Як зварити картоплю?
Що може бути ароматніше і смачніше гарячого відвареної картоплі з шматочком вершкового масла? Смак цього простого блюда відправляє нас в саме дитинство! Він є прекрасним гарніром для багатьох страв і чудово поєднується з соусами. Сьогодні ми розповімо вам, як правильно зварити картоплю, щоб вона вийшла ніжною і просто танула в роті.
Інгредієнти:
картопля – 215 г;
вода – 2 л;
сіль.
Приготування
Коренеплоди ретельно промиваємо під проточною водою щіткою, викладаємо бульби в казан з чистою водою, солимо за смаком і відправляємо посуд на вогонь. Після закипання зменшуємо полум'я і варимо картоплю 20 хвилин. Потім обережно зливаємо воду і заливаємо картоплю холодною чистою водою. Через 5 хвилин зливаємо її, очищаємо овочі і подаємо з вершковим маслом і рубаною зеленню. До картоплі в мундирі чудово підійде консервований горошок, чорний хліб і мариновані гриби .
Інгредієнти:
картопля молода – 985 г;
вода;
масло вершкове – 55 г;
спеції;
свіжа зелень кропу – за бажанням.
Приготування
Отже, картоплю ретельно промиваємо, очищаємо і акуратно вирізаємо всі вічка. Підготовлені бульби викладаємо в посуд мультиварки і заливаємо гарячою водою. Закриваємо прилад, вибираємо програму «Тушкування» на 35 хвилин. Після звукового сигналу, обережно зливаємо відвар, що залишився, викладаємо розсипчастий картоплю в миску, поливаємо розтопленим маслом і посипаємо дрібно рубаним кропом. До такої страви чудово підійдуть різні соління, а також свіжі овочі та зелень.
Інгредієнти:
картопля – 980 р;
вода;
молоко – 485 мл;
масло вершкове – 45 г;
спеції.
Приготування
А зараз ми розповімо вам, як зварити картопляне пюре. Коренеплоди очищаємо, нарізаємо кубиками й викладаємо в каструлю з водою. Ставимо посуд на вогонь і після закипання, підсолюємо і варимо 25 хвилин. Тим часом розігріваємо в мікрохвильовці молоко. З готового картоплі зливаємо рідину, розминаємо його толкушкой і повільно вливаємо молоко. Збиваємо картопля міксером до однорідної маси і додаємо шматочок вершкового масла.
Якщо ви вирішили зварити картоплю в каструлі, то необхідно дотримуватися деяких правил.
По-перше, викладаємо сирі коренеплоди відразу у воду, а потім ставимо посуд на вогонь.
Солити картоплю краще всього лише наприкінці варіння.
Після того, як картопля звариться, обережно зливаємо воду, що залишилася, і залишаємо бульби на кілька хвилин без кришки.
Як швидко зварити картоплю «в мундирі»?
Інгредієнти:
Приготування
Коренеплоди ретельно промиваємо під проточною водою щіткою, викладаємо бульби в казан з чистою водою, солимо за смаком і відправляємо посуд на вогонь. Після закипання зменшуємо полум'я і варимо картоплю 20 хвилин. Потім обережно зливаємо воду і заливаємо картоплю холодною чистою водою. Через 5 хвилин зливаємо її, очищаємо овочі і подаємо з вершковим маслом і рубаною зеленню. До картоплі в мундирі чудово підійде консервований горошок, чорний хліб і мариновані гриби .
Як смачно зварити картоплю в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Отже, картоплю ретельно промиваємо, очищаємо і акуратно вирізаємо всі вічка. Підготовлені бульби викладаємо в посуд мультиварки і заливаємо гарячою водою. Закриваємо прилад, вибираємо програму «Тушкування» на 35 хвилин. Після звукового сигналу, обережно зливаємо відвар, що залишився, викладаємо розсипчастий картоплю в миску, поливаємо розтопленим маслом і посипаємо дрібно рубаним кропом. До такої страви чудово підійдуть різні соління, а також свіжі овочі та зелень.
Що можна зварити з картоплі?
Інгредієнти:
Приготування
А зараз ми розповімо вам, як зварити картопляне пюре. Коренеплоди очищаємо, нарізаємо кубиками й викладаємо в каструлю з водою. Ставимо посуд на вогонь і після закипання, підсолюємо і варимо 25 хвилин. Тим часом розігріваємо в мікрохвильовці молоко. З готового картоплі зливаємо рідину, розминаємо його толкушкой і повільно вливаємо молоко. Збиваємо картопля міксером до однорідної маси і додаємо шматочок вершкового масла.
Як зварити картоплю, щоб вона не розварилася?
Якщо ви вирішили зварити картоплю в каструлі, то необхідно дотримуватися деяких правил.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як зварити квасолю, щоб вона була м'якою?
Незважаючи на те, що квасоля вариться досить довго, страви з неї виходять смачними і особливо поживними. А щоб скоротити час підготовки цього
Як швидко варити перловку без замочування?
Відомо, що деякі корисні страви можуть бути і смачними. Тому різноманітних варіантів каш, які готують цікавими рецептами існує багато, і деякі, самі
Каша з кукурудзяної крупи - рецепт
З приготуванням простий кукурудзяної каші, напевно, впорається кожна господиня, а от як її урізноманітнити та зробити більш смачною? Пропонуємо
Суп з рисом і картоплею
Найпростіший суп можна перетворити до невпізнання. Пропонуємо скористатися запропонованими рецептами і зварити чудово смачне перше блюдо на основі з
Картопля в мікрохвильовці
Картопля - смачний овоч, який широко використовується в кулінарії. І сьогодні ми розповімо, як можна швидко й оригінально приготувати в
Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили