Як використовувати палички кориці?

Як вживати палички кориці?
Згорнута в трубочку кориця являє собою ні що інше, як дуже ароматну кору коричника цейлонського, яку перед продажем висушують. Як наслідок, для того, щоб отримати максимум аромату і смаку прянощі, паличку кориці необхідно проварити або запарити окропом, саме тому найчастіше корицю у вигляді палички можна зустріти в рецептах напоїв, начебто нижченаведених.
Сидр з паличкою кориці
Інгредієнти:
Приготування
Наливаємо сидр в каструльку і доводимо його до кипіння. Після закипання вогонь зменшуємо і кладемо в рідину прянощі: паличку кориці і аніс. Варимо напій під кришкою 20 хвилин.
За цей час робимо з цілих яблук "чашечки", витягуючи з плоду серцевину з насінням і частину м'якоті так, щоб стінки і дно залишилися цілими. Наповнюємо кожну яблучну "чашечку" ароматним напоєм і прикрашаємо тими ж коричними паличками.
Як заварити чай з паличками кориці?
Інгредієнти:
Приготування
Виливаємо півлітра води в чайник і ставимо її доходити до кипіння. Поки вода кип'ятиться, в заварник кладемо ложку улюбленого чаю і прянощі - бутони гвоздики і палички кориці. На додаток знімаємо цедру цитрусових і також кладемо її в майбутній чай. заливаємо ароматне вміст заварника окропом, накриваємо його кришкою і залишаємо чай на 5 хвилин. Коли напій завариться, його можна доповнити чайною ложкою рома, а можна пити в безалкогольному варіанті.
Класичний пакистанський кави з паличкою кориці
Інгредієнти:
Приготування
У невелику каструльку засипаємо кави, туди ж відправляємо паличку кориці і розколотий кардамон. Заливаємо вміст каструльки сумішшю молока і води і ставимо все на вогонь. Поки кава вариться, а на це піде близько 10 хвилин, необхідно весь час перемішувати кави, набирати напій ложкою і виливати з висоти, щоб на поверхні утворювалася крупно бульбашкова пінка. Далі залишається лише розлити каву з невеликою чашечках і доповнити цукром за смаком.
Використання паличок кориці в основних блюдах
З коричними паличками пахучіше виходять не тільки напої, але і м'ясні страви, на кшталт цього рагу з яловичини.
Інгредієнти:

Приготування
В розігрітій жаровні смажимо нарізану кубиками яловичину до утворення характерного золотистого кольору на м'ясних скибочках. Після, яловичину викладаємо на тарілку, а на її місці пасеруємо всі овочі протягом 8 хвилин. Змішуємо їх з м'ясом, додаємо корицю, лавр, розмарин і чебрець, терту цедру і сік апельсина, пасту з часнику і тримаємо все ще хвилину, щоб "розкрити" аромат. Далі заливаємо вміст жаровні водою з оцтом і тушкуємо під кришкою 2 години. Перед вживанням і корицю, і трави витягуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт глінтвейну з червоного вина
Глінтвейн - популярний гарячий алкогольний напій, який готується з вина. І сьогодні мова піде про глінтвейн з червоного вина. Пропонуємо вашій увазі

Чай з корицею
Коли на вулиці сиро і холодно і хочеться тепла та затишку, згадайте про чай з корицею. Цей напій здатний не тільки зігріти вас, але і підняти

Чайний глінтвейн
Класичний глінтвейн готується на основі червоного вина. Але далеко не всім по душі такий алкогольний напій, і тому сьогодні мова піде про

Яблучний глінтвейн
Глінтвейн - напій англійського походження, який роблять на основі вина. І зараз ми розповімо, як приготувати корисний глінтвейн з додаванням яблука.