Суп з яловичини з картоплею
Перші страви, як невід'ємна частина раціону будь-якої людини, займають почесне місце у всіх кулінарних розділах тематичних ресурсів. Сьогодні ми запропонуємо варіанти супу з яловичини з картоплею, які, безсумнівно, припадуть вам до смаку.
Інгредієнти:
яловичина 450 г;
рис – 65 г;
картопляні бульби – 350 г;
ріпчаста цибулина середнього розміру;
середня за розміром морква;
фільтрована вода – 26 л;
горошини чорного і запашного перцю – по 5 шт.;
олія рафінована – 50 мл;
два лаврові листки;
кухонна сіль і мелений перець;
рубана свіжа зелень .
Приготування
Починаємо приготування супу з того, що ставимо варитися яловичину. Її попередньо необхідно помити, нарізати брусочками, закласти в каструлю, залити холодною водою і поставити на вогонь. Після закипання зменшуємо вогонь, знімаємо піну, додаємо горошки перчиком і лаврові листочки, прикриваємо ємність кришкою і варимо яловичину протягом приблизно півтори години.
Після закінчення часу очищаємо картопляні бульби, нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо в каструлю. Через десять хвилин промиваємо рисову крупу і закладаємо в бульйон до м'яса з картоплею.
Після цього беремося за пасерування овочів. Чистимо і шаткуємо кубиками цибулину, а соломкою моркву. Закладаємо овочі в прогріту сковороду з рафінованою олією, обсмажуємо їх протягом п'яти хвилин. Викладаємо готову овочеву піджарку в суп, проварюємо страва до м'якості і готовності всіх овочів і рисових зерняток, потім кидаємо дрібненько нарізану свіжу зелень, сіль і перець і через пару хвилин знімаємо ємність з вогню.
Інгредієнти:
яловичина 450 г;
локшина – 175 г;
картопляні бульби – 450 г;
ріпчаста цибулина середнього розміру;
середня за розміром морква;
фільтрована вода – 26 л;
горошини чорного і запашного перцю – по 5 шт.;
олія рафінована – 50 мл;
два лаврові листки;
три зубці часнику;
кухонна сіль і мелений перець;
свіжа рубана зелень.
Приготування
Починаємо процес приготування супу традиційно з обробки м'яса. Моєму яловичину, розрізаємо на порції заливаємо водою і ставимо варитися на тихий вогонь, не забуваючи спочатку варіння зняти піну. Також підготуємо овочі. Очищаємо і шаткуємо кубиками ріпчасту цибулину і соломкою моркву. Відбираємо половину підготовленої овочевої маси і закладаємо до м'яса. Туди ж кидаємо лаврове листя, горошини запашного і чорного перцю і підсолюємо бульйон за смаком. Прикриваємо після цього каструлю кришкою і варимо м'ясо протягом півтора або двох годин, в залежності від якості м'яса.
Після цього закладаємо очищені і подрібнені кубиками картопляні бульби, а через п'ятнадцять хвилин пасеровані на рафінованій олії залишилися моркву, цибулю і подрібнений часник. Даємо прокипіти дві хвилинки, кидаємо локшину і варимо супчик до її м'якості. По готовності приправляємо страва дрібненько нарубаної зеленню і можемо подавати до столу, розлив по тарілках.
Як зварити суп з яловичини з рисом і картоплею?
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо приготування супу з того, що ставимо варитися яловичину. Її попередньо необхідно помити, нарізати брусочками, закласти в каструлю, залити холодною водою і поставити на вогонь. Після закипання зменшуємо вогонь, знімаємо піну, додаємо горошки перчиком і лаврові листочки, прикриваємо ємність кришкою і варимо яловичину протягом приблизно півтори години.
Після закінчення часу очищаємо картопляні бульби, нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо в каструлю. Через десять хвилин промиваємо рисову крупу і закладаємо в бульйон до м'яса з картоплею.
Після цього беремося за пасерування овочів. Чистимо і шаткуємо кубиками цибулину, а соломкою моркву. Закладаємо овочі в прогріту сковороду з рафінованою олією, обсмажуємо їх протягом п'яти хвилин. Викладаємо готову овочеву піджарку в суп, проварюємо страва до м'якості і готовності всіх овочів і рисових зерняток, потім кидаємо дрібненько нарізану свіжу зелень, сіль і перець і через пару хвилин знімаємо ємність з вогню.
Суп з яловичини з картоплею - рецепт з локшиною
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо процес приготування супу традиційно з обробки м'яса. Моєму яловичину, розрізаємо на порції заливаємо водою і ставимо варитися на тихий вогонь, не забуваючи спочатку варіння зняти піну. Також підготуємо овочі. Очищаємо і шаткуємо кубиками ріпчасту цибулину і соломкою моркву. Відбираємо половину підготовленої овочевої маси і закладаємо до м'яса. Туди ж кидаємо лаврове листя, горошини запашного і чорного перцю і підсолюємо бульйон за смаком. Прикриваємо після цього каструлю кришкою і варимо м'ясо протягом півтора або двох годин, в залежності від якості м'яса.
Після цього закладаємо очищені і подрібнені кубиками картопляні бульби, а через п'ятнадцять хвилин пасеровані на рафінованій олії залишилися моркву, цибулю і подрібнений часник. Даємо прокипіти дві хвилинки, кидаємо локшину і варимо супчик до її м'якості. По готовності приправляємо страва дрібненько нарубаної зеленню і можемо подавати до столу, розлив по тарілках.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рагу з яловичини з картоплею
Незвичайним і домашнім стравою можна назвати рагу. Готувати його можна на різній основі, а ми запропонуємо варіант з яловичини з додаванням картоплі.
Суп з сочевицею і яловичиною
Приготувавши дуже смачне перше блюдо, по кожному із запропонованих далі рецептів, ви неодмінно порадуєте рідних абсолютно новим обідом. Суп з
Рецепт розсольнику з перловкою і огірками
Для бажаючих урізноманітнити повсякденний раціон новим оригінальним першою стравою, пропонуємо два доступних рецепта відмінного розсольнику з
Курячий суп з картоплею
Використовуючи будь-які частини тушки курки і картоплю, можна швидко приготувати смачний, дієтичний і одночасно ситний супчик. Найкраще для нього
Як приготувати курячий суп з вермішеллю?
Суп на курячому бульйоні з вермішеллю – це найпростіше перше блюдо, яке вміє готувати, напевно, кожна господиня. А щоб урізноманітнити цей досить
Суп із заморожених овочів
Коли до сезону свіжих овочів ще далеко, а побалувати себе легким овочевим супом дуже хочеться, можна скористатися готової замороженої овочевої