Мастика з згущеного молока, яка виходить завжди
Якщо вас зовнішній вигляд торта спантеличує не менше, ніж смак, то рекомендуємо рецепти приготування мастики, скориставшись якими ви зможете оформити тортик в домашніх умовах не гірше будь-якого досвідченого кондитера. Адже що може бути оригінальнішим виробу, оздобленого таким чином.
Вам в допомогу ми розповімо, як зробити мастику зі згущеного молока, яка виходить завжди. Головне взяти продукти для її приготування тільки натуральні і найкращої якості, дотримати кілька нескладних рекомендацій - і успіх вам забезпечений.
Інгредієнти:
молоко згущене – 110 г;
пудра цукрова – 160 г;
сік лимонний – 2 ст. ложки;
молоко сухе – 160 р.
Приготування
Для реалізації самого популярного рецепту приготування мастики зі згущеного молока змішуємо в підходящої посудині цукрову пудру і сухе молоко, а потім, додавши лимонний сік і поступово згущене молоко, вимішуємо масу для початку за допомогою ложки. Потім викладаємо її на припыленную цукровою пудрою поверхню і завершуємо заміс, домагаючись однорідної пластичної текстури мастики. По готовності можна розділити отриманий ком на необхідну кількість частин і змішати кожну з барвником бажаного кольору. Рекомендуємо, приступаючи до приготування, цукрову пудру і сухе молоко попередньо просіяти, тоді мастика не буде містити небажаних грудок.
Така мастика чудово підійде для обтягування тортів, а для виготовлення фігурок знадобляться трохи інші пропорції компонентів, про що ми розповімо в наступному рецепті.
Інгредієнти:
молоко згущене – 55 г;
пудра цукрова – 110 г;
молоко сухе – 110 г;
сік лимонний – 1 ч. ложка.
Приготування
Для виготовлення фігур мастика повинна бути набагато щільніше і твердіше. Тільки в такому випадку вироби з нього не будуть плисти і збереже первісний вигляд до моменту подачі торта і його вживання. Як ми вже згадували в попередньому рецепті, сухі компоненти, а саме цукрову пудру і сухе молоко необхідно попередньо просіювати і змішати в мисці. Після цього додаємо згущене молоко і лимонний сік і ретельно вимішуємо, домагаючись щільною, однорідною текстури мастики. Вимішувати її в даному випадку складніше і трохи довше. Спочатку вона досить пухка і навіть розсипчаста, а при тривалому вимішування набуває пластичність.
Інгредієнти:
молоко згущене – 380 г;
пудра цукрова – 340 г;
молочна дитяча суміш – 350 р.
Приготування
Мастику на згущеному молоці можна приготувати і з застосуванням дитячої молочної суміші, наприклад «Крихітка» або «Малюк». Змішуємо її з цукровою пудрою в мисці відповідного розміру, а потім додаємо згущене молоко і виробляємо заміс. Вимішуємо мастику протягом семи-десяти хвилин. За цей час вона повинна стати однорідною та пластичною. Тепер ком мастики обертаємо харчовою плівкою і даємо їй вистоятися при кімнатних умовах протягом тридцяти-сорока хвилин. Після цього при бажанні наповнюємо ком бажаним кольором, при необхідності розділивши його перед цим на частини.
Інгредієнти:
молоко згущене – 140 г;
пудра цукрова – 140 г;
молоко сухе – 140 г;
крохмаль – 50-100 р.
Приготування
В даному випадку для приготування мастики беремо всі компоненти порівну, використовуючи для визначення кількості кухонні ваги. Сухі складові (сухе молоко і цукрову пудру) просіваємо і змішуємо в мисці зі згущеним молоком. Вимішуємо отриману масу руками, виклавши її на присипаний крохмалем стіл, і додаємо при вимішування крохмаль до отримання не липкою текстури пластичного кома. Перед використанням даємо мастиці вилежатися під плівкою протягом півгодини.
Вам в допомогу ми розповімо, як зробити мастику зі згущеного молока, яка виходить завжди. Головне взяти продукти для її приготування тільки натуральні і найкращої якості, дотримати кілька нескладних рекомендацій - і успіх вам забезпечений.
Мастика з згущеного молока, цукрової пудри і сухого молока - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для реалізації самого популярного рецепту приготування мастики зі згущеного молока змішуємо в підходящої посудині цукрову пудру і сухе молоко, а потім, додавши лимонний сік і поступово згущене молоко, вимішуємо масу для початку за допомогою ложки. Потім викладаємо її на припыленную цукровою пудрою поверхню і завершуємо заміс, домагаючись однорідної пластичної текстури мастики. По готовності можна розділити отриманий ком на необхідну кількість частин і змішати кожну з барвником бажаного кольору. Рекомендуємо, приступаючи до приготування, цукрову пудру і сухе молоко попередньо просіяти, тоді мастика не буде містити небажаних грудок.
Така мастика чудово підійде для обтягування тортів, а для виготовлення фігурок знадобляться трохи інші пропорції компонентів, про що ми розповімо в наступному рецепті.
Як зробити мастику зі згущеного молока в домашніх умовах для ліплення фігур?
Інгредієнти:
Приготування
Для виготовлення фігур мастика повинна бути набагато щільніше і твердіше. Тільки в такому випадку вироби з нього не будуть плисти і збереже первісний вигляд до моменту подачі торта і його вживання. Як ми вже згадували в попередньому рецепті, сухі компоненти, а саме цукрову пудру і сухе молоко необхідно попередньо просіювати і змішати в мисці. Після цього додаємо згущене молоко і лимонний сік і ретельно вимішуємо, домагаючись щільною, однорідною текстури мастики. Вимішувати її в даному випадку складніше і трохи довше. Спочатку вона досить пухка і навіть розсипчаста, а при тривалому вимішування набуває пластичність.
Молочна мастика на згущеному молоці
Інгредієнти:
Приготування
Мастику на згущеному молоці можна приготувати і з застосуванням дитячої молочної суміші, наприклад «Крихітка» або «Малюк». Змішуємо її з цукровою пудрою в мисці відповідного розміру, а потім додаємо згущене молоко і виробляємо заміс. Вимішуємо мастику протягом семи-десяти хвилин. За цей час вона повинна стати однорідною та пластичною. Тепер ком мастики обертаємо харчовою плівкою і даємо їй вистоятися при кімнатних умовах протягом тридцяти-сорока хвилин. Після цього при бажанні наповнюємо ком бажаним кольором, при необхідності розділивши його перед цим на частини.
Мастика з згущеного молока в домашніх умовах - рецепт з крохмалем
Інгредієнти:
Приготування
В даному випадку для приготування мастики беремо всі компоненти порівну, використовуючи для визначення кількості кухонні ваги. Сухі складові (сухе молоко і цукрову пудру) просіваємо і змішуємо в мисці зі згущеним молоком. Вимішуємо отриману масу руками, виклавши її на присипаний крохмалем стіл, і додаємо при вимішування крохмаль до отримання не липкою текстури пластичного кома. Перед використанням даємо мастиці вилежатися під плівкою протягом півгодини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як зробити мастику з маршмеллоу?
Чудовою альтернативою дорогій покупної мастиці стане матеріал, зроблений власноруч. Винахідливі господині придумали досить бюджетний спосіб
Як зробити мастику?
Чудові торти, покриті мастикою, дуже ефектно виглядають і неодмінно привертають увагу. Однак такий декор для десерту не складно зробити власноруч.
Мастика з маршмеллоу в домашніх умовах
Найбільш популярним і доступним способом прикраси домашніх десертів, є оформлення мастикою. Однак не всім вона доступна в готовому вигляді, тому
Цукрова мастика своїми руками - рецепт
Серед неймовірної кількості варіантів декорування домашніх десертів найулюбленішим і досить поширеним є мастика, яку доволі успішно можна зробити
Як робити мастику для торта?
Проходячи повз прилавка з кондитерськими виробами, прямо душа радіє, дивлячись на справжні витвори мистецтва, які звуться нині торти. Ну і як же цю
Мастика з згущеного молока
Для прикраси тортів і тістечок різними фігурками, сердечками необхідна мастика. І зараз ми розповімо вам, як зробити її зі згущеного молока. Читаємо