Профітролі – рецепт

Профітролі з заварним кремом – класичний рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Починаємо з опису рецепта заварного тіста для профітролей. Борошно з'єднуємо з сіллю і цукром. У невелику каструлю вливаємо воду, додаємо масло, ставимо на плиту і нагріваємо до того моменту, як масло розтопиться. Потім нагрів робимо сильніше і кип'ятимо суміш. Тут же всипаємо в рідину суху суміш, швидко розмішуємо і знімаємо з плити. Остуджуємо близько 15 хвилин. Потім додаємо яйця по одному, постійно збиваючи масу. Наповнюємо нею кондитерський мішечок і на деко висаджуємо кульки одного розміру. При 180 градусах печемо профітролі 25 хвилин.
Тепер опишемо рецепт крему для профітролей. Коров'яче молоко розтираємо з цукром, яйцями і борошном, збиваємо і ставимо на невеликий вогонь. Все це час масу перемішуємо. Хвилин через 10 вона почне густіти. Знімаємо крем з вогню, додаємо м'яке масло, ванілін і перемішуємо. Наповнюємо їм кондитерський шприц. В денці профітролей робимо невеликий отвір і через нього вводимо всередину підготовлений заварний крем.
Профітролі з несолодкої начинкою – рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Спочатку замочуємо годинки на 3 квасоля. А після цього відварюємо. Тепер займаємося самими профітролями: вливаємо в каструлю воду і вершки, додаємо масло, сіль і кип'ятимо. Просіваємо борошно. Після закипання знімаємо масу з вогню, швидко всипаємо борошно і перемішуємо лопаткою до гладкої маси. Остуджуємо тісто. По одному вводимо сирі яйця, після кожного ретельно розмішуючи. Тепер деко застеляємо пекарським папером. Наповнюємо тестом кондитерський мішок і з його допомогою поміщаємо кульки з тіста на деко. Випікаємо 20 хвилин при 200 градусах. Готові профітролі проколюємо зубочисткою, щоб вийшов пар, і повністю їх остуджуємо. Тепер зробимо начинку. Поміщаємо В блендер охолоджену варену квасолю, оселедець і варене яйце, потроху вливаємо олію і перетворюємо все в однорідне пюре. Наповнюємо їм наші профітролі.
Рецепт несолодких профітролей в домашніх умовах
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Змішуємо в сотейнику молоко з водою, кладемо масло і даємо суміші закипіти. Відразу опускаємо всю муку і швидко вимішуємо тісто. Зменшуємо вогонь і збиваємо, поки маса не збереться в єдиний ком. Охолоджуємо тісто приблизно до 70 градусів. Тепер починаємо вводити яйця строго по одному, інтенсивно розмішуючи. Готове тісто потрібної нам

Рекомендуємо добрі рецепти

Яке тісто використовують для приготування профітролей?
Рецептів приготування оболонки для відомих кожному профітролей не так і багато. Однак існують тонкощі, яким потрібно чітко слідувати. Далі ми опишемо

Заварне тісто для профітролей - рецепт
Насправді рецептів цього, правильного тесту для профітролей не так і багато. Далі детально опишемо два варіанти традиційних заварний основи для цих

Профітролі з несолодкої начинкою
Одним з найбільш оригінальних і дуже популярних варіантів ефектною закуски для святкового столу можна впевнено назвати профітролі з дуже смачною

Як приготувати профітролі?
Нещодавно ми розглянули рецепти профітролей з несолодкої начинкою. Настав час поговорити і про десертному варіанті цього ласощі. У даній статті ви

Як приготувати профітролі?
Нещодавно ми розглянули рецепти профітролей з несолодкої начинкою. Настав час поговорити і про десертному варіанті цього ласощі. У даній статті ви

Профітролі з заварним кремом
Профітролі - відоме ласощі французької кухні. Їх готують із заварного тіста. І сьогодні ми з вами поговоримо про профитролях з заварним кремом.