Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як ліпити двулепные пельмені?

Як ліпити двулепные пельмені?

1-03-2016, 20:01
746
Як ліпити двулепные пельмені?
Якщо ви давно освоїли ліплення звичайних пельменів і традиційним домашнім продуктом вас не здивувати, у нас є дещо особливе – подвійні або двулепные пельмені. Свою назву ця кулінарна новинка отримала за досить очевидної причини: один такий пельмень містить в собі дві різні начинки, яких захищає один від одного тонкий прошарок з тіста. Про те, як ліпити двулепные пельмені ми розповімо в самому початку матеріалу, а далі ознайомимо вас цікавими комбінаціями начинок.

Як ліпити подвійні пельмені?


Можете сміливо називати такий продукт пельмені-вареники або варенико-пельменями. Чому? Все завдяки їх формі і базової начинки, яка в своєму традиційному вигляді включає не тільки характерний для пельменів м'ясної наповнювач, але і картоплю, яку більшість віддає перевагу будь-яким іншим начинками для вареників.
Описати весь процес того, як зліпити двулепные пельмені, можна з допомогою трьох простих кроків. Першим є замішування, розминка і нарізка тесту на кружечки. Обидва кружечка тесту з'єднуються своїми половинками між собою. Для того, щоб стик тесту міцніше тримався, його можна злегка (!) змочити водою.
Як ліпити двулепные пельмені?


На обидві підготовлені половини викладаються невеликі порції вибраних начинок.
Як ліпити двулепные пельмені?


Пельмені-вареник майже готовий, залишилося з'єднати вільні краї між собою і стиснути щільніше, щоб під час варіння шов не розійшовся.
Як ліпити двулепные пельмені?


Що ж стосується способу приготування двулепных пельменів, то їх можна відварити як звичайні пельмені і обсмажити до вираженої золотистої скоринки, а можна розмістити на решітці пароварки. Останній спосіб – вірна гарантія того, що пельмені не розпадуться.

Двулепные пельмені – рецепт


Вам доводилося готувати рибні пельмені? Якщо ні, то краще всього випробувати перший рецепт у даній модифікації. Сусідити з наповнювачем з червоної риби буде суміш сирного сиру з смаженою цибулею і кропом. За рахунок ніжності вершковою складової начинки, необхідність в подачі додаткової кількості сметани відпадає.
Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно - 380 г;

  • вода - 115 мл;

  • вершкове масло - 35 мл


  • Для начинки:

  • філе червоної риби - 190 г;

  • філе білої риби - 95 г;

  • ріпчаста цибуля - 65 г;

  • жменя зелені кропу;

  • сирний сир - 120 р.


  • Приготування
    Перед тим, як зробити двулепные пельмені, замісіть еластичне тісто. Для того, щоб обидві половинки тесту добре зліпилися між собою, переконайтеся в тому, що додали не занадто багато борошна, залишивши тісто ледь липковатым. Змішайте борошно з пучкою солі і влити крижану воду. У готовий ком тесту вбийте розтоплене масло і залиште все на півгодини. Розкачайте відпочиле тісто і розділіть на круги.
    Рибне філе пропустіть через м'ясорубку і змішайте з сіллю. Цибульні півкільця карамелизируйте на слабкому вогні, а потім охолодіть і збийте з крем-сиром. Додайте щіпку білого перцю, сіль і подрібнений кріп. Сформуйте пельмені, взявши за основу цю техніку, а потім відваріть і відразу ж подавайте.

    Як зробити подвійні пельмені?


    Серед усіх пельменів з подвійною начинкою, найбільш популярними наповнювачами вважаються картоплю і м'ясо. Свою варіацію цієї популярної начинки ми наведемо нижче.
    Інгредієнти:

  • тісто для пельменів ;

  • яловичина - 280 м;

  • порей - 85 м;

  • стебло селери ;

  • жменя зелені петрушки;
  • Як ліпити двулепные пельмені?

  • зубок часнику;

  • картопля - 280 м;

  • вершкове масло - 45 г;

  • жменя зелені кропу.


  • Приготування
    Основу м'ясної начинки становить зажарка з подрібненого порею і селери. Змішуємо засмажку з сирим фаршем і зеленню. Не забудьте і про сіль. Окремо відваріть картоплю, пюрируйте його з маслом, а потім доповніть пюре кропом і часником. Сформуйте пельмені за схемою наведеною вище і відваріть.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як зварити пельмені в мультиварці?
    Як зварити пельмені в мультиварці?
    Кожна господиня, навіть починаюча, знає, як правильно зварити звичайні пельмені в мультиварці і неодмінно все скажуть, що нічого клопітного в процесі
    Пельмені з квашеною капустою
    Пельмені з квашеною капустою
    Неодмінно спробуйте приготувати смачні пельмені з наповненням з квашеної капусти. Повірте, це блюдо точно кожному сподобається, так як склад
    Пельмені з оцтом
    Пельмені з оцтом
    Напевно багато любителів домашніх пельменів воліють доповнювати смак цієї страви оцтом. Тому далі розповімо традиційний спосіб подачі пельменів і
    Як ліпити пельмені?
    Як ліпити пельмені?
    Сьогодні багато купують вже готові, заморожені пельмені або готують їх абсолютно простим швидким способом. А ми пропонуємо до справи підійти творчо і
    Як приготувати пельмені в домашніх умовах?
    Як приготувати пельмені в домашніх умовах?
    Напевно, найпопулярнішим блюдом можна назвати пельмені - їх точно готують в кожному будинку. І далі поговоримо про те, як зробити їх самостійно і
    Пельмені в пароварці
    Пельмені в пароварці
    Пельмені можна смажити, варити, або навіть запікати в духовці, але зручніше всього готувати пельмені на пару, адже вони виходять такими ж ніжними, як