Як замаринувати свинину для запікання в духовці?
Сьогодні ми розповімо вам декілька способів, як замаринувати свинину для запікання в духовці. Таке м'ясо буде бажаним на вашому столі не тільки в гарячій, але і в охолодженому вигляді. Воно виходить неймовірно соковитим, ароматним і дуже смачним.
Інгредієнти:
м'якоть свинини – 15 кг.
Для маринаду:
петрушка свіжа;
лимон – 1 шт.;
суха гірчиця – 1 ст. ложка;
часник – 2 зубчики;
спеції .
Приготування
Лимон промиваємо і вичавлюємо в миску сік. М'якоть розрізаємо на четвертинки і додаємо туди ж. Свіжу петрушку обполіскуємо, рубаємо ножем, а часник чистимо і видавлюємо через прес. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти в широкій мисці, кидаємо суху гірчицю і приправляємо спеціями. Ставимо посуд на слабкий вогонь і трохи прогріваємо суміш, помішуючи. М'ясо обробляємо, викладаємо в теплий маринад і залишаємо на 5 годин. Після цього обсмажуємо м'ясо кілька хвилин на розпеченій сковороді, а потім перекладаємо у форму і відправляємо мариновану свинину запікатися в духовку приблизно на 45 хвилин. Під час приготування, кілька разів поливаємо блюдо соком, що виділився, щоб свинина вийшла соковитою і ароматною. Готове м'ясо акуратно перекладаємо на тарілку, нарізаємо тонкими порційними шматочками і подаємо з будь-яким соусом на ваш розсуд.
Інгредієнти:
свинина – 15 кг;
цибулина – 2 шт.;
кефір – 15 л;
спеції.
Приготування
М'ясо добре промиваємо і розрізаємо на шматочки. Потім викладаємо його у велику каструлю, кидаємо цибулю, нашатковану кільцями, солимо і перчимо за смаком. Далі заливаємо свинину кефіром, перемішуємо і залишаємо на 5 годин. По закінченні часу, викладаємо мариновану свинину на деко і запікаємо 35 хвилин в духовці при температурі 200 градусів.
Інгредієнти:
свинина – 800 г;
сухе біле вино – 200 г;
часник – 1 шт.;
спеції;
сушений базилік – 1 ч. ложка;
коріандр – щіпка.
Приготування
М'ясо промиваємо, обрізаємо зайвий жир, обтираем паперовим рушником і робимо зверху проколи ножем. Висипаємо В миску спеції, перемішуємо і натираємо ними зі всіх сторін підготовлений шматок. Потім очищаємо часник, шаткуємо його пластинами і вставляємо в підготовлені отвори. Тепер перекладаємо свинину в каструлю з білим вином і залишаємо маринуватися на 3 години. Деко застеляємо фольгою, викладаємо замариноване м'ясо, загортаємо його і відправляємо на 45 хвилин у розігріту духовку. Запікаємо страву при температурі 200 градусів, а потім нарізаємо тоненькими скибочками і подаємо до столу.
Свинина, маринована в гірчиці, в духовці
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Лимон промиваємо і вичавлюємо в миску сік. М'якоть розрізаємо на четвертинки і додаємо туди ж. Свіжу петрушку обполіскуємо, рубаємо ножем, а часник чистимо і видавлюємо через прес. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти в широкій мисці, кидаємо суху гірчицю і приправляємо спеціями. Ставимо посуд на слабкий вогонь і трохи прогріваємо суміш, помішуючи. М'ясо обробляємо, викладаємо в теплий маринад і залишаємо на 5 годин. Після цього обсмажуємо м'ясо кілька хвилин на розпеченій сковороді, а потім перекладаємо у форму і відправляємо мариновану свинину запікатися в духовку приблизно на 45 хвилин. Під час приготування, кілька разів поливаємо блюдо соком, що виділився, щоб свинина вийшла соковитою і ароматною. Готове м'ясо акуратно перекладаємо на тарілку, нарізаємо тонкими порційними шматочками і подаємо з будь-яким соусом на ваш розсуд.
Свинина, маринована в кефірі, в духовці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо добре промиваємо і розрізаємо на шматочки. Потім викладаємо його у велику каструлю, кидаємо цибулю, нашатковану кільцями, солимо і перчимо за смаком. Далі заливаємо свинину кефіром, перемішуємо і залишаємо на 5 годин. По закінченні часу, викладаємо мариновану свинину на деко і запікаємо 35 хвилин в духовці при температурі 200 градусів.
Рецепт маринованої свинини в духовці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, обрізаємо зайвий жир, обтираем паперовим рушником і робимо зверху проколи ножем. Висипаємо В миску спеції, перемішуємо і натираємо ними зі всіх сторін підготовлений шматок. Потім очищаємо часник, шаткуємо його пластинами і вставляємо в підготовлені отвори. Тепер перекладаємо свинину в каструлю з білим вином і залишаємо маринуватися на 3 години. Деко застеляємо фольгою, викладаємо замариноване м'ясо, загортаємо його і відправляємо на 45 хвилин у розігріту духовку. Запікаємо страву при температурі 200 градусів, а потім нарізаємо тоненькими скибочками і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Буженина в домашніх умовах
Буженина - одне з улюблених страв на Русі. Жодне святкове застілля не обходиться без цієї апетитної м'ясної закуски. Найголовніше, що буженину легко
Свинина в фользі в духовці
Для того, щоб свинина, запечена в духовці зберегла свою соковитість і аромат, краще за все запікати її у фользі. Таке блюдо відмінно підійде і до
Свинина з грибами в духовці
Для ситного і повноцінного вечері чудово підійде м'ясо з грибами. Таке блюдо можна приготувати до приходу гостей і для романтичної вечері при
Свинина, запечена в рукаві
В рукаві можна приготувати смачне і соковите м'ясо. Страву, зроблену таким способом неможливо пересушити і воно вийти дивовижно смачним. І сьогодні
М'ясо у фользі в духовці
Багато з нас знають, що м'ясо можна приготувати різними способами: варити, пекти, смажити, замаринувати. І сьогодні ми розповімо, як смачно і
Рецепт свинини у фользі
Свинина, приготована в фользі виходить м'якою, соковитою і ароматною. Пропонуємо вашій увазі парочку універсальних варіантів створення цього