Курячий суп з картоплею
Існує величезна кількість варіантів приготування курячого супу з картоплею на будь-який смак і перевагу. А подавати його краще з сухариками і свіжою зеленню.
При приготуванні курячого супу з картоплею, можна виключати обжарку входять в нього інгредієнтів, тим самим зберігаючи дієтичні властивості страви.
З наших рецептів, наведених нижче, ви дізнаєтесь, як правильно приготувати курячий суп з картоплею.
Інгредієнти:
куряче м'ясо – 650 г;
бульби картоплі – 650 г;
ріпчасту цибулю невеликий – 2 шт.;
морква – 2 шт.;
солодкий перець – 1 шт.;
рослинне масло – 75 мл;
дрібна вермішель – 150 г;
вода очищена – 27 л;
сіль – за смаком;
горошини запашного перцю – 4-5 шт.;
лаврове листя – 2 шт.;
свіжа зелень петрушки і кропу – за смаком.
Приготування
Куряче м'ясо гарненько промиваємо, визначаємо в каструлю, додаємо одну очищену моркву і цибулину, горошини запашного перцю, лаврові листочки, заливаємо очищеною водою і варимо на повільному вогні до готовності курки. Не забуваємо, при закипанні, зняти піну, без цього дії бульйон вийде каламутним.
З готового бульйону виймаємо моркву і цибулину і викидаємо. Потім дістаємо куряче м'ясо, позбавляємося від кісток, ділимо його на скибочки і повертаємо в бульйон.
Бульби картоплі позбавляємо від шкірки, розрізаємо невеликими кубиками і кидаємо в каструлю. Ті ж дії проробляємо з болгарським перцем. Залишилася моркву і цибулю чистимо, подрібнюємо кубиками або соломкою, підрум'янюємо на сковороді з рослинним маслом і закладаємо в бульйон. Приправляємо сіллю і готуємо до м'якості картоплі. Потім кидаємо вермішель, посічену свіжу зелень кропу і петрушки, і варимо ще одну або три хвилини, залежно від товщини вермішелі. По закінченні приготування даємо супчику настоятися п'ять хвилин, і подаємо гарячим.
Аналогічним чином можна приготувати курячий суп з картоплею і локшиною, замінивши нею вермішель. А додавши разом з болгарським перцем нашатковану капусту, отримаємо смачний курячий суп з картоплею і капустою. Також можна додавати в блюдо інші овочі, стручкову квасолю або гриби, щоразу отримуючи новий смак. Проявляйте фантазію, експериментуйте, і результат вас неодмінно порадує. Приємного апетиту!
При приготуванні курячого супу з картоплею, можна виключати обжарку входять в нього інгредієнтів, тим самим зберігаючи дієтичні властивості страви.
З наших рецептів, наведених нижче, ви дізнаєтесь, як правильно приготувати курячий суп з картоплею.
Рецепт курячого супу з вермішеллю і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Куряче м'ясо гарненько промиваємо, визначаємо в каструлю, додаємо одну очищену моркву і цибулину, горошини запашного перцю, лаврові листочки, заливаємо очищеною водою і варимо на повільному вогні до готовності курки. Не забуваємо, при закипанні, зняти піну, без цього дії бульйон вийде каламутним.
З готового бульйону виймаємо моркву і цибулину і викидаємо. Потім дістаємо куряче м'ясо, позбавляємося від кісток, ділимо його на скибочки і повертаємо в бульйон.
Бульби картоплі позбавляємо від шкірки, розрізаємо невеликими кубиками і кидаємо в каструлю. Ті ж дії проробляємо з болгарським перцем. Залишилася моркву і цибулю чистимо, подрібнюємо кубиками або соломкою, підрум'янюємо на сковороді з рослинним маслом і закладаємо в бульйон. Приправляємо сіллю і готуємо до м'якості картоплі. Потім кидаємо вермішель, посічену свіжу зелень кропу і петрушки, і варимо ще одну або три хвилини, залежно від товщини вермішелі. По закінченні приготування даємо супчику настоятися п'ять хвилин, і подаємо гарячим.
Аналогічним чином можна приготувати курячий суп з картоплею і локшиною, замінивши нею вермішель. А додавши разом з болгарським перцем нашатковану капусту, отримаємо смачний курячий суп з картоплею і капустою. Також можна додавати в блюдо інші овочі, стручкову квасолю або гриби, щоразу отримуючи новий смак. Проявляйте фантазію, експериментуйте, і результат вас неодмінно порадує. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячий суп - рецепт
З курячого бульйону суп виходить легким, дієтичним, що володіє рядом вельми корисних властивостей. Пропонуємо кілька рецептів цього смачного першого
Курячий суп з локшиною
Зваривши курячий суп з цієї локшиною, ви отримаєте відразу легке і дуже ситне перше блюдо. Далі дізнаєтеся, як зробити такий супчик оригінально,
Як приготувати курячий суп з вермішеллю?
Суп на курячому бульйоні з вермішеллю – це найпростіше перше блюдо, яке вміє готувати, напевно, кожна господиня. А щоб урізноманітнити цей досить
Суп з курячими фрикадельками
Урізноманітнити простий курячий суп зовсім не складно. Можна зробити з курячого фаршу чудові фрикадельки, які зроблять перше страву більш насиченим і
Рецепт класичної солянки з картоплею
Існує безліч варіантів приготування м'ясної солянки і кожен можна назвати класичним. Проте їх все об'єднує велику кількість м'ясних складових, солінь
Збірна солянка - рецепт
Існує багато рецептів збірної солянки, проте кожен день її готувати не у всіх вийде. Це зовсім не просте блюдо і назвати його бюджетним не можна,