Морс в мультиварці
Взимку, коли так не вистачає вітамінів і про свіжих ягодах ми згадуємо тільки з тугою, вас неодмінно порадує цей ароматний і корисний напій. Ягідний морс , приготований в мультиварці, можна зварити в будь-який час року і він завжди буде як не можна, до речі, на вашому столі. Найголовніше мати в морозилці заготовлені ягоди, тому не полінуйтеся влітку зробити невеликий запас. Отже, давайте розглянемо з вами кілька рецептів приготування ягідного морсу в мультиварці.
Інгредієнти:
мед - 80 мл;
брусниця - 500 г;
вода - 2 л.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати морс в мультиварці. Отже, ягоду гарненько промиваємо, перекладаємо в чашу мультиварки, додаємо за смаком мед і вливаємо холодну кип'ячену воду. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо, закриваємо прилад кришкою і виставляємо на панелі програму «Суп». Готуємо морс в мультиварці 90 хвилин, після чого напій охолоджуємо, розливаємо по склянках і угощаемся!
Інгредієнти:
цукор - за смаком;
червона або чорна смородина - 500 г;
вода - 2 л.
Приготування
Якщо ви використовуєте заморожені ягоди, то спочатку їх розморожуємо, вичавлюємо сік, а залишилася мезгу перекладаємо в ємність мультиварки, засипаємо цукром і заливаємо фільтрованою водою. Виставляємо програму «Суп» на 15 хвилин, після чого додаємо смородиновий сік і вибираємо режим «Підігрів» ще на 1 годину.
Інгредієнти:
червона смородина - 50 г;
чорна смородина - 50 г;
полуниця - 10 шт.;
журавлина - 50 г;
цукор - 300 р.
Приготування
Пропонуємо ще один варіант, як зварити морс в мультиварці. Відбираємо на свій смак хороші заморожені ягоди по жменьці кожного виду. Потім гарненько промиваємо їх і засипаємо в мультиварочную ємність.
Полуницю розрізаємо навпіл або на чотири частини. Потім насипаємо зверху ягід цукор за смаком і залишаємо на деякий час постояти і розморозитися до кінця. Далі заливаємо ягоди гарячою водою з чайника, перемішуємо гарненько, щоб всі цукрові кристали розчинилися.
Тепер опускаємо кришку приладу, виставляємо програму «Варка» і готуємо не довше 5 хвилин. Після цього знову все перемішуємо і, коли остаточно розчиниться цукор, ставимо морс з журавлини в мультиварці на режим підігріву приблизно на 10 годин. По закінченні часу, акуратно готовий напій проціджують через марлю і залишаємо морс остигати.
Брусничний морс в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати морс в мультиварці. Отже, ягоду гарненько промиваємо, перекладаємо в чашу мультиварки, додаємо за смаком мед і вливаємо холодну кип'ячену воду. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо, закриваємо прилад кришкою і виставляємо на панелі програму «Суп». Готуємо морс в мультиварці 90 хвилин, після чого напій охолоджуємо, розливаємо по склянках і угощаемся!
Морс із смородини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Якщо ви використовуєте заморожені ягоди, то спочатку їх розморожуємо, вичавлюємо сік, а залишилася мезгу перекладаємо в ємність мультиварки, засипаємо цукром і заливаємо фільтрованою водою. Виставляємо програму «Суп» на 15 хвилин, після чого додаємо смородиновий сік і вибираємо режим «Підігрів» ще на 1 годину.
Журавлинний морс в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо ще один варіант, як зварити морс в мультиварці. Відбираємо на свій смак хороші заморожені ягоди по жменьці кожного виду. Потім гарненько промиваємо їх і засипаємо в мультиварочную ємність.
Полуницю розрізаємо навпіл або на чотири частини. Потім насипаємо зверху ягід цукор за смаком і залишаємо на деякий час постояти і розморозитися до кінця. Далі заливаємо ягоди гарячою водою з чайника, перемішуємо гарненько, щоб всі цукрові кристали розчинилися.
Тепер опускаємо кришку приладу, виставляємо програму «Варка» і готуємо не довше 5 хвилин. Після цього знову все перемішуємо і, коли остаточно розчиниться цукор, ставимо морс з журавлини в мультиварці на режим підігріву приблизно на 10 годин. По закінченні часу, акуратно готовий напій проціджують через марлю і залишаємо морс остигати.
Рекомендуємо добрі рецепти
Морси для дітей
Морс - це вітамінний освіжаючий напій із соку фруктів, ягід, овочів і води з додаванням меду або цукру. Представляємо вашій увазі декілька цікавих
Морс з чорної смородини
Морс з чорної смородини - відмінний напій, особливо в осінню та зимову пору, коли застуда підстерігає на кожному кроці. Приготувати це чудодійний
Як приготувати журавлинний морс?
Як приготувати журавлинний морс? Цим питанням господині задаються дуже часто, оскільки цей напій неймовірно смачний і корисний, причому і дорослим, і
Брусничний морс - рецепт
Як приготувати брусничний морс? Цим питанням переймаються багато господині, особливо в зимово-весняний період, коли людський організм ослаблений і
Морс із заморожених ягід
Морс з ягід готують досить часто, оскільки він містить в собі дуже багато вітамінів. Але як бути, якщо ягоди є тільки заморожені? Звичайно ж, зробити