Всі ми прекрасно знаємо, що страви на пару, відрізняються низькою калорійністю і ніжним смаком. Вони ще до того ж і корисні для організму. Сьогодні ми хочемо запропонувати вам кілька простих рецептів приготування курячого філе в мультиварці на пару.
Рецепт курячого філе на пару в мультиварці
Інгредієнти: свіже куряче філе – 750 г; сіль дрібна – за смаком; вода питна – 665 мл; чорний перець мелений – за смаком. Приготування Куряче філе розморожуємо заздалегідь і обполіскуємо при необхідності. Потім обсушуємо рушником і нарізаємо невеликими кубиками. Натираємо м'ясо з усіх боків спеціями і сіллю. У каструлю мультиварки наливаємо воду, виставляємо «Варка на пару» і чекаємо закипання. Тим часом, курячі шматочки перекладаємо в кошик пароварки і встановлюємо її в прилад. Включаємо ту ж програму, закриваємо каструлю кришкою і засікаємо 15 хвилин. Відбивні з курячого філе на пару
Інгредієнти: філе куряче – 2 шт.; спеції ; вода фільтрована – 555 мл. Приготування Філе розрізаємо на шматочки і відбиваємо акуратно молоточком. Приправляємо м'ясо з двох сторін спеціями і викладаємо на решітку пароварки. Посуд мультиварки наповнюємо холодною питною водою, доводимо її до закипання і зверху встановлюємо кошик з м'ясом. Закриваємо прилад, вибираємо «Варка на пару» і готуємо курячі відбивні 30 хвилин. Після сигналу готовності, перекладаємо куряче філе, приготоване на пару, з мультиварки на плоску тарілку і подаємо. Котлети з курячого філе на пару
Інгредієнти: куряче свіже філе – 550 г; вода фільтрована – 750 мл; ріпчаста цибуля біла – 50 г; молоко – 125 мл; хліб білий – 3 скибочки; сіль; яйце – 1 шт. Приготування Куряче філе дрібно рубаємо ножем. Білий хліб заливаємо тепленьким молоком і залишаємо хвилин на 10. Потім розминаємо його чистими руками до однорідної консистенції. Цибулю чистимо і шаткуємо маленькими кубиками. Тепер змішуємо в мисці філе з цибулею, додаємо молочну кашку, розбиваємо яйце і приправляємо спеціями за смаком. Курячу масу ретельно вимішуємо і ліпимо руками невеликі котлети округлої форми. У чашу вашої мультиварки наливаємо холодну питну воду і доводимо її до закипання на режимі «Варка». Зверху вставляємо грати для приготування страви на пару і викладаємо на неї наші заготовки. Включаємо на дисплеї програму «Варка на пару» і засікаємо рівно 40 хвилин. Ось і все, рубані котлети з курячого філе на пару готові до подачі!