Ананаси, фаршировані курячим філе
Який новорічний стіл без мандаринів та ананасів. Першим ми вже знайшли застосування в приготуванні торта «Метелиця» а ось з ананасами справи йдуть складніше. Спробуйте приготувати ананаси фаршировані курячим філе і здивуйте гостей цим оригінальним і красивим стравою.
Інгредієнти:
ананас – 1 шт.;
куряче філе – 1 шт.;
печериці – 150 г;
рослинне масло – для смаження;
сіль, перець – за смаком;
твердий сир – 70 г;
майонез – 2 ст. ложки.
Приготування
Ананаси розрізаємо навпіл і видаляємо з них жорстку серцевину. Їстівну вирізаємо м'якоть за допомогою ножа або ложки, намагаючись не пошкодити чашечку з шкірки, а потім нарізаємо кубиками. Куряче філе обполіскуємо, підсушуємо за допомогою кухонного рушника і очищаємо від плівок і жив. Подрібнюємо гриби на смак. Нарізаємо куряче м'ясо великими кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі до готовності разом з печерицями, не забувши посолити і поперчити за смаком. Перемішуємо обсмажене м'ясо з м'якоттю ананаса і фаршируємо отриманою сумішшю половинку ананасовій шкірки. Так як куряче філе може виявитися сухуватим, поливаємо верхівку страви сіточкою з майонезу і посипаємо тертим сиром. Запікаємо фарширований ананас до тих пір, поки не розплавиться сир, а після подаємо до столу.
Інгредієнти:
куряче філе – 1 шт.;
червоний болгарський перець – 1 шт.;
корінь імбиру (тертий) – 1/2 ч. ложки;
перець чилі (подрібнений) – 1 ст. ложка;
ріпчаста цибуля – 1/2 шт.;
петрушка – за смаком;
майонез;
ананас – 1 шт.;
сіль, перець – за смаком.
Приготування
Подрібнюємо перець чилі і цибулю, останній обсмажуємо до м'якості і за 30-40 секунд до готовності додаємо в сковороду чилі. Куряче філе відварюємо і нарізаємо кубиками. Перці також подрібнюємо кубиками.
У невеликій мисці змішуємо майонез, корінь імбиру, рубану петрушку, чилі з обсмаженою цибулею і сіль з перцем. Заправляємо отриманим соусом курку і перець.
Ананас ріжемо і видаляємо серцевину, залишивши лише філіжанку з ананасовій шкірки. М'якоть ананаса також нарізаємо і змішуємо з салатом. Кладемо курячий салат з ананасом в чашечку з шкірки, посипаємо залишками петрушки і подаємо до столу.
Думаєте куряче м'ясо погано поєднується зі смаком морських мешканців? Щоб разубедится цього, рекомендуємо випробувати поєднання курки з креветками.
Інгредієнти:
ананас – 1 шт.;
курячі стегенця – 1 кг;
м'ясо кальмара – 100 г;
креветки – 100 г;
ріпчаста цибуля – 1 шт.;
перець чилі – 1 шт.;
сіль, чорний перець – за смаком;
твердий сир – 80 г;
рослинне масло.
Приготування
Курячі стегенця очищаємо від шкіри і жив, зрізаємо все м'ясо. Нарізаємо м'ясо кубиками і обсмажуємо хвилини 2 на олії, після закінчення часу кладемо на сковороду попередньо очищені креветки і кальмари і смажимо ще 2 хвилини. Окремо обсмажуємо цибулю з перцем чилі.
З ананаса зрізаємо верхівку з листям, м'якоть дістаємо за допомогою ложки, намагаючись не пошкодити дно і стінки нашого ананасового «посудини». Тверду качан викидаємо, а їстівну частину подрібнюємо і змішуємо з куркою і морепродуктів. Додаємо в суміш цибулю і перець, 2/3 тертого сиру.
Заповнюємо порожнистий ананас салатом з курки і морепродуктів, зверху посипаємо сиром. Накриваємо фарширований ананас раннє зрізаною верхівкою з листям, обертаємо її фольгою, щоб не згоріла, і закріплюємо її зубочистками. Випікаємо страву при 200 градусах 35-40 хвилин, після чого відразу ж подаємо до столу. Таке оригінальне блюдо, як ананаси фаршировані курячим філе і запечені під сиром обов'язково припаде до смаку вашим гостям.
Ананас, запечений з курячим філе
Інгредієнти:
Приготування
Ананаси розрізаємо навпіл і видаляємо з них жорстку серцевину. Їстівну вирізаємо м'якоть за допомогою ножа або ложки, намагаючись не пошкодити чашечку з шкірки, а потім нарізаємо кубиками. Куряче філе обполіскуємо, підсушуємо за допомогою кухонного рушника і очищаємо від плівок і жив. Подрібнюємо гриби на смак. Нарізаємо куряче м'ясо великими кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі до готовності разом з печерицями, не забувши посолити і поперчити за смаком. Перемішуємо обсмажене м'ясо з м'якоттю ананаса і фаршируємо отриманою сумішшю половинку ананасовій шкірки. Так як куряче філе може виявитися сухуватим, поливаємо верхівку страви сіточкою з майонезу і посипаємо тертим сиром. Запікаємо фарширований ананас до тих пір, поки не розплавиться сир, а після подаємо до столу.
Салат з куркою в ананасі
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнюємо перець чилі і цибулю, останній обсмажуємо до м'якості і за 30-40 секунд до готовності додаємо в сковороду чилі. Куряче філе відварюємо і нарізаємо кубиками. Перці також подрібнюємо кубиками.
У невеликій мисці змішуємо майонез, корінь імбиру, рубану петрушку, чилі з обсмаженою цибулею і сіль з перцем. Заправляємо отриманим соусом курку і перець.
Ананас ріжемо і видаляємо серцевину, залишивши лише філіжанку з ананасовій шкірки. М'якоть ананаса також нарізаємо і змішуємо з салатом. Кладемо курячий салат з ананасом в чашечку з шкірки, посипаємо залишками петрушки і подаємо до столу.
Горщики з ананаса з куркою і морепродуктів
Думаєте куряче м'ясо погано поєднується зі смаком морських мешканців? Щоб разубедится цього, рекомендуємо випробувати поєднання курки з креветками.
Інгредієнти:
Приготування
Курячі стегенця очищаємо від шкіри і жив, зрізаємо все м'ясо. Нарізаємо м'ясо кубиками і обсмажуємо хвилини 2 на олії, після закінчення часу кладемо на сковороду попередньо очищені креветки і кальмари і смажимо ще 2 хвилини. Окремо обсмажуємо цибулю з перцем чилі.
З ананаса зрізаємо верхівку з листям, м'якоть дістаємо за допомогою ложки, намагаючись не пошкодити дно і стінки нашого ананасового «посудини». Тверду качан викидаємо, а їстівну частину подрібнюємо і змішуємо з куркою і морепродуктів. Додаємо в суміш цибулю і перець, 2/3 тертого сиру.
Заповнюємо порожнистий ананас салатом з курки і морепродуктів, зверху посипаємо сиром. Накриваємо фарширований ананас раннє зрізаною верхівкою з листям, обертаємо її фольгою, щоб не згоріла, і закріплюємо її зубочистками. Випікаємо страву при 200 градусах 35-40 хвилин, після чого відразу ж подаємо до столу. Таке оригінальне блюдо, як ананаси фаршировані курячим філе і запечені під сиром обов'язково припаде до смаку вашим гостям.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат «Ананас з куркою» - рецепт
Салат - це таке просте блюдо, в якому часом поєднуються найрізноманітніші продукти. Ось і сьогодні ми вирішили запропонувати вам кілька цікавих, але
Салат «Крабові палички з ананасом»
Салат з крабових паличок вже давно зайняв міцне місце на наших столах нарівні зі знаменитою «Шубою», «Олів'є» та «Мімозою». Варіацій його
Салат з креветками і куркою
Салат з креветками і куркою - чудове частування для святкового або фуршетного столу. Така вишукана закуска без сумніву сподобається вашим близьким і
Салат з ананасів і печериць
Салати є прикрасою будь-якого святкового застілля. І сьогодні ми поговоримо про незвичайну салаті з ананаса і печериць. Незважаючи на дивне поєднання
Курка з ананасами - рецепт
Курка з ананасами - прекрасне поєднання. Готувати страви з цими інгредієнтами - одне задоволення. Чому? Робляться вони швидко з'їдаються ще швидше, а