Вечеря в мультиварці
Мультиварка – чудова помічниця на кухні. Рецепти страв на вечерю, приготовані в мультиварці, чекають вас нижче.
Інгредієнти:
курячі яйця – 4 шт.;
цибуля невеликого розміру – 1 шт.;
м'ясисті помідори – 4 шт.;
червоний солодкий перчик – 1 шт.;
перчик чилі – 1 шт.;
зіра – 10 г;
мелена паприка – 10 г;
паста томатна – 40 г;
олія оливкова – 20 мл;
зелень;
часник – 1 зубчик;
сіль.
Приготування
Цибулю шаткуємо півкільцями, очищені від шкірки помідори і перець – кубиками, часник – дуже дрібненькими кубиками. У каструльку вливаємо олію. Вибравши програму «Випічка» встановлюємо час 40 хвилин. Після нагрівання олії додаємо цибулю. Коли він підрум'яниться, кладемо спеції та часник. Ще хвилини через 3 додаємо перець, помішуючи, обсмажуємо 5 хвилин. Тепер закладаємо помідори і томат. Хвилин через 5 солимо. Готуємо ще хвилин 5. Тепер до отриманої кашки робимо 4 заглиблення, в кожне з яких вбиваємо по 1 яйцю, готуємо до сигналу. Притрушиваем подрібненою зеленню готову страву.
Інгредієнти:
м'ясний фарш – 400 г;
картопля – 5 шт.;
молодий кабачок – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
цибуля – 1 шт.;
сіль;
часник – 3-4 зубчики.
Приготування
У мультиварочную каструльку вливаємо олію, кладемо фарш і в режимі «Смаження» готуємо фарш до посветления. Поки м'ясо обсмажується, шаткуємо дрібненько цибулю і додаємо його до фаршу. Обсмажуємо хвилин 10. Морква шаткуємо кубиками, відправляємо в каструлю і готуємо ще 10 хвилин. Нарізаємо картоплю, також відправляємо її в каструлю і перемішуємо. Отримане рагу тепер заливаємо окропом, покриваючи інгредієнти водою. Солимо і притрушиваем перцем за смаком. Готуємо 30 хвилин на «Гасіння». Тим часом ріжемо кубиками очищений кабачок і відправляємо в каструлю. Перемішуємо і залишаємо ще на 10 хвилин. За 5 хвилин до готовності кладемо на блюдо подрібнений часник. Готове рагу даємо настоятися хвилин 10 а потім подаємо.
Інгредієнти:
молоді кабачки – 600 г;
олія рослинна;
сіль;
сметана – 120 мл;
часник – 3 зубчики;
зелень.
Приготування
Кабачки нарізаємо кружальцями. У мультиварочную ємність наливаємо олію. Шарами викладаємо кабачки. Кожен шар підсолюємо і змащуємо сметаною. Виставивши програму «Випічка» готуємо 15 хвилин. Потім кабачки акуратно перевертаємо і готуємо ще чверть години. Покласти овочі на блюдо, притрушиваем подрібненою зеленню і дрібно рубаним часником і подаємо кабачки, приготовані в мультиварці, на вечерю.
Вечеря з яєць і овочів в мультиварці на швидку руку
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю шаткуємо півкільцями, очищені від шкірки помідори і перець – кубиками, часник – дуже дрібненькими кубиками. У каструльку вливаємо олію. Вибравши програму «Випічка» встановлюємо час 40 хвилин. Після нагрівання олії додаємо цибулю. Коли він підрум'яниться, кладемо спеції та часник. Ще хвилини через 3 додаємо перець, помішуючи, обсмажуємо 5 хвилин. Тепер закладаємо помідори і томат. Хвилин через 5 солимо. Готуємо ще хвилин 5. Тепер до отриманої кашки робимо 4 заглиблення, в кожне з яких вбиваємо по 1 яйцю, готуємо до сигналу. Притрушиваем подрібненою зеленню готову страву.
Рагу на вечерю в мультиварці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У мультиварочную каструльку вливаємо олію, кладемо фарш і в режимі «Смаження» готуємо фарш до посветления. Поки м'ясо обсмажується, шаткуємо дрібненько цибулю і додаємо його до фаршу. Обсмажуємо хвилин 10. Морква шаткуємо кубиками, відправляємо в каструлю і готуємо ще 10 хвилин. Нарізаємо картоплю, також відправляємо її в каструлю і перемішуємо. Отримане рагу тепер заливаємо окропом, покриваючи інгредієнти водою. Солимо і притрушиваем перцем за смаком. Готуємо 30 хвилин на «Гасіння». Тим часом ріжемо кубиками очищений кабачок і відправляємо в каструлю. Перемішуємо і залишаємо ще на 10 хвилин. За 5 хвилин до готовності кладемо на блюдо подрібнений часник. Готове рагу даємо настоятися хвилин 10 а потім подаємо.
Легкий вечеря з кабачків в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки нарізаємо кружальцями. У мультиварочную ємність наливаємо олію. Шарами викладаємо кабачки. Кожен шар підсолюємо і змащуємо сметаною. Виставивши програму «Випічка» готуємо 15 хвилин. Потім кабачки акуратно перевертаємо і готуємо ще чверть години. Покласти овочі на блюдо, притрушиваем подрібненою зеленню і дрібно рубаним часником і подаємо кабачки, приготовані в мультиварці, на вечерю.
Рекомендуємо добрі рецепти
Що приготувати на вечерю в мультиварці?
Маючи в розпорядженні небагато часу і помічницю мультиварку, ви можете створити чудовий вечеря з доступних інгредієнтів і будете впевнені, що
Тушковані кабачки з м'ясом
З кабачків за сезон готується неймовірне безліч страв. Їх смажать, запікають, навіть солодкі готують з нього. Пропонуємо тушкувати цей чудовий овоч в
Тушковані кабачки в мультиварці
Багатьох господинь підкорила мультиварка не тільки своїм достоїнством швидкого приготування страв, але і функцією тривалого гасіння. Таким чином
Овочеве рагу з кабачками в мультиварці
Найбільш популярний літній страва - це овочеве рагу. Адже тільки зі свіжих молодих овочів виходить настільки неймовірно смачне і ароматне страву. Це
Рагу з кабачків і картоплі в мультиварці
Влітку немає бажання навантажувати організм важкою їжею, а на салатах довго не протягнути. До того ж, у цей час багато свіжих овочів, з яких можна
Кабачки, тушковані з картоплею
Кабачки, тушковані з картоплею - ситне і смачне блюдо, яке прекрасно різноманітить ваше повсякденне меню. До того ж приготувати такий обід або