Мультиварка – чудова помічниця на кухні. Рецепти страв на вечерю, приготовані в мультиварці, чекають вас нижче.
Вечеря з яєць і овочів в мультиварці на швидку руку
Інгредієнти: курячі яйця – 4 шт.; цибуля невеликого розміру – 1 шт.; м'ясисті помідори – 4 шт.; червоний солодкий перчик – 1 шт.; перчик чилі – 1 шт.; зіра – 10 г; мелена паприка – 10 г; паста томатна – 40 г; олія оливкова – 20 мл; зелень; часник – 1 зубчик; сіль. Приготування Цибулю шаткуємо півкільцями, очищені від шкірки помідори і перець – кубиками, часник – дуже дрібненькими кубиками. У каструльку вливаємо олію. Вибравши програму «Випічка» встановлюємо час 40 хвилин. Після нагрівання олії додаємо цибулю. Коли він підрум'яниться, кладемо спеції та часник. Ще хвилини через 3 додаємо перець, помішуючи, обсмажуємо 5 хвилин. Тепер закладаємо помідори і томат. Хвилин через 5 солимо. Готуємо ще хвилин 5. Тепер до отриманої кашки робимо 4 заглиблення, в кожне з яких вбиваємо по 1 яйцю, готуємо до сигналу. Притрушиваем подрібненою зеленню готову страву.
Рагу на вечерю в мультиварці – рецепт
Інгредієнти: м'ясний фарш – 400 г; картопля – 5 шт.; молодий кабачок – 1 шт.; морква – 1 шт.; цибуля – 1 шт.; сіль; часник – 3-4 зубчики. Приготування У мультиварочную каструльку вливаємо олію, кладемо фарш і в режимі «Смаження» готуємо фарш до посветления. Поки м'ясо обсмажується, шаткуємо дрібненько цибулю і додаємо його до фаршу. Обсмажуємо хвилин 10. Морква шаткуємо кубиками, відправляємо в каструлю і готуємо ще 10 хвилин. Нарізаємо картоплю, також відправляємо її в каструлю і перемішуємо. Отримане рагу тепер заливаємо окропом, покриваючи інгредієнти водою. Солимо і притрушиваем перцем за смаком. Готуємо 30 хвилин на «Гасіння». Тим часом ріжемо кубиками очищений кабачок і відправляємо в каструлю. Перемішуємо і залишаємо ще на 10 хвилин. За 5 хвилин до готовності кладемо на блюдо подрібнений часник. Готове рагу даємо настоятися хвилин 10 а потім подаємо.
Легкий вечеря з кабачків в мультиварці
Інгредієнти: молоді кабачки – 600 г; олія рослинна; сіль; сметана – 120 мл; часник – 3 зубчики; зелень. Приготування Кабачки нарізаємо кружальцями. У мультиварочную ємність наливаємо олію. Шарами викладаємо кабачки. Кожен шар підсолюємо і змащуємо сметаною. Виставивши програму «Випічка» готуємо 15 хвилин. Потім кабачки акуратно перевертаємо і готуємо ще чверть години. Покласти овочі на блюдо, притрушиваем подрібненою зеленню і дрібно рубаним часником і подаємо кабачки, приготовані в мультиварці, на вечерю.