Паска без дріжджів

Рецепт паски без дріжджів і яєць
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо для того, щоб наші паски не осіли в процесі або після випічки. У сотейнику розтоплюємо масло і додаємо до нього цукор і цедру. Тримаємо суміш на вогні до тих пір, поки кристали цукру повністю розчиняться.
Окремо змішуємо теплий домашній кефір з розпушувачем для тесту і вливаємо отриману суміш до теплого масла з цукром. Додаємо до інгредієнтів родзинки і замішуємо тісто, поступово підсипаючи до молочно-масляної суміші борошно.
Форми для випікання злегка змащуємо рослинним маслом і заповнюємо тістом на 2/3 об'єму. Ставимо паски в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо близько півгодини або до тих пір, поки паличка, встромлена в центр паски не буде виходити абсолютно сухою.
Фруктовий паска без дріжджів і молока
Інгредієнти:
Приготування
Стиглий банан очищаємо і пюрируем. Змішати отримане пюре з маслом, водою та соком ананаса. Готову суміш ставимо на плиту і засипаємо цукор. Як тільки кристали цукру розчиняться, рідину можна знімати з плити і залишити остигати.
Борошно просіваємо разом з розпушувачем, щоб наситити його киснем і прибрати можливі наявні грудочки. Змішуємо рідкі інгредієнти з борошном. готове тісто повинно бути липким і тягучим. Відразу ж після замішування тісто можна переливати у форми, заповнюючи їх на 2/3. Випікати блюдо коштує близько години, при цьому першу половину часу в духовці повинна бути температура 220 градусів, а потім її слід знизити до 200 градусів.
Готові паски можна прикрасити цукровою глазур'ю, попередньо остудивши, полити розтопленим шоколадом, або посипати цукровою пудрою.
Рецепт сирного паски без дріжджів і цукру
Білий цукор несе непоправної шкоди нашому здоров'ю, тому замінити фруктозою, коричневим цукром або простим медом варто якомога частіше. Прихильникам подібної техніки готування рекомендуємо випробувати рецепт паски, описаний нижче.
Інгредієнти:

На плиту ставимо сотейник і розтоплюємо в ньому вершкове масло. Додаємо до маслу мед і щіпку солі. Варимо суміш на малому вогні, постійно помішуючи, поки мед не розчиниться. Тепер до масляної суміші можна додати лимонний сік і сир. Збиваємо суміш з допомогою блендера і, поступово підсипаючи попередньо просіяне з розпушувачем борошно, починаємо замішувати тісто. У готове тісто додаємо цукати, знову все ретельно перемішуємо і розподіляємо по змазаним олією формами.
Час приготування пасок буде залежати від їх розміру. На пасочки середнього розміру піде близько 50-60 хвилин при 180 градусах. Готові паски повинні охолонути під рушником, після чого їх можна буде прикрашати білкової глазур'ю, або простий цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт паски
Пекти паски - традиція. А тому ми взяли за правило щороку радувати вас новими рецептами цих ласощів. Ось і на цей раз ми знайшли найрізноманітніші

Паска в мультиварці
Скоро настане день Пасхи, головними стравами якого є паски, фарбовані яйця, паски. Варто відзначити, що великодні паски можна пекти не лише у

Глазур для паски
Паска - це солодкий пряний хліб, який зазвичай печуть на Великдень. Його поверхня зазвичай прикрашають глазур'ю. Ось про те, як зробити глазур для

Тісто для пасок
Паски - це традиційне російське блюдо, яке випікають на свято Пасхи і покривають білкової глазур'ю. І сьогодні ми розповімо, як правильно і смачно

Паска з родзинками
Паска - чудова випічка, яку зазвичай печуть на свято Пасхи, але можна зробити і на будь-яке інше торжество. Його можна подати з гарячим чаєм або

Італійська паска панеттоне - рецепт
Італійська паска панеттоне - справжнє відкриття для наших господинь. Всі знають наші великодні паски, які стали традиційними на свято Пасхи. Цю