Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як загустити сметанний крем для торта?

Як загустити сметанний крем для торта?

30-01-2016, 14:32
7 708
Як загустити сметанний крем для торта?
Навіть незважаючи на те, що сметанний крем носить назву крему, на ділі він більше нагадує просочення для коржів з цією метою він найчастіше використовується в різних бісквітних тортах кшталт «Медовика». Незважаючи на це, більшість господинь мріють про те, щоб зробити крем на основі сметани простіше в обігу, густіше, щоб потім їм можна було не тільки промащувати коржі, але і декорувати готовий кондитерський виріб. Про те, як загустити сметанний крем для торта читайте в наших порадах далі.

Як зробити сметанний крем густим?


Найпопулярнішим способом того, як зробити сметанний крем гущі, є усунення надлишків сироватки. З цією метою сметану підвішують у марлевому мішечку над тарілкою, а потім поміщають в холодильник на період від 3 до 12 годин.
Густий сметанний крем для торта можна також приготувати з додаванням м'якого масла. В даному випадку зміниться не тільки консистенція крему, але й його смакові якості разом з калорійністю. Для приготування такого крему на півкіло сметани беруть 100 г м'якого вершкового масла. Масло збивають з цукровою пудрою до смаку, а вже потім додають сметану.
Поєднуючи різні кисломолочні продукти між собою ви також можете приготувати сметанний крем густий. До сметані можна додавати готовий крем-сир, який сам по собі є прекрасною основою для крему, а також сир, попередньо перетертий до пастоподібного стану.
В якості універсального згущувача для різних кремів може виступати і желатин. На півкілограма
Як загустити сметанний крем для торта?
сметани потрібно близько 10 г желатину, який попередньо потрібно замочити, дотримуючись інструкції. Готовий желатиновий розчин охолодіть, влийте до сметані, збийте, а потім залиште готовий крем охолодитися години на 3 перед відсадків.
Якщо продуктів для всіх перерахованих вище способів не виявилося під рукою, а густий крем приготувати необхідно, то скористайтеся невеликою кількістю крохмалю. Збийте сметану до пишноти хвилин 10 потім додайте до неї крохмаль і повторіть збивання. Залиште крем в холодильнику на 25-30 хвилин, щоб крохмаль розбухнув, а потім приступайте до нанесення на коржі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Банановий крем для бісквітного торта
Банановий крем для бісквітного торта
Ідеальним супроводом бісквітного торта стане чудовий, щільний, з неймовірним ароматом крем з бананів в основі. У запропонованих далі рецептах ми
Сметанний крем з желатином для торта – рецепт
Сметанний крем з желатином для торта – рецепт
Часто, господині приготувати сметанний крем, залишаються незадоволені результатом. Тому рекомендуємо скористатися нашими рекомендаціями і у вас вийде
Як зробити сметанний крем для торта густим?
Як зробити сметанний крем для торта густим?
Напевно багато початківці кулінари стикалися з труднощами в приготуванні, здавалося б, простого сметанного крему. Найчастіше таке наповнення для
Сметанний крем для «Медовика»
Сметанний крем для «Медовика»
Медовик зі сметанним кремом виходить дуже ніжним і смачним, трохи з кислинкою. Крем зі сметани дуже добре просочує коржі,завдяки чому торт виходить
Крем для бісквітного торта
Крем для бісквітного торта
Щоб приготувати бісквітний торт вам знадобитися спекти бісквітні коржі і промазати їх яким-небудь кремом. А ось про те, які саме бувають крему для
Сметанний крем - рецепт
Сметанний крем - рецепт
Щоб приготувати сметанний крем, який стане прикрасою будь-якого торта і додасть йому незвичайний смак, не потрібно бути професійним кондитером.