Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Мастика з згущеного молока, яка виходить завжди

Мастика з згущеного молока, яка виходить завжди

28-04-2016, 21:28
869
Мастика з згущеного молока, яка виходить завжди
Якщо вас зовнішній вигляд торта спантеличує не менше, ніж смак, то рекомендуємо рецепти приготування мастики, скориставшись якими ви зможете оформити тортик в домашніх умовах не гірше будь-якого досвідченого кондитера. Адже що може бути оригінальнішим виробу, оздобленого таким чином.
Вам в допомогу ми розповімо, як зробити мастику зі згущеного молока, яка виходить завжди. Головне взяти продукти для її приготування тільки натуральні і найкращої якості, дотримати кілька нескладних рекомендацій - і успіх вам забезпечений.

Мастика з згущеного молока, цукрової пудри і сухого молока - рецепт


Інгредієнти:

  • молоко згущене – 110 г;

  • пудра цукрова – 160 г;

  • сік лимонний – 2 ст. ложки;

  • молоко сухе – 160 р.


  • Приготування
    Для реалізації самого популярного рецепту приготування мастики зі згущеного молока змішуємо в підходящої посудині цукрову пудру і сухе молоко, а потім, додавши лимонний сік і поступово згущене молоко, вимішуємо масу для початку за допомогою ложки. Потім викладаємо її на припыленную цукровою пудрою поверхню і завершуємо заміс, домагаючись однорідної пластичної текстури мастики. По готовності можна розділити отриманий ком на необхідну кількість частин і змішати кожну з барвником бажаного кольору. Рекомендуємо, приступаючи до приготування, цукрову пудру і сухе молоко попередньо просіяти, тоді мастика не буде містити небажаних грудок.
    Така мастика чудово підійде для обтягування тортів, а для виготовлення фігурок знадобляться трохи інші пропорції компонентів, про що ми розповімо в наступному рецепті.

    Як зробити мастику зі згущеного молока в домашніх умовах для ліплення фігур?


    Інгредієнти:

  • молоко згущене – 55 г;

  • пудра цукрова – 110 г;

  • молоко сухе – 110 г;

  • сік лимонний – 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Для виготовлення фігур мастика повинна бути набагато щільніше і твердіше. Тільки в такому випадку вироби з нього не будуть плисти і збереже первісний вигляд до моменту подачі торта і його вживання. Як ми вже згадували в попередньому рецепті, сухі компоненти, а саме цукрову пудру і сухе молоко необхідно попередньо просіювати і змішати в мисці. Після цього додаємо згущене молоко і лимонний сік і ретельно вимішуємо, домагаючись щільною, однорідною текстури мастики. Вимішувати її в даному випадку складніше і трохи довше. Спочатку вона досить пухка і навіть розсипчаста, а при тривалому вимішування набуває пластичність.

    Молочна мастика на згущеному молоці


    Інгредієнти:

  • молоко згущене – 380 г;

  • пудра цукрова – 340 г;

  • молочна дитяча суміш – 350 р.


  • Приготування
    Мастику на згущеному молоці можна приготувати і з застосуванням дитячої молочної суміші, наприклад «Крихітка» або «Малюк». Змішуємо її з цукровою пудрою в мисці відповідного розміру, а потім додаємо згущене молоко і виробляємо заміс. Вимішуємо мастику протягом семи-десяти хвилин. За цей час вона повинна стати однорідною та пластичною. Тепер ком мастики обертаємо харчовою плівкою і даємо їй вистоятися при кімнатних умовах протягом тридцяти-сорока хвилин. Після цього при бажанні наповнюємо ком бажаним кольором, при необхідності розділивши його перед цим на частини.

    Мастика з згущеного молока в домашніх умовах - рецепт з крохмалем


    Інгредієнти:

  • молоко згущене – 140 г;

  • пудра цукрова – 140 г;

  • молоко сухе – 140 г;
  • Мастика з згущеного молока, яка виходить завжди

  • крохмаль – 50-100 р.


  • Приготування
    В даному випадку для приготування мастики беремо всі компоненти порівну, використовуючи для визначення кількості кухонні ваги. Сухі складові (сухе молоко і цукрову пудру) просіваємо і змішуємо в мисці зі згущеним молоком. Вимішуємо отриману масу руками, виклавши її на присипаний крохмалем стіл, і додаємо при вимішування крохмаль до отримання не липкою текстури пластичного кома. Перед використанням даємо мастиці вилежатися під плівкою протягом півгодини.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як зробити мастику з маршмеллоу?
    Як зробити мастику з маршмеллоу?
    Чудовою альтернативою дорогій покупної мастиці стане матеріал, зроблений власноруч. Винахідливі господині придумали досить бюджетний спосіб
    Як зробити мастику?
    Як зробити мастику?
    Чудові торти, покриті мастикою, дуже ефектно виглядають і неодмінно привертають увагу. Однак такий декор для десерту не складно зробити власноруч.
    Мастика з маршмеллоу в домашніх умовах
    Мастика з маршмеллоу в домашніх умовах
    Найбільш популярним і доступним способом прикраси домашніх десертів, є оформлення мастикою. Однак не всім вона доступна в готовому вигляді, тому
    Цукрова мастика своїми руками - рецепт
    Цукрова мастика своїми руками - рецепт
    Серед неймовірної кількості варіантів декорування домашніх десертів найулюбленішим і досить поширеним є мастика, яку доволі успішно можна зробити
    Як робити мастику для торта?
    Як робити мастику для торта?
    Проходячи повз прилавка з кондитерськими виробами, прямо душа радіє, дивлячись на справжні витвори мистецтва, які звуться нині торти. Ну і як же цю
    Мастика з згущеного молока
    Мастика з згущеного молока
    Для прикраси тортів і тістечок різними фігурками, сердечками необхідна мастика. І зараз ми розповімо вам, як зробити її зі згущеного молока. Читаємо