» » Як посмажити пельмені на сковороді?

Як посмажити пельмені на сковороді?

Як посмажити пельмені на сковороді?
Урізноманітнити своє звичне меню досить просто. Достатньо лише звичні страви приготувати з нестандартним підходом і їх смак розкривається зовсім по-новому, створюючи інші смакові композиції і, як наслідок, виробляючи свіжі враження від дегустації.
Як варіант для реалізації подібної ідеї пропонуємо не відварити пельмені , як це прийнято традиційно, а посмажити на сковороді в маслі. Впевнені, ви будете приємно здивовані абсолютно новим, не менш цікавим смаком цієї страви.

Як смачно посмажити заморожені пельмені на сковороді?


Інгредієнти:

  • заморожені пельмені;

  • рафінована рослинна олія;

  • щіпка солі;

  • щіпка меленої суміші п'яти перців;

  • ароматні трави (за бажанням).


  • Приготування
    Сковорода для смаження пельменів повинна бути з товстим дном і досить великий. Наливаємо в неї рослинне масло, обов'язково без запаху і розміщуємо на вогні для ґрунтовного прогрівання. Його кількості повинно бути достатньо для того, щоб розкладене по дну пельмені до половини були покриті їм.
    Не варто накладати відразу занадто багато виробів, інакше вони злипнуться в процесі смаження і результат буде зіпсований. Краще, якщо вони досить вільно розташовані в олії одним шаром. Підрум'янюємо їх по десять хвилин з кожного боку, приправивши в кінці сіллю, меленим перцем і ароматними травами, а потім викладаємо на блюдо і можемо подавати, приправивши улюбленим соусом .
    Якщо пельмені, які використовуються для смаження, досить великі, то необхідно спочатку за п'ять хвилин з кожного боку витримати під кришкою, а потім вже обсмажити до готовності без неї.

    Рецепт смажених пельменів на сковороді з водою


    Інгредієнти:

  • заморожені пельмені;

  • рафінована рослинна олія;

  • склянку очищеної води;

  • щіпка солі;

  • щіпка меленої суміші п'яти перців;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Даний спосіб смаження пельменів дозволяє отримати більш м'який їх смак за рахунок додавання в процесі водички.
    Спочатку прогріваємо, як і в попередньому рецепті, сковороду з рослинним маслом, наливши його стільки, щоб вона повністю покрила дно, а потім закладаємо заморожені пельмені одним шаром і перемішуємо, щоб вони повністю вкрилися масляною плівкою. Смажимо пельмені спочатку з одного боку до рум'яного відтінку, а потім підсолюємо, перевертаємо на інший і чекаємо такого ж результату. Тепер прийшла черга води. Прогріваємо її заздалегідь до кипіння і на цьому етапі акуратно і швидко вливаємо в сковороду. Тут же прикриваємо посуд кришкою до завершення бурління, а потім готуємо пельмені вже без неї, періодично помішуючи. Коли в сковороді не залишиться ні краплі води, а пельмені будуть рівномірно рум'яними - страва готова. Можна приправляти його перчиком, свіжою зеленню і ефектно подавати на блюді.
    Як посмажити сирі пельмені на сковороді, ми вам розповіли. А тепер трохи про те, як надати рум'янцю вже звареним пельменів.

    Як посмажити варені пельмені на сковороді?


    Інгредієнти:

  • відварені пельмені;

  • рафінована рослинна олія;

  • щіпка солі;

  • щіпка меленої суміші п'яти перців;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Якщо у вас залишилися після вечері не з'їденими відварені пельмені, не поспішайте відправляти їх для розігрівання в мікрохвильову піч. Посмажені вони вже точно набагато смачніше, ніж повторно розігріті. Для цього
    Як посмажити пельмені на сковороді?
    викладаємо їх у добре розігріте рослинне масло в сковороду і даємо грунтовно підрум'янитися з одного боку, не перевертаючи. Тільки після того, як вироби придбають красиву рум'яну скоринку, перевертаємо їх на інший бік, приправляємо перцем, сіллю і смажимо ще кілька хвилин. В кінці процесу присмачую свіжою зеленню, і можемо подавати.
    Багато хто стверджує, що відварені, а потім обсмажені пельмені набагато смачніше відразу ж пожаренных. Але це спірне твердження. І ті, і інші мають неймовірні смакові якості, чудовий аромат і апетитний зовнішній вигляд.
    Додав: admin | 1-03-2016, 20:04
    Переглядів: 123