Курка в аерогрилі

Рецепт курки в аерогрилі
Інгредієнти:
Приготування
Курячі крильця обсушуємо за допомогою паперових рушників. Для приготування нашого соусу барбекю для курки, в каструлю наливаємо воду і кетчуп слідом додаємо оцет, цукор, сушену цибулю з часником і гірчичний порошок. Лимонний сік, перець і вустершиский соус додаємо в останню чергу. Варимо соус на малому вогні до закипання, а потім залишаємо провариться 1 година 15 хвилин на мінімальному вогні без кришки.
Заливаємо невеликою кількістю соусу крильця і перемішуємо, щоб покрити. Далі курятину викладаємо в чашу аэрогриля і накриваємо кришкою. Виставляємо температуру 260 градусів, високу швидкість. Готуємо курятину 15 хвилин, при цьому змащуємо крильця новою порцією соусу кожні 5 хвилин.
Як приготувати курку в аерогрилі цілком?
Інгредієнти:
Приготування
Куру промиваємо і ретельно обсушуємо паперовими рушниками. Солимо і перчимо тушку зовні і всередині. Один з лимонів розрізаємо навпіл і закладаємо в порожнину курки разом з гілочкою розмарину. Ноги птиці пов'язуємо кулінарним шпагатом і кладемо її в аерогриль. Перед готуванням пристрій слід розігріти не менше 15 хвилин.
Картоплю миємо й нарізаємо часточками. Аналогічним чином поступаємо з рештою лимоном. Поливаємо картоплю і лимон маслом, солимо, перчимо та посипаємо рештою розмарином. Викладаємо лимони та цибулю, зверху розмішуєм цибуля ріпчаста нарізаний товстими кільцями. Готуємо курку в аерогрилі з картоплею при 200 градусах 45-50 хвилин.
Курка, запечена в аерогрилі з медової скоринкою
Кисло-солодке м'ясо - заслуга східних кулінарів, але ми зупинимося на більш европеинизированном рецепт цієї страви, приготувавши курячі стегенця в апетитною медової скоринці. Ідеальне доповнення до пляшки холодного пива.
Інгредієнти:
Приготування
Стегенця споліскують холодною водою і обсушуємо паперовими рушниками. Робимо медову скоринку. Для цього сам мед змішуємо з сіллю, перцем і зерновий гірчицею. У суміш додаємо сік двох лимонів і пропущений через прес часник. Вимішуємо маринад до

Тим часом приготуємо варіацію на тему гремолата для нашої кури. Маслини або оливки очищаємо від кісточок і дрібно рубаємо з зеленню петрушки і шматочками консервованих лимонів (можна замінити їх цедрою пари лимонів). Готові курячі стегна в медової скоринці посипаємо приготованою сумішшю і подаємо до столу з келихом лагера в додачу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Крильця в клярі
Курячі крильця в клярі - що може смачніше і вишуканішим цієї простої і улюбленої багатьма закуски? Пропонуємо вам декілька цікавих варіантів

Курка, фарширована апельсинами
Курка, фарширована апельсинами, таке ж святково страва, як і качка. Якщо ви не разу не пробували цю смакота, то наші цікаві рецепти для вас. Давайте

Маринад для крилець
Крильця - прекрасна закуска до пива, і не тільки. І якими вони будуть на смак, залежить не тільки від якості м'яса, але і як їх замаринували. Ми

Кролик в аерогрилі
М'ясо кролика дуже корисно людям всіх віків. З цієї причини готують його досить часто. Урізноманітнити звичні страви хочеться завжди, тому ми

Курячі крильця в аерогрилі
Хрусткі курячі крильця люблять абсолютно всі, проте не завжди виходить приготувати їх належним чином. Щоб ваше блюдо вийшло красивим і неймовірно

Курка гриль в аерогрилі
Знаменитий і неймовірно смачну курку гриль можна приготувати не тільки в духовій шафі, але в більш сучасному кухонному помічника - аерогрилі. Як її