» » Пісні бутерброди - рецепти

Пісні бутерброди - рецепти

Пісні бутерброди - рецепти
Пісна дієта як відомо вимагає не просто її виконання, але і винахідливості і винахідливості, щоб їжа все одно приносила задоволення. Сподіваємося надані нами рецепти трохи спростять ваші пошуки чогось пісного, але смачного і нового, ще не опробованного.

Як приготувати пісні гарячі бутерброди на сніданок?


Інгредієнти:

  • батон білий пісний – 1/2 шт.;

  • креветки – 150 г;

  • цибуля – 1 цибулина;

  • печериці – 200 г;

  • помідор – 1 шт.;

  • масло рослинне – 20 г;

  • кетчуп;

  • пісний майонез;

  • петрушка – 4 гілочки;

  • перець запашний – 4 горошини;

  • кріп сухий – 1 ч. ложка;

  • сіль.


  • Приготування
    У каструльку з водою покладіть 1/2 ст. ложки солі, перець, кріп, а після поставте закипати. Після закипання дайте поваритися близько 10 хвилин, щоб перець та кріп віддали свої прянощі. Після цього покладіть туди креветки і вимкніть конфорку, дайте їм настоятися з півгодини, такі креветки будуть набагато соковитіше і смачніше.
    Гриби подрібніть не дуже тонкими пластинами і буквально з легка обсмажте їх на рослинному маслі, тільки щоб з'явився смак і запах смажених грибів. Помідори нарізайте кружечками, не дуже тонко, щоб сік не витік передчасно, а ось цибуля потрібно постаратися нарізати як можна більш тонкими кільцями. Заздалегідь встановивши температуру 180 градусів, увімкніть духовку на розігрів.
    З майонезу з кетчупом зробіть об'єднаний соус, самостійно регулюючи пропорції, згідно своїм смакам і перевагам. Цим соусом щедро промажте хліб, а на нього викладіть вже почищені креветки, після викладайте гриби, ну а слідом помідори з цибулею. Зверху посоліть і можете полити чистим майонезом, після чого на 5 хвилин запікатися.

    Рецепт смачних пісних бутербродів з лаваша


    Інгредієнти:

  • лаваш тонкий – 3 шт.;

  • капуста свіжа – 200 г;

  • помідори – 2 шт.;

  • цибуля – 1 цибулина;

  • морква по-корейськи – 200 г;

  • гриби мариновані – 150 г;

  • кетчуп;

  • майонез пісний;

  • масло рослинне – 60 г;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    Почати приготування потрібно з капусти, так як її підготовка займе більше всього часу. Капусту помийте і приберіть верхні невідповідні листочки, з допомогою ножа або спеціального пристрою тонко нашаткуйте капусту. Після чого обсмажте і трохи стушкуйте її не забувши посолити і додати перець, а ось томат додавати не треба. Поки гаситься капуста, невеликими скибочками подрібніть томати, після розклавши їх так, щоб стік зайвий сік, який може надто розм'якшити лаваш. Цибулю дуже дрібно наріжте і відкладіть в окрему ємність. А от гриби спочатку потрібно промити і не один раз, бо з деякими з них в банку досить багато слизу. Потім їх теж необхідно подрібнити дрібніші. Протрушенную капусту слід охолодити, а після цього можна складати бутерброди.
    Розстеліть лаваш і змащуємо його кетчупом або томатним соусом, після викладіть капусту, а зверху на неї помідори, додайте цибулю, гриби і моркву по-корейськи. Ви можете полити Майонезом це все зверху або трохи проливати його на кожен шар, загалом все за бажанням і смаком. Тепер необхідно скрутити лаваш бажано в щільний рулет, але не перестарайтеся, щоб не порвати його. Таким чином скрутіть всі три лаваша і викладіть їх у заздалегідь змащену маслом форму для запікання, відправити їх потрібно буде звичайно у вже розігріту до 200 градусів духовку. Триває запікання буде всього 10-15 хвилин, ви самі побачите станом лавашу, потім трохи почекайте охолодження і розріжте на невеликі бутерброди у формі рулетиків.

    Пісні бутерброди з паштетом з грибів


    Інгредієнти:

  • батон нарізний пісний – 1 шт.;

  • гриби – 05 кг;

  • цибуля – 2 цибулини;

  • морква – 2 шт.;

  • петрушка – 1 пучок;

  • масло рослинне – 80 г;

  • перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Добре промийте гриби і довільно наріжте їх для обсмажування,
    Пісні бутерброди - рецепти
    але не сильно крупно. Якщо у вас є хоч одна жменя лісових грибів, це суттєво покращить смак бутербродів. Гриби обсмажуйте до повного випаровування вологи, а після подрібніть їх блендером або інший кухонною технікою. Цибулю і моркву очистіть, помийте і не крупно наріжте, після чого також обсмажте, можна на заключному етапі додати пару ложок води, для того, щоб морквина потушилась і стала м'якше. Тепер подрібніть в паштет і обсмажені овочі після чого з'єднайте їх з грибами, посоліть і поперчіть. З нарізаного батона зробіть грінки, намажте зробленим паштетом і прикрасьте рубаною петрушкою.
    Додав: admin | 18-04-2016, 21:20
    Переглядів: 6041