Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Що приготувати з м'якоті яловичини?

Що приготувати з м'якоті яловичини?

15-02-2016, 14:50
334
Що приготувати з м'якоті яловичини?
Яловичина може бути жорсткувата, тому беручись за її приготування, переконайтеся, що ви вибрали вірний шматок і знаєте, як з ним звертатися. Деякі ідеї того, що можна приготувати з м'якоті яловичини ми обговоримо нижче.

Стейк з м'якоті стегна яловичини - рецепт


Для приготування стейка годяться ті ділянки туші, які не задіяні в русі тварини, саме тому м'якоть стегна вважається незвичайним рішенням. Це досить жорстке м'ясо, яке потребує правильному зверненні, про який ми і поговоримо нижче.
Інгредієнти:

  • соєвий соус - 235 мл;

  • рисовий оцет - 65 мл;

  • сушений імбир - 2 ч. ложки;

  • мед - 75 мл;

  • часник - 2 зубки;

  • рослинне масло - 215 мл;

  • м'якоть яловичини - 950 р.


  • Приготування
    Так як цей зріз досить товстий, перед маринуванням вам необхідно буде розділити на шматок ділянки товщиною до трьох сантиметрів. Приготуйте суміш для маринування, з'єднавши всі компоненти разом зі списку. Опустіть у маринад яловичу м'якоть і перемішайте, залиште м'ясо мінімум на дві години. Добре розігрійте сковороду гриль і обсмажте мариноване м'ясо по 6-8 хвилин з кожної зі сторін. Страва з м'якоті яловичини готове, залишається лише накрити м'ясо фольгою і залишити на 10 хвилин.

    Суп з м'якоті яловичини


    Інгредієнти:

  • яловича вирізка - 430 г;

  • порей - 95 г;

  • ріпчаста цибуля - 110 г;

  • печериці - 320 г;

  • морква - 85 м;

  • стебло селери - 1 шт.;

  • часник - 3 зубки;

  • яловичий бульйон - 22 л;

  • вода - 16 л;

  • перлова крупа - 1/2 ст.;

  • томатна паста - 15 г;

  • чебрець, майоран - 1 /2 ч. ложки;

  • паприка - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Обсмажте шматочки яловичини до зарум'янювання. Додайте до м'яса овочі та гриби, дайте їм обсмажитися до випаровування зайвої вологи. Всипте промиту перловку і спеції, покладіть томатну пасту, а потім залийте все сумішшю води з бульйоном. Збавивши жар, варіть суп до готовності перлової крупи.

    Друге страву з м'якоті яловичини


    Інгредієнти:

  • яловича вирізка - 14 кг;

  • червоне вино - 750 мл;

  • ріпчаста цибуля - 165 г;

  • ялівець - 10 ягід;
  • Що приготувати з м'якоті яловичини?

  • часник - 3 зубки;

  • морква - 165 г;

  • селера - 3 стебла;

  • гілочки чебрецю - 5 шт.;

  • гілочка розмарину;

  • молоко - 135 мл;

  • томатне пюре - 25 г;

  • м'ясний бульйон - 530 мл


  • Приготування
    За добу до початку приготування, залийте м'ясо вином і залиште маринуватися. Після, підрум'яньте кубики яловичини і перекладіть їх на окреме блюдо. Спасеруйте в тій же посуді нарізані овочі, додайте часник і трави. Влийте вино, дайте йому випаруватися і поверніть м'ясо назад на вогонь. Залийте все бульйоном з томатною пастою і молоком. Залиште гаситися на півтори години. Подавайте з відвареною пастою.



    Рекомендуємо добрі рецепти
    Суп з яловичини в мультиварці
    Суп з яловичини в мультиварці
    Суп з яловичого бульйону виходить неймовірно смачним, ароматним і неодмінно наваристим. Тому така страва стане ідеальним зігріваючим стравою в
    М'ясо по-французьки з яловичини
    М'ясо по-французьки з яловичини
    Урізноманітнити повсякденне меню оригінальним стравою досить просто, якщо скористатися представленими далі рецептами. У цій статті розповімо, як
    Яловичина з картоплею в горщику в духовці
    Яловичина з картоплею в горщику в духовці
    У рецептах, запропонованих у цій статті описаний процес приготування яловичини з додаванням картоплі і деяких додаткових інгредієнтів. А готувати це
    Тушкований кролик в сметані в мультиварці
    Тушкований кролик в сметані в мультиварці
    Кролятину досить складно приготувати м'якою, не маючи певних кулінарних навичок. Далі розповімо, як не докладаючи особливих зусиль приготувати це
    Суп-гуляш з яловичини по-угорськи
    Суп-гуляш з яловичини по-угорськи
    Традиційний угорський гуляш готується у великій кількості густий підливи, тому його і називають супом. Це ситне, зігріває в холодну пору блюдо
    Печеня з яловичини з картоплею
    Печеня з яловичини з картоплею
    Для того, щоб смачно нагодувати рідних, приготуйте жарке з яловичини з картоплею, так як особливих зусиль і здібностей готування не вимагає,