Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як замаринувати свинину для запікання в духовці?

Як замаринувати свинину для запікання в духовці?

30-01-2016, 14:41
1 047
Як замаринувати свинину для запікання в духовці?
Сьогодні ми розповімо вам декілька способів, як замаринувати свинину для запікання в духовці. Таке м'ясо буде бажаним на вашому столі не тільки в гарячій, але і в охолодженому вигляді. Воно виходить неймовірно соковитим, ароматним і дуже смачним.

Свинина, маринована в гірчиці, в духовці


Інгредієнти:

  • м'якоть свинини – 15 кг.


  • Для маринаду:

  • петрушка свіжа;

  • лимон – 1 шт.;

  • суха гірчиця – 1 ст. ложка;

  • часник – 2 зубчики;

  • спеції .


  • Приготування
    Лимон промиваємо і вичавлюємо в миску сік. М'якоть розрізаємо на четвертинки і додаємо туди ж. Свіжу петрушку обполіскуємо, рубаємо ножем, а часник чистимо і видавлюємо через прес. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти в широкій мисці, кидаємо суху гірчицю і приправляємо спеціями. Ставимо посуд на слабкий вогонь і трохи прогріваємо суміш, помішуючи. М'ясо обробляємо, викладаємо в теплий маринад і залишаємо на 5 годин. Після цього обсмажуємо м'ясо кілька хвилин на розпеченій сковороді, а потім перекладаємо у форму і відправляємо мариновану свинину запікатися в духовку приблизно на 45 хвилин. Під час приготування, кілька разів поливаємо блюдо соком, що виділився, щоб свинина вийшла соковитою і ароматною. Готове м'ясо акуратно перекладаємо на тарілку, нарізаємо тонкими порційними шматочками і подаємо з будь-яким соусом на ваш розсуд.

    Свинина, маринована в кефірі, в духовці


    Інгредієнти:

  • свинина – 15 кг;

  • цибулина – 2 шт.;

  • кефір – 15 л;

  • спеції.


  • Приготування
    М'ясо добре промиваємо і розрізаємо на шматочки. Потім викладаємо його у велику каструлю, кидаємо цибулю, нашатковану кільцями, солимо і перчимо за смаком. Далі заливаємо свинину кефіром, перемішуємо і залишаємо на 5 годин. По закінченні часу, викладаємо мариновану свинину на деко і запікаємо 35 хвилин в духовці при температурі 200 градусів.

    Рецепт маринованої свинини в духовці


    Інгредієнти:

  • свинина – 800 г;

  • сухе біле вино – 200 г;

  • часник – 1 шт.;

  • спеції;

  • сушений базилік – 1 ч. ложка;

  • коріандр – щіпка.


  • Приготування
    Як замаринувати свинину для запікання в духовці?

    М'ясо промиваємо, обрізаємо зайвий жир, обтираем паперовим рушником і робимо зверху проколи ножем. Висипаємо В миску спеції, перемішуємо і натираємо ними зі всіх сторін підготовлений шматок. Потім очищаємо часник, шаткуємо його пластинами і вставляємо в підготовлені отвори. Тепер перекладаємо свинину в каструлю з білим вином і залишаємо маринуватися на 3 години. Деко застеляємо фольгою, викладаємо замариноване м'ясо, загортаємо його і відправляємо на 45 хвилин у розігріту духовку. Запікаємо страву при температурі 200 градусів, а потім нарізаємо тоненькими скибочками і подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Буженина в домашніх умовах
    Буженина в домашніх умовах
    Буженина - одне з улюблених страв на Русі. Жодне святкове застілля не обходиться без цієї апетитної м'ясної закуски. Найголовніше, що буженину легко
    Свинина в фользі в духовці
    Свинина в фользі в духовці
    Для того, щоб свинина, запечена в духовці зберегла свою соковитість і аромат, краще за все запікати її у фользі. Таке блюдо відмінно підійде і до
    Свинина з грибами в духовці
    Свинина з грибами в духовці
    Для ситного і повноцінного вечері чудово підійде м'ясо з грибами. Таке блюдо можна приготувати до приходу гостей і для романтичної вечері при
    Свинина, запечена в рукаві
    Свинина, запечена в рукаві
    В рукаві можна приготувати смачне і соковите м'ясо. Страву, зроблену таким способом неможливо пересушити і воно вийти дивовижно смачним. І сьогодні
    М'ясо у фользі в духовці
    М'ясо у фользі в духовці
    Багато з нас знають, що м'ясо можна приготувати різними способами: варити, пекти, смажити, замаринувати. І сьогодні ми розповімо, як смачно і
    Рецепт свинини у фользі
    Рецепт свинини у фользі
    Свинина, приготована в фользі виходить м'якою, соковитою і ароматною. Пропонуємо вашій увазі парочку універсальних варіантів створення цього