Зелений сир - рецепти
Зелений сир - це витриманий кисломолочний продукт, основою якого є знежирене молоко. Купити його можна не тільки в цілих головках, але і у вигляді сухого порошку або в натертому стані. Його незвичайний зелений колір досягається через використання сухих листочків пряної трави, яка називається блакитний буркун. Саме це рослина і надає продукту незвичайний запах. Сьогодні ми розповімо вам, що можна приготувати з зеленого сиру.
Інгредієнти:
арахіс очищений - 200 г;
олія оливкова - 1 ст. ложка;
перець мелений;
цукровий пісок - 1 ч. ложка;
зелений сухий сир - 5 г;
сушений часник гранульований - 1 ч. човен;
спеції.
Приготування
Отже, беремо очищену арахіс, викладаємо його на розігріту суху сковорідку і постійно, перемішуючи, обсмажуємо на середньому вогні приблизно 5 хвилин. Цим часом вмикаємо духовку розігріваємо її до температури 200 градусів. Потім додаємо до арахісу розтерті з цукровим піском і сіллю різні спеції і додаємо оливкова масло. Все ретельно перемішуємо і акуратно перекладаємо горішки на деко. Підсушуємо арахіс в добре прогрітій духовці 5-7 хвилин до отримання золотистого кольору. Готові горішки в сирному порошку охолоджуємо до кімнатної температури, висипаємо в миску і подаємо в якості закуски до пива або просто так!
Інгредієнти:
куряче яйце - 3 шт.;
зелена цибуля - 20 р;
зелений сир - 1 ст. ложка;
олія оливкова - 1 ст. ложка;
спеції.
Приготування
Для приготування цього оригінального і смачної страви, спочатку підготуємо всі інгредієнти. Для цього беремо зелений лук, обполіскуємо його, струшуємо і дрібненько рубаємо ножем. Курячі яйця розбиваємо в миску і злегка збиваємо їх віночком з зеленим сиром і білим меленим перцем. Тепер ставимо на плиту сковорідку, наливаємо в неї оливкова масло, добре розігріваємо його і обсмажуємо в ньому дрібно порізану цибульку до того моменту, коли він почне розм'якшуватися і злегка темніти.
Після цього акуратно вливаємо в сковороду яєчну суміш з зеленим сиром і обсмажуємо до тих пір, поки яєчко не почне загусати. Тоді беремо дерев'яну лопатку і акуратно загортаємо краю омлету до центру. Тепер вимикаємо вогонь і даємо яйцям ще рівно хвилинку дійти на теплій сковороді. Солити це блюдо не треба, так як в зеленому сирі і так цілком достатньо солі.
Рецепт страви з зеленим сирним порошком
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо очищену арахіс, викладаємо його на розігріту суху сковорідку і постійно, перемішуючи, обсмажуємо на середньому вогні приблизно 5 хвилин. Цим часом вмикаємо духовку розігріваємо її до температури 200 градусів. Потім додаємо до арахісу розтерті з цукровим піском і сіллю різні спеції і додаємо оливкова масло. Все ретельно перемішуємо і акуратно перекладаємо горішки на деко. Підсушуємо арахіс в добре прогрітій духовці 5-7 хвилин до отримання золотистого кольору. Готові горішки в сирному порошку охолоджуємо до кімнатної температури, висипаємо в миску і подаємо в якості закуски до пива або просто так!
Яєчня з зеленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цього оригінального і смачної страви, спочатку підготуємо всі інгредієнти. Для цього беремо зелений лук, обполіскуємо його, струшуємо і дрібненько рубаємо ножем. Курячі яйця розбиваємо в миску і злегка збиваємо їх віночком з зеленим сиром і білим меленим перцем. Тепер ставимо на плиту сковорідку, наливаємо в неї оливкова масло, добре розігріваємо його і обсмажуємо в ньому дрібно порізану цибульку до того моменту, коли він почне розм'якшуватися і злегка темніти.
Після цього акуратно вливаємо в сковороду яєчну суміш з зеленим сиром і обсмажуємо до тих пір, поки яєчко не почне загусати. Тоді беремо дерев'яну лопатку і акуратно загортаємо краю омлету до центру. Тепер вимикаємо вогонь і даємо яйцям ще рівно хвилинку дійти на теплій сковороді. Солити це блюдо не треба, так як в зеленому сирі і так цілком достатньо солі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Яєчня з цибулею
Самий популярний, швидкий і ситне блюдо до сніданку - це яєчня. І варіантів приготування яєчні дуже багато. Можливо у вас вже є улюблений рецепт, а
Пиріг з зеленою цибулею
Пиріг з зеленим цибулею - оригінальне і ситне блюдо, яке можна подавати в якості хліба або закуски. У нашій статті ми зібрали кілька цікавих рецептів
Пюре із зеленого горошку
Пюре із зеленого горошку чудово підійде до будь-якої м'ясної страви. Такий смачний і ситний овочевий гарнір неодмінно сподобається і дорослим, і
Арахіс в глазурі
Арахіс - це смачний земляний горіх, який використовують для приготування різноманітних страв. І сьогодні ми з вами зробимо дивовижне ласощі - арахіс
Кесаділья з сиром
Кесаділья - це смачне мексиканське блюдо, що складається з тортилий, в які загортають різну начинку і обсмажують на сковороді. Сьогодні ми поділимося