Вернуться назад Распечатать

Вечеря в мультиварці

Мультиварка – чудова помічниця на кухні. Рецепти страв на вечерю, приготовані в мультиварці, чекають вас нижче.

Вечеря з яєць і овочів в мультиварці на швидку руку


Вечеря в мультиварці

Інгредієнти:

  • курячі яйця – 4 шт.;

  • цибуля невеликого розміру – 1 шт.;

  • м'ясисті помідори – 4 шт.;

  • червоний солодкий перчик – 1 шт.;

  • перчик чилі – 1 шт.;

  • зіра – 10 г;

  • мелена паприка – 10 г;

  • паста томатна – 40 г;

  • олія оливкова – 20 мл;

  • зелень;

  • часник – 1 зубчик;

  • сіль.


  • Приготування
    Цибулю шаткуємо півкільцями, очищені від шкірки помідори і перець – кубиками, часник – дуже дрібненькими кубиками. У каструльку вливаємо олію. Вибравши програму «Випічка» встановлюємо час 40 хвилин. Після нагрівання олії додаємо цибулю. Коли він підрум'яниться, кладемо спеції та часник. Ще хвилини через 3 додаємо перець, помішуючи, обсмажуємо 5 хвилин. Тепер закладаємо помідори і томат. Хвилин через 5 солимо. Готуємо ще хвилин 5. Тепер до отриманої кашки робимо 4 заглиблення, в кожне з яких вбиваємо по 1 яйцю, готуємо до сигналу. Притрушиваем подрібненою зеленню готову страву.

    Рагу на вечерю в мультиварці – рецепт

    Вечеря в мультиварці

    Інгредієнти:

  • м'ясний фарш – 400 г;

  • картопля – 5 шт.;

  • молодий кабачок – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • цибуля – 1 шт.;

  • сіль;

  • часник – 3-4 зубчики.


  • Приготування
    У мультиварочную каструльку вливаємо олію, кладемо фарш і в режимі «Смаження» готуємо фарш до посветления. Поки м'ясо обсмажується, шаткуємо дрібненько цибулю і додаємо його до фаршу. Обсмажуємо хвилин 10. Морква шаткуємо кубиками, відправляємо в каструлю і готуємо ще 10 хвилин. Нарізаємо картоплю, також відправляємо її в каструлю і перемішуємо. Отримане рагу тепер заливаємо окропом, покриваючи інгредієнти водою. Солимо і притрушиваем перцем за смаком. Готуємо 30 хвилин на «Гасіння». Тим часом ріжемо кубиками очищений кабачок і відправляємо в каструлю. Перемішуємо і залишаємо ще на 10 хвилин. За 5 хвилин до готовності кладемо на блюдо подрібнений часник. Готове рагу даємо настоятися хвилин 10 а потім подаємо.

    Легкий вечеря з кабачків в мультиварці

    Вечеря в мультиварці

    Інгредієнти:

  • молоді кабачки – 600 г;

  • олія рослинна;

  • сіль;

  • сметана – 120 мл;

  • часник – 3 зубчики;

  • зелень.


  • Приготування
    Кабачки нарізаємо кружальцями. У мультиварочную ємність наливаємо олію. Шарами викладаємо кабачки. Кожен шар підсолюємо і змащуємо сметаною. Виставивши програму «Випічка» готуємо 15 хвилин. Потім кабачки акуратно перевертаємо і готуємо ще чверть години. Покласти овочі на блюдо, притрушиваем подрібненою зеленню і дрібно рубаним часником і подаємо кабачки, приготовані в мультиварці, на вечерю.