'ячену воду, гірчицю, сіль і перець за смаком. Кріп дрібно рубаємо і змішуємо з рисовим масою. Чашу мультиварки змащуємо рослинним маслом, виливаємо приготовлену суміш і готуємо запіканку, включивши режим «Випічка» протягом 60 хвилин. Готову страву залишаємо в мультиварці на чверть години, після чого акуратно виймаємо. Подаємо рисову запіканку з м'ясом зі сметаною або жирними вершками.
Сирно-рисова запіканка в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Як робити рисову запіканку? Беремо сир, перекручуємо через м'ясорубку і змішати із заздалегідь приготовленою рисовою кашею. Далі додаємо ванілін, цукор і крохмаль. Все ретельно перемішуємо. Яйця окремо збиваємо міксером, а потім виливаємо в сирну масу. Насипаємо розпушувач і вимішуємо однорідне негусте тісто. Чашу мультиварки змащуємо маргарином і викладаємо приготоване тісто. Ставимо запіканку в мультиварку, виставляємо режим «Випічка» і готуємо страву протягом 70 хвилин. Після сигналу готовності, переводимо мультиварку в режим «Підігрів» і залишаємо страву ще на 20 хвилин. Готову сирно-рисову запіканку акуратно виймаємо з каструльки, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
Рецепт рисової запіканки з яблуками в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування рисової запіканки, беремо сметану, додаємо яйця і добре збиваємо виделкою до отримання однорідної маси. Потім додаємо в отриману масу відварений рис, кладемо цукор, сіль за смаком і як слід, перемішуємо.
Далі яблуко очищаємо, видаляємо серцевину і насіння, нарізаємо соломкою і акуратно перемішуємо з цукром і корицею.
Поверхня мультиварочной чаші змащуємо рослинним маслом і виливаємо половину рисово - яєчної маси. Зверху викладаємо шар яблук з корицею і виливаємо на них суміш, що залишилася.
Виставляємо режим «Випічка» і готуємо страву протягом 50 хвилин, при закритій кришці. В принципі, таку запіканку можна робити і в духовці, але в мультиварці вона виходить більш смачною і ніжною.
Як тільки рисова запіканка в мультиварці буде готова, перевертаємо чашу з готовим ласощами на плоске велике блюдо і подаємо на стіл, прикрасивши зверху цукровою пудрою або збитими вершками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирно-рисова запіканка
Коли на сніданок хочеться приготувати смачне і одночасно корисне блюдо - зверніться до наших рецептами сирно-рисових запіканок. Зробити будь-яку з
Крупник в мультиварці
Крупник - це, по суті, сирна або сметанна запіканка, що складається з сиру і будь-якої крупи, найчастіше гречаної. Готується він досить просто, а
Рисова запіканка з яблуками
Рисова запіканка може готуватися по-різному - залежно від наявності/відсутності деяких продуктів. Але приготувати рисову запіканку з яблуками без
Сирна запіканка зі згущеним молоком - рецепт
Сирна запіканка - це дивовижне блюдо, яке подобається і дорослим і дітям. І зараз ми розповімо, як її спекти зі згущеним молоком. На відміну від
Сирна запіканка з персиками
Сирна запіканка - чудове блюдо, яке порадує не тільки дітей, але й дорослих. Її можна подати і до сніданку, і на десерт у недільний день. Давайте
Запіканка з пшоняної каші
Запіканка - смачне і просте у приготуванні блюдо. Різновидів її дуже багато: м'ясна, рибна, овочева, солодка. І сьогодні ми поговоримо про корисною