Рибний фарш можна приготувати?
Рецепти з рибного фаршу, не дуже складні і досить нетрудоемки. А яку радість приносять людям, яким хочеться щось рибне, але вони зовсім не люблять возитися з кісточками розбираючи цілісну смажену рибку .
Рулет - кращий вибір з того, що можна приготувати, використовуючи рибний фарш. Так як змінивши начинку у вас вийде знову нове блюдо, а начинкою може стати багато з полиць вашого холодильника.
Інгредієнти:
фарш рибний – 600 г;
печериці – 200 г;
сир напівтвердий 100 г;
цибуля – 1 цибулина;
яйце – 3 шт.;
масло рослинне – 70 г;
масло вершкове – 140 г;
батон білий (м'якуш) – 30 г;
молоко – 100 г;
сіль;
перець.
Приготування
Першим ділом хліб залийте молоком і коли він просочиться, не дуже сильно віджимаючи перекладіть в каструльку і потовчіть товкачиком до стану каші, після переклавши у фарш. Тепер у фарш можна вбити два яйця, добре вимішати, додати 100 г вершкового масла, сіль, спеції і ще раз все перемішати. Подрібніть цибулю і почніть його обсмажувати на рослинному маслі, його необхідно довести до напівготовності, а потім до нього приєднати дрібно нарізані гриби і прожарювати на низькій температурі близько 15 хвилин. На харчову плівку розкладіть прямокутником фарш, а зверху на нього рівним шаром суміш грибів і цибулі, після чого рівномірно присипте тертим сиром. Тепер з допомогою плівки поверніть все в рулет, перекладіть його обов'язково швом вниз, заздалегідь змащений маслом деко. Збийте яйце, що залишилося, і добре промажте рулет зовні, після чого зробіть в ньому проколи. При 200 градусах в духовці, він готується 30 хвилин.
Інгредієнти:
фарш рибний– 1 кг;
масло вершкове – 75 г;
цибуля – 2 шт.;
батон (м'якуш) – 150;
яйце – 2 шт.;
часник – 2 зубки;
молоко – 190 г;
паніровка – 55 г;
масло рослинне - 45 г;
сіль.
Приготування
Залийте м'якоть батона молоком, а поки хліб буде набирати рідину, почистіть і зовсім не дрібно поріжте цибулю. Часник очистити і видавити через прес прямо в фарш, так само можна додати вершкове масло, воно там має бути для підвищення жирності, так як зазвичай рибний фарш роблять з досить нежирної риби. Відіжміть від молока хліб і зважте його на вагах, у вас повинно вийти близько 300 грам, перекладіть їх у чашу блендера разом з цибулею і подрібніть в пюре. Після перекладіть у фарш і гарненько вимісіть його, потім введіть яйця і знову вимішуйте. Тепер фарш можна посолити і поперчити, після чого продовжувати вимішувати не менше 7 хвилин, ляскаючи фаршем про борт миски в якій відбувався заміс. Тепер поставте його в холодильник на 2 години, обов'язково чимось накривши. Потім приступайте до ліплення котлет, зробіть це відразу, зліпіть все, а вже потім обвалюйте в паніровці і відправляємо на сковорідку.
Рулет-запіканка з рибного фаршу з начинкою в духовці
Рулет - кращий вибір з того, що можна приготувати, використовуючи рибний фарш. Так як змінивши начинку у вас вийде знову нове блюдо, а начинкою може стати багато з полиць вашого холодильника.
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом хліб залийте молоком і коли він просочиться, не дуже сильно віджимаючи перекладіть в каструльку і потовчіть товкачиком до стану каші, після переклавши у фарш. Тепер у фарш можна вбити два яйця, добре вимішати, додати 100 г вершкового масла, сіль, спеції і ще раз все перемішати. Подрібніть цибулю і почніть його обсмажувати на рослинному маслі, його необхідно довести до напівготовності, а потім до нього приєднати дрібно нарізані гриби і прожарювати на низькій температурі близько 15 хвилин. На харчову плівку розкладіть прямокутником фарш, а зверху на нього рівним шаром суміш грибів і цибулі, після чого рівномірно присипте тертим сиром. Тепер з допомогою плівки поверніть все в рулет, перекладіть його обов'язково швом вниз, заздалегідь змащений маслом деко. Збийте яйце, що залишилося, і добре промажте рулет зовні, після чого зробіть в ньому проколи. При 200 градусах в духовці, він готується 30 хвилин.
Як приготувати котлети з рибного фаршу?
Інгредієнти:
Приготування
Залийте м'якоть батона молоком, а поки хліб буде набирати рідину, почистіть і зовсім не дрібно поріжте цибулю. Часник очистити і видавити через прес прямо в фарш, так само можна додати вершкове масло, воно там має бути для підвищення жирності, так як зазвичай рибний фарш роблять з досить нежирної риби. Відіжміть від молока хліб і зважте його на вагах, у вас повинно вийти близько 300 грам, перекладіть їх у чашу блендера разом з цибулею і подрібніть в пюре. Після перекладіть у фарш і гарненько вимісіть його, потім введіть яйця і знову вимішуйте. Тепер фарш можна посолити і поперчити, після чого продовжувати вимішувати не менше 7 хвилин, ляскаючи фаршем про борт миски в якій відбувався заміс. Тепер поставте його в холодильник на 2 години, обов'язково чимось накривши. Потім приступайте до ліплення котлет, зробіть це відразу, зліпіть все, а вже потім обвалюйте в паніровці і відправляємо на сковорідку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибний фарш
Варіантів різноманітних страв на основі рибного фаршу досить багато. І далі опишемо процес приготування бази для смачних соковитих котлет, начинки
Як приготувати рибні котлети в домашніх умовах?
У цій статті розкриємо основні секрети приготування ніжних, ароматних, смачних котлет, використовуючи в основі фарш з дрібної річковий рибки.
Страви з м'ясного фаршу швидко і смачно
Із звичайного домашнього фаршу можна приготувати безліч неймовірних страв і далі ми запропонуємо тільки самі оригінальні. Розповімо, як зробити
Як приготувати зрази з фаршу з яйцем?
Якщо вам набридли звичайні котлети на обід, пропонуємо урізноманітнити їх апетитною начинкою з вареного яйця. В результаті у вас вийде зовсім нове
Рулет з фаршу з яйцем в духовці
Рулет з фаршу завжди виглядає дуже красиво на святковому столі. Його подають в гарячому вигляді, але і охолодженим, у форматі закуски він апетитно
Страви з рибного фаршу
Часто ми з рибного фаршу готуємо котлети, або фаршируємо їм саму рибу. Але з нього можна зробити багато смачних і цікавих страв. Давайте розберемо