Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Картопля з лисичками у мультиварці

Картопля з лисичками у мультиварці

21-09-2016, 12:22
421
Картопля з лисичками у мультиварці
Бажаючи приготувати на вечерю смачне і цікаве блюдо, спробуйте зробити лисички з картоплею за допомогою мультиварки. Свіжі, пахнуть лісом грибочки відмінно поєднуються з підсмаженою картоплею і цибулькою. До того ж така страва готується дуже швидко, бесхлопотно і з ним без праці впорається навіть починаючий кухар.

Смажена картопля з лисичками у мультиварці


Інгредієнти:

  • лисички свіжі – 510 г;

  • картопля – 320 г;

  • цибулина – 45 г;

  • олія рафінована – 120 мл;

  • свіжий кріп для прикраси;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, лисички перебираємо, промиваємо і відварюємо хвилин 15. Далі обережно відкидаємо їх на друшляк, остуджуємо і ріжемо скибочками. Цибуля обробляємо, шаткуємо маленькими кубиками і додаємо в ємність мультиварки, налив туди трохи рослинного масла. Обсмажуємо його на «Випікання» до прозорого стану. Після цього додаємо до нього варені грибочки, перемішуємо і готуємо разом 20 хвилин на тому ж режимі, періодично помішуючи.
    Картопля очищаємо, промиваємо та нарізаємо соломкою або кубиками. Як тільки пролунає звуковий сигнал, відправляємо його до овочів, розмішуємо і приправляємо спеціями за смаком. Закриваємо прилад кришкою і смажимо блюдо 40 хвилин, встановивши програму «Випічка». Через півгодини знову все ретельно перемішуємо і тушкуємо до готовності.
    Готову страву розкладаємо по тарілках, прикрашаємо рубаним кропом і подаємо.

    Лисички в сметані з картоплею в мультиварці


    Інгредієнти:

  • лисички свіжі – 510 г;

  • цибуля біла ріпчаста – 55 г;

  • спеції;

  • вода;

  • картопля – 240 г;

  • сметана – 65 мл;

  • зелень свіжа – для подачі;

  • олія – для смаження.


  • Приготування
    Лисички перебираємо, добре промиваємо та нарізаємо скибочками. У посуд мультиварки наливаємо воду і вмикаємо «Варка на пару». Після закипання додаємо гриби і варимо 5 хвилин, а потім обережно відкидаємо на друшляк. Чашу насухо витираємо, змащуємо рослинним маслом і підрум'янюємо цибулю, нашатковану півкільцями, 10 хвилин.
    Картопля очищаємо, нарізаємо дрібно і додаємо до цибулі. Обсмажуємо овочі на протязі 5 хвилин, а потім кидаємо гриби і перемикаємо прилад на «Гасіння». Готуємо страву 20 хвилин, а потім приправляємо спеціями, додаємо сметану, розмішуємо і готуємо картоплю з лисичками в мультиварці ще 5 хвилин. Подаємо страву гарячим, прикрасивши за бажанням будь-якої свіжої подрібненої зеленню.

    Тушковані лисички з картоплею в мультиварці


    Інгредієнти:

  • куряче свіже філе – 510 г;

  • лисички свіжі – 210 г;

  • цибуля-порей – 65 г;

  • олія оливкова – 65 мл;

  • картопля – 410 г;

  • спеції;

  • вода – 55 мл;

  • базилік – для подачі.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати лисички з картоплею в мультиварці, готуємо всі необхідні інгредієнти. Курячу грудку промиваємо, витираємо рушником і нарізаємо невеликими шматочками. Викладаємо м'ясо в чашу мультиварки, підливаємо трохи оливкового масла і включаємо режим «Смаження». Підрум'янюємо курку хвилин 10 помішуючи спеціальною лопаткою.
    Не гаючи часу, перебираємо лисички і гарненько промиваємо їх. Великі гриби ріжемо на шматочки, а маленькі залишаємо цілими. Відправляємо їх до курячої грудки, перемішуємо і пасеруємо з м'ясом 10 хвилин.
    Цибулю очищаємо, шаткуємо кільцями і кидаємо в каструлю, продовжуючи обсмажувати все разом протягом ще 10 хвилин. З картоплі зрізаємо всю шкірку, рубаємо невеликими кубиками, викладаємо до інгредієнтів, вливаємо трохи водички і приправляємо страва спеціями за смаком. Переводимо прилад в режим «Рис» і засікаємо 20 хвилин.
    Після цього розкладаємо страву по тарілках і подаємо, присипавши свіжим рубаним базиліком.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з лисичками
    Салат з лисичками
    Перетворити звичайний салат допоможуть лісові гриби, які наповнять смак новими враженнями. Доповнити склад закуски пропонуємо лисичками. Таке
    Як смачно приготувати лисички?
    Як смачно приготувати лисички?
    Масу смачних страв можна приготувати з лісових грибів. У цьому матеріалі зібрані цікаві і максимально зрозумілі рецепти незрівнянних страв з лисичок.
    Лисички в сметані з картоплею
    Лисички в сметані з картоплею
    В нашій кухні лисичкам можна знайти безліч застосувань: використовувати їх у приготуванні перших страв, солити, сушити, додавати в холодних закуски,
    Паста з лисичками
    Паста з лисичками
    Прекрасну варіацію італійської пасти розповімо в цьому матеріалі. Спробуйте приготувати її з грибами, тільки не із звичними печерицями або вешенками,
    Лисички, тушковані в сметані
    Лисички, тушковані в сметані
    Гриби лисички мають яскравий і незвичайний смак. Тому не радимо забивати їх основна якість великою кількістю додаткових інгредієнтів або спецій.
    Смажені лисички з картоплею
    Смажені лисички з картоплею
    Якщо вам пощастило добути свіжих лисичок, то приготуйте з них проста і смачна страва, обсмаживши гриби з картоплею і цибулею. Просте і всіма улюблене