Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Голубці в мультиварці

Голубці в мультиварці

28-05-2016, 12:32
672
Голубці в мультиварці
Варто зауважити, що формування голубців може займати чимало часу. І щоб позбавити себе від зайвих турбот хоча б з приготуванням, має сенс скористатися мультиварка. Кухонний гаджет як не можна краще підходить для тривалого томління страв, у соусах і підливах. Докладно про приготування голубців в мультиварці ми розповімо в наступних рецептах.

Голубці в мультиварці в томатному соусі – рецепт


Почнемо зі стандартного і знайомого кожному рецепта голубців, що нудяться в томатному соусі. Начинкою для капустяного листя може послужити фарш з будь-якого м'яса, але ми віддали перевагу звичній суміші свинини і яловичини.
Інгредієнти:

  • капустяне листя - 12 шт.;

  • яйце - 1 шт.;

  • томатний соус - 75 мл;

  • ріпчаста цибуля - 45 г;

  • часник сушений - 1 ч. ложка;

  • щіпка цукру;

  • фарш - 530 г;

  • рис - 75 р.


  • Для соусу:

  • томати у власному соку - 460 мл;

  • паприка - 1 ч. ложка;

  • вода - 115 мл


  • Приготування
    Щоб відокремити капустяні листи від качана, обварите його протягом пари хвилин, потім злегка остудіть і знімайте. Приготуйте начинку, приправивши фарш сіллю, додавши до нього яйце, подрібнену цибулю, трохи томатного соусу і цукру, а також попередньо відварену і охолоджений рис. Крупи в голубці додають для збільшення обсягу начинки, тому якщо у вас достатня кількість фаршу – можна обійтися і без рису.
    Укладіть голубці на дно мультиварочной чаші з невеликою кількістю масла і обсмажте їх на «Випікання» протягом 10 хвилин. Далі відмініть режим, влийте окропу так, щоб він доходив до поверхні голубців, після чого перейдіть на «Гасіння» на 40 хвилин.
    Пюрируйте томати, приправте їх і розведіть соус невеликим об'ємом води. По завершенні приготування голубців в мультиварці, влийте соус і залиште всі готуватися ще на півгодини.

    Голубці на пару в мультиварці


    Набагато більше смаку в цьому нехитрому рецепті парових голубців, що поєднує в собі широке розмаїття традиційних індійських спецій. Ідеальний варіант для тих, хто любить екзотику і стежить за своїм харчуванням.
    Інгредієнти:

  • фарш з ягнятини - 640 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • імбир - 3 см;

  • часник - 4 зубки;

  • мелений коріандр, кумін, кріп - по 1 ст. ложці;

  • мелена кориця, чилі, кардамон - по 1/2 ч. ложки;

  • ріпчаста цибуля - 85 м;

  • великий качан капусти;

  • жменя кінзи.


  • Приготування
    Обшпарте капустяний качан, щоб листя знімалися з нього легше. Змішайте фарш з ягнятини з яйцем, тертим імбиром, подрібненою цибулею, пюрированным часником і різноманітними спеціями. Розподіліть рівні порції фаршу між капустяним листям і згорніть їх. Викладіть кожен з голубців у змащену чашу для варіння на пару. В саме ж пристрій налийте води до мітки. Встановіть чашу і виберіть режим «Варка на пару» на 40 хвилин.

    Як приготувати ліниві голубці в мультиварці?


    На початку матеріалу ми відзначили, що формування голубців зазвичай займає чимало часу, саме тому всім тим, хто не хоче витрачати на це час, ми рекомендуємо приготувати прості ліниві голубці.
    Інгредієнти:

  • фарш з індички - 430 г;

  • ріпчаста цибуля - 115 г;
  • Голубці в мультиварці

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • головка капусти;

  • томатний соус - 175 г;

  • вода - 115 мл


  • Приготування
    Включивши режим «Випічка», обсмажте на ньому суміш з лука і фаршу індички. Приправте схопився фарш щедрою пучкою солі, додайте часник. Нашаткуйте або просто довільно дрібно наріжте капусту. Покладіть її до фаршу, а потім відразу ж залийте томатним соусом з водою. Після того, як рідина закипить, перейдіть в режим «Гасіння» і залиште все на 40 хвилин.
    При бажанні урізноманітнити страву ви можете за допомогою соусу, приготувавши, наприклад, голубці в мультиварці в томатно-сметанному соусі. Для цього достатньо змішати томатну масу з чвертю склянки сметани і продовжувати приготування за тією ж схемою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Голубці в томатно-сметанному соусі в мультиварці
    Голубці в томатно-сметанному соусі в мультиварці
    Домашні голубці можна приготувати, не побоюючись зіпсувати страву. Завдяки мультиварці, в якій рекомендуємо тушкувати страву, ваші конвертики з
    Як приготувати голубці з капусти з фаршем?
    Як приготувати голубці з капусти з фаршем?
    Голубці - це традиційне російське блюдо. Їх готують як з фаршем, так і з різними овочами. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати класичні голубці з
    Голубці в сметанному соусі
    Голубці в сметанному соусі
    Голубці - смачна, ситна та поживна страва, добре підходить для сімейних трапез у вихідні дні, а також для меню урочисто-ритуальних подій. Зараз
    Голубці в мікрохвильовці
    Голубці в мікрохвильовці
    У мікрохвильовій печі можна приготувати абсолютно все що завгодно, від відварених яєць до повітряного бісквіта. У цій статті ми розповімо, як
    Як приготувати голубці в мультиварці?
    Як приготувати голубці в мультиварці?
    З сучасною технікою готувати стало значно легше. Взяти, наприклад, голубці. Процес приготування займає багато часу, а якщо скористатися мультиварка,
    Ліниві голубці в мультиварці
    Ліниві голубці в мультиварці
    Рецепти ледачих голубців вже давно відомим нашим господиням. А ось як приготувати цю страву в мультиварці поки знають небагато. З цієї причини ми