Сир в мультиварці

Рецепт домашнього сиру в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розглянемо простий спосіб, як приготувати сир в мультиварці. Отже, в чашу наливаємо молоко, виставляємо на мультиварці режим «Підігрів» і нагріваємо рідину приблизно до 40 градусів. Фермент висипаємо в готельну мисочку і розчиняємо його в теплій кип'яченій воді. Потім акуратно, тонкою цівкою, переливаємо отриману суміш у молоко. Ретельно все перемішуємо до повного розподілу суміші по всьому об'єму молока. Тепер закриваємо каструлю і залишаємо масу настоюватися приблизно на годину. В результаті у вас повинна вийти суміш, по консистенції нагадує желе ніжне. Потім розрізаємо ножем якомога дрібніше прямо в чаші і підсолюємо і перчимо за смаком.
Знову ставимо в мультиварку, закриваємо і включаємо режим "Підігрів" приблизно години на 3 до тих пір, поки сироватка повністю не відокремитися. Готовий сир акуратно дістаємо з мультиварки, викладаємо на марлю, потім перекладаємо в миску, додаємо за смаком спеції, швидко перемішуємо, обережно зливаємо залишки сироватки, надаємо потрібну форму і трохи охолоджуємо. Якщо помістити масу під прес і поставити її в холодильник, то через деякий час у вас вийде твердий сир з невеликими отворами, приготований в мультиварці.
Домашній сир в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування сиру в мультиварці, заливаємо в суху каструльку кисле молоко . В окремій мисці збиваємо міксером яйця гарненько до утворення пишної піни, кладемо сіль, перемішуємо і виливаємо яєчну суміш у каструлю, перемішуючи всі пластиковою лопаткою.
На панелі управління виставляємо режим «Випічка». Через 20 хвилин роботи приладу у вас повинна відокремитися сироватка. Потім її обережно зливаємо через марлю і ставимо віджатий сир під прес години на 2 залишаючи його при кімнатній температурі. Готовий сир нарізаємо шматочками і подаємо до столу.
Сир з кефіру в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Ще один спосіб, як зварити сир в мультиварці. Молоко наливаємо в каструльку, додаємо кефір і вершки все добре перемішуємо. Отриману масу переливаємо в чашу мультиварки, виставляємо режим «Гасіння» і готуємо приблизно 1 годину при

Тепер беремо невелику каструльку, ставимо на неї друшляк, у нього кладемо чисту бавовняну рушник, складений у декілька разів. На рушник акуратно викладаємо ложкою нашу сирну суміш, потім піднімаємо рушник за кінці і даємо сироватці, як слід стекти протягом 5 хвилин. Можете додати за бажанням зелень і трохи підсолити готовий домашній сирно - вершковий сир, приготовлений в мультиварці.
Рекомендуємо добрі рецепти

Адигейський сир - рецепти
Рецептів адигейського сиру багато. Воно і зрозуміло - продукт адже дуже популярний, а тому багато господині намагаються приготувати його своїми

Сир з кефіру
Сир - це дуже корисний продукт, який регулярно повинен бути присутнім у раціоні дорослої людини і дитини. У нашій статті ми поділимося рецептами, як

Сир з ряжанки
Сир - це смачний і корисний кисломолочний продукт, який можна придбати в будь-якому магазині. Його готують з молока, кефіру і навіть ряжанки. І

Адигейський сир в домашніх умовах
Адигейський сир - це кисломолочний продукт, що володіє безліччю корисних мікроелементів. Його використовують у приготуванні різних страв: вареників,

Як зробити йогурт в мультиварці?
Йогурт - це ласощі, яке люблять і дорослі, і діти. Всім відомо, що магазинні йогурти містять в собі багато непотрібних компонентів, вживати які

Крупник в мультиварці
Крупник - це, по суті, сирна або сметанна запіканка, що складається з сиру і будь-якої крупи, найчастіше гречаної. Готується він досить просто, а