» » Тушкована картопля з м'ясом у мультиварці - рецепти з тушонкою, свининою, яловичиною і кроликом

Тушкована картопля з м'ясом у мультиварці - рецепти з тушонкою, свининою, яловичиною і кроликом

Тушкована картопля з м'ясом у мультиварці - рецепти з тушонкою, свининою, яловичиною і кроликом
Тушкована картопля з м'ясом у мультиварці – ситне блюдо, яким можна нагодувати всю сім'ю, діти його теж їдять із задоволенням. М'ясо тут можна використовувати будь – підійде і свинина, і яловичина, і птах. Можна гасити картоплю з м'якоттю, а можна взяти і реберця, вийде не менш апетитно.

Як загасити картоплю з м'ясом в мультиварці?


Приготування тушкованої картоплі з м'ясом в мультиварці – справа зовсім не складне. Страва готується просто, а тому впоратися із завданням зможе навіть той, хто тільки опановує ази кулінарного мистецтва. Особлива роль тут належить сучасної кухонної техніки, адже завдяки їй можна не хвилюватися, що щось пригорить або википить.

  • Тушкована картопля з м'ясом у мультиварці приготується швидше, якщо м'ясо, вимагає більш тривалої готування, нарізати невеликими шматочками.

  • Крім картоплі і м'яса в страва часто додають інші компоненти, які покращують смак страви: цибуля, морква, перець, помідори.

  • Для поліпшення смакових якостей страви в нього додають томат, сметану і спеції.


  • Як загасити картоплю зі свининою в мультиварці?

    Тушкована картопля з м'ясом у мультиварці - рецепти з тушонкою, свининою, яловичиною і кроликом

    Тушкована картопля зі свининою в мультиварці – страва, яку можна готувати в будь-який час року. Продукти для нього завжди доступні. Свинину можна використовувати з шматочками сала, так вийде ще смачніше. З спецій, базовими тут будуть чорний мелений перець і лавровий лист, а за бажанням можна додавати й інші прянощі.
    Інгредієнти:

  • м'якоть свинини – 600 г;

  • цибулю, моркву – по 1 шт.;

  • картопля – 600 г;

  • вода – 1 літр;

  • сіль, спеції.


  • Приготування

  • В мультиварці виставляють режим «Випічка», вливають олію, викладають м'ясо і готують 15 хвилин.

  • Додають подрібнену цибулю та моркву, перемішують і обсмажують.

  • Викладають картопля, солять, додають спеції, вливають воду, виставляють режим «Гасіння» і готують 1 годину.


  • Тушкована картопля з телятиною в мультиварці


    Тушкована картопля з м'ясом у мультиварці - рецепти з тушонкою, свининою, яловичиною і кроликом

    Тушкована картопля з яловичиною в мультиварці з додаванням томату – смачні ласощі, готувати що – одне задоволення. При гасінні яловичини потрібно враховувати: м'ясо молодого чи старого тварини використовують. У першому випадку вистачить часу, зазначеного в рецепті, якщо ж використовується стара яловичина, то час гасіння, мінімум на півгодини, потрібно збільшити.
    Інгредієнти:

  • телятина – 500 г;

  • картопля – 700 г;

  • лук, морква – 150 г;

  • часник – 3 зубчики;

  • томатна паста – 2 ст. ложки;

  • сіль, спеції;

  • вода – 2 склянки.


  • Приготування

  • Нарізане м'ясо кладуть в чашу і в режимі «Випічка» готують хвилин 20.

  • Додають подрібнену цибулю, моркву і часник.

  • В тому ж режимі готують ще хвилин 15.

  • Викладають картопля, томат, сіль, спеції.

  • Вливають воду і в режимі «Випічка» готують 1 годину.


  • Як загасити картоплю з куркою в мультиварці?

    Тушкована картопля з м'ясом у мультиварці - рецепти з тушонкою, свининою, яловичиною і кроликом

    Тушкована картопля з курячим філе в мультиварці – прекрасне блюдо, яке можна назвати дієтичним. Кількість доданої рідини регулюють на свій розсуд. Якщо хочеться, щоб страва вийшло густим, води потрібно лити не вище рівня компонентів. Якщо рідини влити більше, це швидше буде густий суп.
    Інгредієнти:

  • цибуля – 2 шт.;

  • картопля – 1 кг;

  • філе куряче – 700 г;

  • морква – 1 шт.;

  • лавровий лист – 1 шт.;

  • сіль, спеції.


  • Приготування

  • Філе ріжуть шматочками і відправляють в мультиварочную чашу.

  • В режимі «Випічка» готують 20 хвилин.

  • Додають подрібнену моркву, цибулю і обсмажують.

  • Туди ж відправляють картопля, солять, перчать, вливають воду або бульйон, в режимі «Гасіння» готують 1 годину.


  • Тушкована картопля з фаршем в мультиварці

    Тушкована картопля з м'ясом у мультиварці - рецепти з тушонкою, свининою, яловичиною і кроликом

    Рецепт тушкованої картоплі в мультиварці, представлений нижче, повідає, як приготувати страву не з шматочками м'яса, а з фаршем. Зважаючи на те, що м'ясо тут використовується вже подрібнене, час на приготування потрібно менше. Щоб фрикадельки з фаршу не розвалилися, страва не потрібно перемішувати, поки воно повністю не приготується.
    Інгредієнти:

  • фарш м'ясний – 500 г;

  • картопля – 600 г;

  • лук, морква – по 1 шт.;

  • вода – 200 мл;

  • рослинне масло – 2 ст. ложки.


  • Приготування

  • Подрібнену цибулю та моркву пасерують в маслі в режимі «Смаження» 10 хвилин.

  • З фаршу формують фрикадельки і викладають в центр чаші і готують ще хвилин 15.

  • Додають картоплю, нарізану шматочками, воду, сіль, спеції і готують в режимі «Гасіння».

  • Через годину тушкована картопля з фрикадельками в мультиварці буде готова.


  • Тушкована картопля з реберцями в мультиварці

    Тушкована картопля з м'ясом у мультиварці - рецепти з тушонкою, свининою, яловичиною і кроликом

    Тушковані свинячі реберця з картоплею в мультиварці – ситна страва, апетитне і дуже калорійне. Щоб м'ясо було ще смачніше, його можна попередньо нарізати, обмазати бажаними спеціями і залишити на деякий час для маринування, а потім вже обсмажувати і готувати далі згідно з рецептом.


    Інгредієнти:

  • реберця свинячі – 500 г;

  • картопля – 600 г;

  • цибуля – 100 г;

  • морква – 150 г;

  • вода – 400 мл;

  • сіль, перець.


  • Приготування

  • Реберця нарізати шматочками і викладають їх у чашу з маслом.

  • В режимі «Випічка» обсмажують їх 20 хвилин.

  • Висипають подрібнену цибулю та моркву і готують хвилин 10.

  • Додають брусочки картоплі, вливають 400 мл води, кладуть сіль, спеції і в режимі «Гасіння» готують 60 хвилин.


  • Кролик, тушкований з картоплею в мультиварці

    Тушкована картопля з м'ясом у мультиварці - рецепти з тушонкою, свининою, яловичиною і кроликом

    Загасити кролика з картоплею в мультиварці дуже легко і просто. Страва виходить ніжним, легким і поживним. М'ясо кролика вважається дієтичним продуктом, а тому вихідне страву можна сміливо запропонувати навіть малюкам. Тільки якщо готували м'ясо на кістці, то кісточки потрібно попередньо витягти.
    Інгредієнти:

  • кролик – 500 г;

  • картопля – 500 г;

  • морква, цибуля – по 1 шт.;

  • сметана – 100 г;

  • вода – 200 мл;

  • сіль, перець;

  • масло.


  • Приготування

  • В піалу виливають сметану, вливають воду, солять за смаком і приправляють чорним меленим перцем.

  • Шматочки кролика поміщають в чашу і в режимі «Смаження» готують 10 хвилин, додають цибулю, моркву і в тому ж режимі готують ще хвилин 10.

  • Поміщають в прилад картоплю, вливають сметанную суміш. У режимі «Гасіння» тушкована картопля з м'ясом кролика в мультиварці буде готова через 1 годину.


  • Тушкована картопля з індичкою в мультиварці

    Тушкована картопля з м'ясом у мультиварці - рецепти з тушонкою, свининою, яловичиною і кроликом

    Загасити індичку з картоплею в мультиварці – відмінна ідея, коли потрібно смачно і ситно нагодувати сім'ю, а часу на тривале стояння біля плити немає. Тут не треба нічого обсмажувати попередньо, потрібно лише нарізати всі компоненти і помістити їх у чашу в певній послідовності. Далі прилад виконає всю роботу сам.
    Інгредієнти:

  • картопля – 1 кг;

  • індичка – 1 кг;

  • цибуля – 1 шт.;

  • перець болгарський, помідор – 2 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • окріп – 500 мл;

  • лавровий лист – 2 шт.;

  • сіль, спеції.


  • Приготування

  • Індичку нарізають шматочками і викладають у каструлю.

  • Зверху поміщають цибулю, моркву, томати, перець і картоплю.

  • Додають сіль, спеції, вливають окріп і в режимі «Гасіння» тушкована картопля з м'ясом у мультиварці буде готова через 2 години.


  • Тушкована картопля з копченими реберцями в мультиварці

    Тушкована картопля з м'ясом у мультиварці - рецепти з тушонкою, свининою, яловичиною і кроликом

    Рецепт тушкованої картоплі з м'ясом в мультиварці, представлений далі, передбачає використання не сирого, а копченого м'яса. Тут використовують копчені реберця. Зважаючи на те, що цей продукт вже готовий до вживання, загальний час готування скоротиться. Тушкована картопля з ароматом і смаком копченостей виходить неймовірно смачною.
    Інгредієнти:

  • картопля – 600 г;

  • копчені реберця – 400 г;

  • цибуля – 200 г;

  • сіль, спеції;

  • масло.


  • Приготування

  • У чашу з маслом викладають подрібнену цибулю і в режимі «Смаження» доводять його до рум'яності.

  • Реберця розрізають по кісточках, викладають в чашу, обсмажують хвилин 5.

  • Додають картоплю, вливають 150 мл води, солять, кладуть спеції і переводять прилад в режим «Гасіння».

  • Встановлюють час 1 годину і чекають сигналу, після нього тушкована картопля з копченими ребрами в мультиварці буде готова.


  • Як загасити картоплю з тушонкою в мультиварці?

    Тушкована картопля з м'ясом у мультиварці - рецепти з тушонкою, свининою, яловичиною і кроликом

    Тушкована картопля з тушонкою в мультиварці – страва, знайоме багатьом з дитинства. Тоді його готували в казанках. В мультиварці воно виходить нітрохи не гірше, а може, ще й смачніші за рахунок того, що завдяки особливим можливостям приладу продукти рівномірно тушкуються. Тушонку тут можна використовувати будь-яку, підійде і свиняча, яловича, і куряча.
    Інгредієнти:

  • картопля – 15 кг;

  • тушонка – 350 г;

  • морква, цибуля – по 1 шт.;

  • часник – 5 зубчиків;

  • лавровий лист – 1 шт.;

  • зелень – 1 пучок;

  • вода – 150 мл;

  • сіль, перець.


  • Приготування

  • У чашу вливають олію, викладають подрібнену цибулю, часник, морква і в режимі «Смаження» доводять до прозорості цибулі.

  • Додають картоплю, тушковане м'ясо, солять, приправляють спеціями, вливають воду і в режимі «Гасіння» готують 1 годину.


  • Тушкована баранина з картоплею в мультиварці – рецепт

    Тушкована картопля з м'ясом у мультиварці - рецепти з тушонкою, свининою, яловичиною і кроликом

    Баранина, тушкована з картоплею в мультиварці, виходить дуже ароматною і соковитою. М'ясо, приготоване таким способом, зберігає свій насичений смак. У процесі спільного гасіння компоненти обмінюються один з одним смаками, доповнюючи один одного. Особливий смак страві додає додавання бальзамічного оцту.
    Інгредієнти:

  • вирізка бараняча – 800 г;

  • картопля – 7 шт.;

  • цибуля – 2 шт.;

  • перець солодкий – 1 шт.;

  • часник – 3 зубчики;

  • оцет бальзамічний – 1 ст. ложка;

  • томатна паста – 2 ст. ложки;

  • вода – 2 мультистакана;

  • сіль, перець.


  • Приготування

  • У приладі встановлюють режим «Смаження», вливають олію, викладають шматочки баранини і обсмажують хвилин 20.

  • Додають подрібнену цибулю і готують ще 7 хвилин.

  • Інгредієнти підсолюють, вливають 1 мультистакан води і в режимі «Гасіння» готують 40 хвилин.

  • Збризкують м'ясо оцтом, кладуть картоплю, інші овочі.

  • Заливають компоненти водою з томатом і готують у тому ж режимі.

  • Через годину тушкована картопля з м'ясом у мультиварці буде готова.
    Додав: admin | 5-09-2018, 14:26
    Переглядів: 23