Філе індички в духовці у фользі
Спробуйте запекти в духовці філе індички у фользі. На відміну від котлет, готувати м'ясо таким способом дуже корисно, оскільки в ньому зберігаються всі корисні речовини.
Якщо ви хочете здивувати своїх гостей і близьких, обов'язково додайте цю спецію. Вона додасть м'ясу особливий аромат і чудово пробуджує апетит.
Інгредієнти:
білий мелений перець і розмарин – за смаком;
сіль -1 ч. ложка;
філе индюшиной грудки – 1 кг.
Приготування
Такий рецепт філе індички в духовці у фользі ідеально підходить тим, хто тільки освоює кухонні премудрості. Добре промийте м'ясо і промокніть його з допомогою паперового рушника. Потім посипте філе розмарином, посоліть, поперчіть і з силою втріть спеції в индюшиную грудку. Щільно оберніть філе фольгою, покладіть трохи змащену маслом форму для запікання і поставте її в духовку, температура якої становить близько 220 градусів. Запікайте м'ясо приблизно 25 хвилин, а потім ще на пару годин залиште його в закритій духовці доходити.
Якщо ви роздумуєте над тим, як приготувати філе індички у фользі таким чином, щоб воно було соковитим і дивно ніжним, цей рецепт дозволить вам реалізувати ваші кулінарні мрії.
Інгредієнти:
лимон – 05 шт.;
кефір 1% - 300 мл;
сіль і спеції – за смаком;
філе індички – 13 кг.
Приготування
Таким чином можна зробити як индюшиную грудку, так і філе стегна індички в фользі в духовці. Вимийте м'ясо під прохолодною водою і дуже гострим ножем зробіть проколи по всій його поверхні. Видавіть сік з половини лимона, змішайте з нежирним кефіром, посоліть і заправте спеціями, все ретельно перемішавши. Покладіть філе в цей маринад і залиште приблизно на 3 години в закритому посуді. За цей час його можна один раз перевернути. Потім загорніть м'ясо у фольгу і помістіть в духовку з виставленої температурою 200 градусів приблизно на 25 хвилин.
Це вишукане блюдо цілком підійде для святкового вечері або обіду, продемонструвавши ваші неабиякі кулінарні здібності.
Інгредієнти:
сир пармезан – 50 г;
філе індички – 06 кг;
часник – 2 зубці;
сіль і перець – за смаком;
столовий хрін – 1 ст. ложка;
сливи – 5 шт.;
французька гірчиця – 1 ст. ложка;
в'ялені томати – 6 шт.
Приготування
Розріжте індиче філе, надавши йому форму великого прямокутного пласта і відбийте з допомогою звичайного ножа або спеціального молотка. Посоліть і поперчіть м'ясо, а також посипте його натертим часником і змастіть гірчицею і хріном. В середину відбитих м'ясних прямокутничків покладіть тертий сир і нарізані невеликими шматочками сливи і сир. Поверніть філе рулетиком і добре оберніть фольгою. Випікають при температурі 180 градусів приблизно чверть години.
Філе індички в духовці у фользі з розмарином
Якщо ви хочете здивувати своїх гостей і близьких, обов'язково додайте цю спецію. Вона додасть м'ясу особливий аромат і чудово пробуджує апетит.
Інгредієнти:
Приготування
Такий рецепт філе індички в духовці у фользі ідеально підходить тим, хто тільки освоює кухонні премудрості. Добре промийте м'ясо і промокніть його з допомогою паперового рушника. Потім посипте філе розмарином, посоліть, поперчіть і з силою втріть спеції в индюшиную грудку. Щільно оберніть філе фольгою, покладіть трохи змащену маслом форму для запікання і поставте її в духовку, температура якої становить близько 220 градусів. Запікайте м'ясо приблизно 25 хвилин, а потім ще на пару годин залиште його в закритій духовці доходити.
Запечене в кефірі філе індички у фользі
Якщо ви роздумуєте над тим, як приготувати філе індички у фользі таким чином, щоб воно було соковитим і дивно ніжним, цей рецепт дозволить вам реалізувати ваші кулінарні мрії.
Інгредієнти:
Приготування
Таким чином можна зробити як индюшиную грудку, так і філе стегна індички в фользі в духовці. Вимийте м'ясо під прохолодною водою і дуже гострим ножем зробіть проколи по всій його поверхні. Видавіть сік з половини лимона, змішайте з нежирним кефіром, посоліть і заправте спеціями, все ретельно перемішавши. Покладіть філе в цей маринад і залиште приблизно на 3 години в закритому посуді. За цей час його можна один раз перевернути. Потім загорніть м'ясо у фольгу і помістіть в духовку з виставленої температурою 200 градусів приблизно на 25 хвилин.
Рулет з філе індички у фользі
Це вишукане блюдо цілком підійде для святкового вечері або обіду, продемонструвавши ваші неабиякі кулінарні здібності.
Інгредієнти:
Приготування
Розріжте індиче філе, надавши йому форму великого прямокутного пласта і відбийте з допомогою звичайного ножа або спеціального молотка. Посоліть і поперчіть м'ясо, а також посипте його натертим часником і змастіть гірчицею і хріном. В середину відбитих м'ясних прямокутничків покладіть тертий сир і нарізані невеликими шматочками сливи і сир. Поверніть філе рулетиком і добре оберніть фольгою. Випікають при температурі 180 градусів приблизно чверть години.
Рекомендуємо добрі рецепти
Котлети з філе індички
Дивовижні котлетки з делікатним смаком виходять з індичого філе. Спробуйте приготувати чудове частування по нашим цікавим рецептами і порадуйте
Як приготувати грудку індички м'якою і соковитою?
Філе індички, втім, як і іншої птиці легко зіпсувати в процесі приготування, пересушив його. Тому далі докладно розповімо, як спорудити чудове
Як приготувати філе індички в духовці?
Багато недосвідчені кулінари намагаються уникати приготування страв на основі філе птиці. Ми ж опишемо далі рецепти, використовуючи які, у вас
Грудка індички, запеченої в духовці
Не кожна господиня охоче візьметься за готування страви з філе індички з-за боязні, що в підсумку воно вийде не достатньо соковитим. Однак рецепти
Запечене філе індички
Запечене в духовці філе індички – це дійсно смачно! Якщо ви купили цей продукт і задумалися, як би його приготувати посмачніше – цей рецепт для вас!
Запечена індичка
Індичка - смачне дієтичне м'ясо, в якому міститься велика кількість заліза. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти різними способами в