Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Глазунья в мультиварці

Глазунья в мультиварці

19-01-2015, 11:37
424
Глазунья в мультиварці
Здавалося б, приготування яєчні-глазуньи - справа зовсім нескладна, доступне будь-якому мало-мальськи адекватного нормально социализированному людині віком більше 10 років. Та й що тут складного: розігрій сковороду, розтопити невеликий шматочок вершкового масла, акуратно, не зачіпаючи жовтка, розбивай яйця на сковороду, накривай кришкою і, зменшивши вогонь, почекай хвилин 5-8.
Однак якщо ви думаєте, що все так чудово, просто і геніально, то тепер є й інша можливість - вся справа в тому, що деякі господині (або господарі, назвати їх кулінарами було б дивно) ну ніяк не можуть готувати (навіть найпростіші страви) без такого чудового сучасного кухонного девайса, як мультиварка. Як ми знаємо, це дивовижне явище прогресу призначається для приготування їжі в стилі «щоб не возитися» або, як варіант, якщо потрібно приготувати заздалегідь і підтримувати певну температуру страви.
Так от, розповімо, як приготувати яєчню в мультиварці, наприклад, «Редмонд».
Зрозуміло, ми розуміємо, що будемо використовувати звичайні курячі яйця (ну або, якщо хочете, индюшиние). Домашні курячі яйця, як правило, смачніше, ніж вироблені на птахофабриці, зате для яєць, вироблених промисловим способом, обов'язковий санітарно-ветеринарний контроль. Так що, вибір за вами. Яйця, звичайно ж, повинні бути свіжими.

Глазунья в мультиварці


Інгредієнти:

  • яйця свіжі - 2-3 шт.;

  • масло вершкове натуральне (на рослинному буде несмачно) - 20 г;

  • зелень для оформлення;

  • сіль.


  • Приготування
    Глазунья в мультиварці
    Розтопити шматочок масла в робочій ємності мультиварки. Розбийте яйця і акуратно перемістіть їх в робочу ємність з розтопленим маслом. Закрийте кришку і встановіть рекомендований в інструкції час і режим.
    Після повідомлення мультиварки про готовність страви, акуратно виймаємо його з допомогою лопатки, зрозуміло, неметалевої. Трохи додаємо сіль жовтки. Можна посипати тертим сиром і прикрасити зеленню.
    Слід зауважити, що качині, гусячі і индюшиние яйця готуються трохи довше, а перепелині, навпаки - трохи швидше.
    Таким же нехитрим способом можна приготувати і омлет в мультиварці - смачне і просте блюдо.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Яєчня - рецепт
    Яєчня - рецепт
    Якщо ви думаєте, що вмієте готувати яєчню смачно, швидко і апетитно, то прочитайте цю статтю. Ви зрозумієте, що існує стільки різних і надзвичайно
    Омлет з помідорами і сиром
    Омлет з помідорами і сиром
    Любите омлети з помідорами? Тоді вам варто спробувати прикрасити їх смак додатковим інгредієнтом - сиром. Рецепти такої страви ви можете придумати
    Скільки зберігаються яйця в холодильнику?
    Скільки зберігаються яйця в холодильнику?
    Яйця - улюблений продукт багатьох господинь. З нього можна швидко приготувати будь-сніданок, обід або вечерю. Яйця добре виглядають навіть на
    Глазунья в мікрохвильовці
    Глазунья в мікрохвильовці
    Яєчня - чергове і улюблене блюдо всіх холостяків, адже простіше нічого й вигадати не можна. Але і цей процес можна значно спростити, якщо приготувати
    Крупник в мультиварці
    Крупник в мультиварці
    Крупник - це, по суті, сирна або сметанна запіканка, що складається з сиру і будь-якої крупи, найчастіше гречаної. Готується він досить просто, а