Рибне суфле як у садку - рецепт
Пам'ятаєте смак рибного суфле, якими нас пригощали в дитячому садку? Яким же смачним нам воно тоді здавалася. Ми можемо зараз з легкістю приготувати таку ж своїм діткам і одночасно побалувати себе смаком дитинства.
Інгредієнти:
філе минтая – 550 г;
морква – 55 г;
яйце – 1 шт.;
молоко жирне або вершки – 110 мл;
борошно пшеничне – 25 г;
вода очищена – 55 мл;
сіль – за смаком;
вершкове масло – 10 р.
Приготування
Філе минтая нарізаємо на довільні шматочки і кладемо в сотейник або сковороду. Моркву очищаємо, пропускаємо через дрібну тертку і закладаємо до риби. Вливаємо воду і поміщаємо посуд на вогонь, прикривши кришкою. Протушиваем вміст приблизно п'ятнадцять хвилин або до випаровування рідини. Потім подрібнюємо готові рибні шматочки з морквою за допомогою блендера або пропускаємо кілька разів через м'ясорубку, додаємо яєчний жовток і перемішуємо.
У молоці або вершках розчиняємо борошно, прогріваємо до кипіння і витримуємо на вогні до загусання. Потім додаємо вершкове масло і виливаємо суміш до рибної маси. Приправляємо страву за смаком сіллю, додаємо збитий в густу піну білок і акуратно перемішуємо. Можна для додання легкості розбити масу ще раз блендером.
Розкладаємо суміш по порційним форм або наповнюємо нею одну велику форму для запікання, ставимо її на деко або іншу ємність побільше розміром і наливаємо в неї трохи водички.
Визначаємо конструкцію в прогріту до 195 градусів духовку приблизно на тридцять хвилин.
Готове суфле даємо трохи охолонути і можемо подавати до столу зі свіжими овочами.
Інгредієнти:
філе минтая – 420 г;
рисова крупа – 65 г;
яйця – 2 шт.;
білий салатний цибуля – 1/2 шт.;
рослинне масло – 10 мл;
сіль – за смаком;
спеції – за смаком;
вершкове масло – 20 р.
Приготування
Філе минтая нарізаємо на шматочки і розбиваємо в блендері до однорідної маси. Білий цибулю шаткуємо невеликими кубиками, пасеруємо на рослинній олії до прозорості і викладаємо до риби. Попередньо відварюємо рис до повної готовності, гарненько збиваємо яйця з сіллю і також додаємо в рибну масу. Приправляємо страву за бажанням спеціями, вершковим маслом і збиваємо до однорідності за допомогою міксера.
Ємність мультиварки промазуємо вершковим маслом і викладаємо в неї отриманий рибний фарш. Готуємо суфле сорок хвилин, настройте пристрій на режим «Випічка».
По завершенні процесу приготування відкриваємо кришку приладу, даємо суфле трохи охолонути, а потім розрізаємо на шматочки і подаємо до столу.
Як приготувати рибне суфле для дитини - рецепт як у садку
Інгредієнти:
Приготування
Філе минтая нарізаємо на довільні шматочки і кладемо в сотейник або сковороду. Моркву очищаємо, пропускаємо через дрібну тертку і закладаємо до риби. Вливаємо воду і поміщаємо посуд на вогонь, прикривши кришкою. Протушиваем вміст приблизно п'ятнадцять хвилин або до випаровування рідини. Потім подрібнюємо готові рибні шматочки з морквою за допомогою блендера або пропускаємо кілька разів через м'ясорубку, додаємо яєчний жовток і перемішуємо.
У молоці або вершках розчиняємо борошно, прогріваємо до кипіння і витримуємо на вогні до загусання. Потім додаємо вершкове масло і виливаємо суміш до рибної маси. Приправляємо страву за смаком сіллю, додаємо збитий в густу піну білок і акуратно перемішуємо. Можна для додання легкості розбити масу ще раз блендером.
Розкладаємо суміш по порційним форм або наповнюємо нею одну велику форму для запікання, ставимо її на деко або іншу ємність побільше розміром і наливаємо в неї трохи водички.
Визначаємо конструкцію в прогріту до 195 градусів духовку приблизно на тридцять хвилин.
Готове суфле даємо трохи охолонути і можемо подавати до столу зі свіжими овочами.
Рибне суфле для дітей в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Філе минтая нарізаємо на шматочки і розбиваємо в блендері до однорідної маси. Білий цибулю шаткуємо невеликими кубиками, пасеруємо на рослинній олії до прозорості і викладаємо до риби. Попередньо відварюємо рис до повної готовності, гарненько збиваємо яйця з сіллю і також додаємо в рибну масу. Приправляємо страву за бажанням спеціями, вершковим маслом і збиваємо до однорідності за допомогою міксера.
Ємність мультиварки промазуємо вершковим маслом і викладаємо в неї отриманий рибний фарш. Готуємо суфле сорок хвилин, настройте пристрій на режим «Випічка».
По завершенні процесу приготування відкриваємо кришку приладу, даємо суфле трохи охолонути, а потім розрізаємо на шматочки і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
М'ясне суфле як у дитячому садку – рецепт
Готове м'ясне суфле з даного рецептом сподобається всім діткам і дорослим. У підсумку виходить ніжна і повітряна маса, яка ідеально підійде до
Як приготувати суфле?
Суфле - це ніжна, повітряна маса, яка подобається всім, особливо дітям. Ця страва може бути не тільки солодким, але і чудовим гарячим, яка чудово
Суфле з курячої грудки
Ніжне, повітряне і просто тане в роті суфле можна зробити з курячої грудки. Це чудове блюдо дуже сподобається малюкам, так і багато дорослі його
Куряче суфле в мультиварці
Прекрасною альтернативою обридлому запечене філе може стати куряче суфле. Ця ніжна, повітряна маса здатна підкорити серця навіть найбільш вибагливих
Рибне суфле для дитини
Маленьким дітям рибу для прикорму починають давати не раніше 7-9 місяців, так як рибні продукти можуть викликати алергічну реакцію. Зазвичай
М'ясне суфле в мультиварці
М'ясне суфле - це чудове доповнення до арсеналу закусок на святковому столі. Його приготувати не складе особливих труднощів, якщо у вас є