Як підготувати мак для випічки?

Як запарити мак для випічки?
Інгредієнти:
Приготування
Отже, перш за все, висипаємо макові насіння в тканинний мішечок і занурюємо в каструлю з водою. Ретельно промиваємо, даємо маку стекти і викладаємо в каструлю. Заливаємо окропом, накриваємо щільно кришкою і настоюють 10 хвилин. Далі воду обережно зливаємо, повторно заливаємо насіння окропом і тушкуємо ще хвилин 10. Цю процедуру повторюємо кілька разів, а потім рідину зливаємо і заливаємо мак киплячим молоком. Проварюємо суміш на слабенькому вогні 5 хвилин, і відкидаємо насіння на сито. Подрібнюємо мак, можна за допомогою кавомолки і змішуємо з цукровим піском.
Як замочити мак для випічки?
Існує ще один спосіб запарювання маку. Насіння точно також промиваємо, викладаємо в глиняний посуд, заливаємо гарячою водою, накриваємо кришкою і настоюють 45 хвилин. Після цього мак перекручуємо через м'ясорубку і змішати з цукровим піском.
Начинка з маку для випічки
Інгредієнти:
Приготування
Мак промиваємо, запарюємо і подрібнюємо в кавомолці. Масло викладаємо в ковшичек, розтоплюємо на слабенькому вогні, всипаємо цукор і вливаємо молоко. Все ретельно перемішуємо до однорідності і повного розчинення кристалів. Далі, повільно вводимо яйця, помішуючи, і масу уварюють до загусання. Слідом викладаємо макову кашку, ретельно перемішуємо і знімаємо посуд з плити. Готову начинку використовуємо для приготування домашньої випічки або перекладаємо в скляну баночку, закриваємо щільно кришкою і

Як використовувати мак у випічці?
Після того як макова начинка повністю приготовлена її можна використовувати прямо за призначенням: солодку густу кашку викладаємо на розкачане тісто, рівномірно розмазуємо по пласту, а потім туго загортаємо і формуємо рулет. Нарізаємо його на шматочки і випікаємо отримані заготовки в духовці. В результаті отримуємо смачні, ароматні, домашні булочки .
Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати мак для рулету?
Одним з головних секретів ідеального результату солодкої випічки з маковою начинкою є правильне приготування самого наповнення. Далі описані важливі

Начинка з маку для рулету
Солодка макова начинка – ідеальний наповнювач для домашньої випічки, включаючи не тільки булочки та пироги, але і класичні дріжджові рулети. І щоб

Випічка з маком
Випічка з маком - особливий варіант ласощі. Такі вироби виходять дуже солодкими та дивовижно красивими. Далі підкажемо, як правильно підготувати

Булочки з маком з дріжджового тіста
Булочки з маком - незрівнянний варіант домашнього ласощі, який зачарує кожного, навіть того, хто не особливо жалує подібні десерти. Далі опишемо, як

Каша з кукурудзяної крупи - рецепт
З приготуванням простий кукурудзяної каші, напевно, впорається кожна господиня, а от як її урізноманітнити та зробити більш смачною? Пропонуємо

Домашня халва
Халва - улюблені ласощі багатьох ласунів і на прилавках в магазинах представлений шикарний асортимент цього десерту. Однак, приготувавши його