Спеції для курки

Які спеції підходять до курки?
Отже, гостроту курячому м'ясу, безсумнівно, надає перець. Звичайно ж, краще всього використовувати або чорний перець чилі, вони тонко підкреслять смак і нададуть необхідну пікантність приготовленого страви. Перці зазвичай додають в самому кінці приготування, оскільки в процесі теплової обробки вони можуть дати неприємну гірчинку. Перець чилі - це родзинка мексиканської кухні. Він додається при приготуванні курячого гуляшу та гострих крилець.
Крім перців курці підійдуть майоран, шавлія, розмарин, базилік, чебрець і м'ята. Ці приправи можна використовувати окремо один від одного або ж складати з них суміші. Перед самим приготуванням курку потрібно натерти цими травами і залишити на деякий час замаринуватися. Велику популярність придбали такі як приправи каррі і імбир. Обидві ці спеції відмінно поєднуються і доповнюють смакові якості курки. Імбир надає страві пекучо-м'ятний смак, до того ж він дуже корисний для здоров'я. Його рекомендують застосовувати в сушеному або свіжому вигляді. А ось приправа каррі являє собою суміш універсальних прянощів і підходить навіть в якості спеції для курей гриль. Вона складається з кмину, білої гірчиці, мускатного горіха, коріандру і всіх видів гострого перцю.
А ось куряче м'ясо у вигляді фаршу буде відмінно поєднується з такою приправою, як орегано, без якої неможливо домогтися чудового смаку та аромату.
Ще одна спеція, яка відмінно підходить для курки (особливо для курки гриль) - це куркума.

Спеції для курки гриль можуть використовуватися такі ж, як і для гасіння курки, однак смак приготованої страви, звичайно ж, буде іншим.
І наостанок, додаючи різні приправи і спеції для курки, пам'ятайте, що, незважаючи на їх смак і користь, потрібно використовувати все в розумних невеликих кількостях, щоб вони не перебивали природний смак і аромат страви.
Рекомендуємо добрі рецепти

Спеції для шашлику
В приготуванні шашлику дуже багато залежить від суміші спецій, яку ви будете використовувати при маринуванні. Шашлик маринований своїми руками завжди

Бадьян - застосування в кулінарії
Багатьом з нас бадьян знаком як спеція у вигляді маленької зірочки. Але не всі знають, де і як краще використовувати цю приправу. Найкраще бадьян

Маринад для курки гриль
Любите поїсти соковиту і апетитну курочку гриль? Тоді вчіться її не тільки правильно смажити, але і маринувати. Як? Скориставшись одним з рецептів,

Які спеції додають до м'яса?
Як замаринувати стейк? Чим підсилити аромат тушкованої свинини? Як зробити блюдо з яловичини соковитіше? Відповідь одна - спеції. Саме вони надають

Курка гриль в аерогрилі
Знаменитий і неймовірно смачну курку гриль можна приготувати не тільки в духовій шафі, але в більш сучасному кухонному помічника - аерогрилі. Як її

Курка гриль в мультиварці
Готувати знамениту курку гриль можна не тільки з допомогою мікрохвильовки, або аэрогриля. З цим завданням легко впорається ще одна кухонні помічниця