» » Куряче філе на пару в мультиварці

Куряче філе на пару в мультиварці

Куряче філе на пару в мультиварці
Всі ми прекрасно знаємо, що страви на пару, відрізняються низькою калорійністю і ніжним смаком. Вони ще до того ж і корисні для організму. Сьогодні ми хочемо запропонувати вам кілька простих рецептів приготування курячого філе в мультиварці на пару.

Рецепт курячого філе на пару в мультиварці


Інгредієнти:

  • свіже куряче філе – 750 г;

  • сіль дрібна – за смаком;

  • вода питна – 665 мл;

  • чорний перець мелений – за смаком.


  • Приготування

  • Куряче філе розморожуємо заздалегідь і обполіскуємо при необхідності.

  • Потім обсушуємо рушником і нарізаємо невеликими кубиками.

  • Натираємо м'ясо з усіх боків спеціями і сіллю.

  • У каструлю мультиварки наливаємо воду, виставляємо «Варка на пару» і чекаємо закипання.

  • Тим часом, курячі шматочки перекладаємо в кошик пароварки і встановлюємо її в прилад.

  • Включаємо ту ж програму, закриваємо каструлю кришкою і засікаємо 15 хвилин.


  • Відбивні з курячого філе на пару


    Інгредієнти:

  • філе куряче – 2 шт.;

  • спеції ;

  • вода фільтрована – 555 мл.


  • Приготування

  • Філе розрізаємо на шматочки і відбиваємо акуратно молоточком.

  • Приправляємо м'ясо з двох сторін спеціями і викладаємо на решітку пароварки.

  • Посуд мультиварки наповнюємо холодною питною водою, доводимо її до закипання і зверху встановлюємо кошик з м'ясом.

  • Закриваємо прилад, вибираємо «Варка на пару» і готуємо курячі відбивні 30 хвилин.

  • Після сигналу готовності, перекладаємо куряче філе, приготоване на пару, з мультиварки на плоску тарілку і подаємо.


  • Котлети з курячого філе на пару


    Інгредієнти:

  • куряче свіже філе – 550 г;

  • вода фільтрована – 750 мл;

  • ріпчаста цибуля біла – 50 г;

  • молоко – 125 мл;

  • хліб білий – 3 скибочки;

  • сіль;

  • яйце – 1 шт.


  • Приготування

  • Куряче філе дрібно рубаємо ножем.

  • Білий хліб заливаємо тепленьким молоком і залишаємо хвилин на 10.

  • Потім розминаємо його чистими руками до однорідної консистенції.

  • Цибулю чистимо і шаткуємо маленькими кубиками.

  • Тепер змішуємо в мисці філе з цибулею, додаємо молочну кашку, розбиваємо яйце і приправляємо спеціями за смаком.

  • Курячу масу ретельно вимішуємо і ліпимо руками невеликі котлети округлої форми.

  • У чашу вашої мультиварки наливаємо холодну питну воду і доводимо її до закипання на режимі «Варка».

  • Зверху вставляємо грати для приготування страви на пару і викладаємо на неї наші заготовки.

  • Включаємо на дисплеї програму «Варка на пару» і засікаємо рівно 40 хвилин.


  • Ось і все, рубані котлети з курячого філе на пару готові до подачі!
    Додав: admin | 9-12-2016, 10:26
    Переглядів: 90