Кейк-попси

Кейк-попси
Кейк-попси вже давно здобули світову популярність. Не дивно, адже це подоба льодяника з бісквіту просто не могло не підкорити їдців своїм смаком, делікатною текстурою і чіпляти зовнішнім виглядом. Різноманітності в рецептах тістечок кейк-попс не менше, ніж різноманітності в рецептах тих же тортів і кексів, але найсмачніші ми вирішили зібрати в цьому матеріалі.

Як приготувати кейк-попси в домашніх умовах?


Як ми вже встигли відзначити, що в основі класичних кейк-попсов лежить бісквіт або кекс, який спершу кришать, а потім з'єднують з будь-яким сполучною інгредієнтом: кремом, крем-сиром або ганашем. Як тільки маса буде тримати форму, її скачують в кульки, насаджують на палички і охолоджують перед декором. Детальніше про кожного з кроків приготування в наступному рецепті.
Інгредієнти:
Для бісквіта:

  • яєчні білки - 5 шт;

  • молоко - 235 мл;

  • борошно - 355 г;

  • цукор - 265 г;

  • розпушувач - 1 1/2 ст. ложки;

  • вершкове масло - 212 р.


  • Для крему:

  • вершкове масло - 225 г;

  • яєчні білки - 3 шт.;

  • цукор - 75 г;

  • ванільний екстракт - 1 ч. ложка.


  • Для декору:

  • білий шоколад;

  • цукрова присипка.


  • Приготування
    Перед тим, як зробити кейк-попси, необхідно спекти бісквіт. Для нього збийте яєчні білки з чвертю склянки молока до легкості. Сухі інгредієнти з'єднайте окремо. Додайте до сухої суміші час, що залишився молоко і шматочки м'якого масла, не зупиняючи при цьому помішування. Коли тісто збереться разом, в два заходи доповніть його сумішшю зі збитих з молоком білків і обережно перемішайте. Розподіліть тісто в промасленому деко і випікайте півгодини при 180. Охолоджений бісквіт розкришіть.
    Для крему перетворіть яєчні білки зі столовою ложкою цукру в меренгу. Залишився цукор розтопити в карамель з парою їдальні ложок води. Додайте карамель в меренгу, не припиняючи збивання. Останнім у крем відправляється масло і невелика кількість ванільного екстракту.
    Готовий крем змішайте з бісквітною крихтою і скачайте в кульки. Кожен кульку охолодіть не менше 4 годин.
    Розтопіть шоколад, занурте в нього кінчик палички для льодяника і запровадити кулька з бісквіту зверху. Дайте знову застигнути, а потім покрийте залишками розтопленого шоколаду зовні і посипте цукровою обвалуванням для декору.
    Кейк-попси, зроблені своїми руками, майже готові, залишається лише дати шоколаду остаточно застигнути на поверхні.

    Шоколадні кейк-попси


    Найбільш шоколадними можна вважати кейк попси з потрійним шоколадом: шоколадний бісквіт, ганаш і глазур зовні – ласощі для цього ласуни.
    Ми будемо використовувати готовий бісквіт, а ви можете вибрати рецепт будь-якого шоколадного коржа на свій смак.
    Інгредієнти:

  • шоколадний бісквіт - 11 кг;

  • шоколад - 210 г (+ для декору);

  • вершки - 105 мл


  • Приготування
    Приготуйте шоколадний ганаш, раскрошив плитку шоколаду і залив її гарячими вершками. Коли ганаш буде готовий, його слід змішати з бісквітною крихтою до формування однорідної суміші. Далі цю суміш ділять на порції, скачують в кульки і залишають у холодильнику на 2-3 години. Кожен з кульок потім насаджують на покрите шоколадом кінчик палички для льодяника і декорують.

    Кейк попси з печива


    Інгредієнти:

  • шоколадне печиво («сендвіч») - 18 шт;

  • крем-сир - 115 г;

  • шоколад - 115 г;

  • цукрова присипка.


  • Приготування
    З допомогою блендера перетворити печиво в крихту і повторно збийте її з додаванням крем-сиру. З отриманої маси сформуйте кульки, покладіть їх в морозильну камеру на півгодини, а потім надіньте на палички для морозива. Кожен з кейк попсов опустіть в шоколад і посипте цукровою присипкою для декору.
    Як прикрасити кейк-попси визначає лише ваша фантазія. Найпростіший спосіб - просто занурити готовий кейк-попс в шоколад і дати надлишків стекти. А якщо час дозволяє і є бажання вразити гостей, спробуйте більш складні і оригінальні способи декору.




    Кейк-попси

    Кейк-попси

    Кейк-попси

    Кейк-попси

    Кейк-попси

    Кейк-попси

    Кейк-попси

    Кейк-попси

    Кейк-попси
    Додав: admin | 23-09-2016, 10:54
    Переглядів: 827