Оладки, як у дитячому садку
Таке напевно бувало у кожної мами - колдуешь годинами на кухні в надії потрапити вередливому чаду, готуєш, стараєшся, а в результаті чуєш від дитини «А в садочку готують смачніше!». Ось і шукають мами заповітні садиковские рецепти улюблених дитячих страв, щоб, як найвищу похвалу, почути «Ух-ти, смакота, прямо як у садку!». Один з найбільш затребуваних дітьми та їхніми мамами рецептів, звичайно ж, рецепт дитячих оладків. Ніяких особливих продуктів, щоб приготувати оладки, як у дитячому садку, не потрібно. Єдине, що варто врахувати, так це те, що для підйому дріжджового тіста потрібен час, тому швидко спекти для дітей оладки на дріжджах не вийде.
Інгредієнти:
борошно пшеничне - 500 грам;
яйця курячі - 2 штуки;
тепла вода або молоко - 2 склянки;
дріжджі сухі - 1/2 їдальні ложки;
цукор - 2 столові ложки;
сіль - 1/2 чайної ложки;
масло рослинне - 3-4 столових ложки;
масло рослинне для смаження.
Приготування
Розчинити дріжджі в теплому молоці (воді). Температура молока (води) повинна бути на рівні 35-40 градусів, інакше тісто не підніметься. Додати борошно і добре розмішати так, щоб не було грудок. Посуд накрити тканиною і відставити в тепле (25-30 градусів) місце для підйому.
Після того, як об'єм тіста збільшиться в два рази, додати інші інгредієнти - рослинне масло, сіль і цукор. Ретельно вимісити і знову відставити для підйому. Після повторного підйому тісто не перемішувати.
Набирати тісто ложкою, змоченою у холодній воді і обсмажують на добре розігрітій сковороді. Подавати теплими, зі сметаною, джемом, повидлом, цукровою пудрою або згущеним молоком. За бажанням, після повторного підйому в тісто можна додати дрібно нарізані кубиками нечищене яблука, курагу або родзинки.
Смачні оладки на дріжджах, як у дитячому садку
Інгредієнти:
Приготування
Розчинити дріжджі в теплому молоці (воді). Температура молока (води) повинна бути на рівні 35-40 градусів, інакше тісто не підніметься. Додати борошно і добре розмішати так, щоб не було грудок. Посуд накрити тканиною і відставити в тепле (25-30 градусів) місце для підйому.
Після того, як об'єм тіста збільшиться в два рази, додати інші інгредієнти - рослинне масло, сіль і цукор. Ретельно вимісити і знову відставити для підйому. Після повторного підйому тісто не перемішувати.
Набирати тісто ложкою, змоченою у холодній воді і обсмажують на добре розігрітій сковороді. Подавати теплими, зі сметаною, джемом, повидлом, цукровою пудрою або згущеним молоком. За бажанням, після повторного підйому в тісто можна додати дрібно нарізані кубиками нечищене яблука, курагу або родзинки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Дріжджові оладки
Скільки рецептів оладок не придумай, а господині хочуть все пишніше і легшим, ну що ж, тримайте рецепт найбільш пишних оладок, які готуються на
Дитяче печиво - рецепт
Мабуть, всі діти люблять печиво. Воно для них і чудовий десерт, і сніданок, полуденок, і перекус між основними прийомами їжі. А що може бути краще
Фрикадельки для дітей
М'ясні фрикадельки - улюблене багатьма малюками і корисне блюдо. Зроблені з нежирних сортів м'яса вони чудово доповнюють та урізноманітнюють раціон
Котлети, як у дитячому садку
Нагодувати дитину - іноді стає непосильним завданням для мам. Але трапляється, що в дитячому саду дитина їсть практично все, а вдома відмовляється. І
Тефтелі, як у дитячому садку
М'ясні страви - необхідна частина раціону дітей. Але не завжди маленькі гурмани погоджуються є те, що мама приготує, а ось садиковскую їжу наминали
Борщ, як у дитячому садку
Борщ - улюблене дорослими і дітьми смачне і корисне блюдо. Рецептів його приготування є дуже багато, але діти дошкільного віку дуже часто просять