Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Гарячі бутерброди в духовці

Гарячі бутерброди в духовці

17-03-2015, 19:27
2 986
Гарячі бутерброди в духовці
Багатьом з нас дуже часто не вистачає часу на приготування повноцінних страв, але, незважаючи на це? все одно хочеться смачної і гарячої їжі. Саме в таких випадках відмінним рішенням проблеми стають швидкі гарячі бутерброди, які при невеликих затратах часу на їх приготування відмінно насичують.
Якщо ви є прихильником швидких перекусів, то наша добірка рецептів гарячих бутербродів в духовці вам доведеться якраз до речі.
Гарячі бутерброди з сиром
Мабуть, найпопулярніший і демократичний гарячий бутерброд в духовці - це бутерброд з сиром, який готується протягом кількох хвилин, але при цьому володіє приголомшливим смаком.
Інгредієнти:

  • булочка - 1-2 шт.;

  • масло вершкове - 20 г;

  • сир твердий - 100 г;

  • зелень - кілька гілочок;

  • сіль і чорний мелений перець.


  • Приготування
    Булочки розріжте навпіл. Змастіть маслом, покладіть трохи зелені на кожну, посоліть і поперчіть. Сир наріжте пластинками і розкладіть на булочки. Покладіть їх на деко і поставте в розігріту духовку на кілька хвилин, поки сир не розплавиться. Дайте бутербродів трохи охолонути і пригощайтеся.
    Це найпростіший варіант рецепту, але при бажанні до нього можна додати будь-які інгредієнти на свій смак: помідори, шинку, ковбасу і багато іншого.
    Гарячі бутерброди з яйцем
    Інгредієнти:

  • бутербродних булочка - 3 шт.;

  • солоний огірок - 1 шт.;

  • яйця перепелині - 7 шт.;

  • шинка - 150 г;

  • майонез - 4 ст. ложки;

  • гірчиця - 1 ч. ложка;

  • кріп - півпучка;

  • масло рослинне - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Огірок і шинку порізати соломкою. Гірчицю змішайте з майонезом. Зріжте верхівку з булочок, видаліть м'якоть, а середину змастіть гірчично-майонезним соусом. Покладіть всередину шинку і огірок. Деко змастіть маслом, покладіть булочки і розбийте зверху на них по 2-3 перепелиних яйця.
    Надішліть все це в духовку, розігріту до 200 градусів, на 5-7 хвилин. Перед подачею до столу посипте булочки мелконарезанним кропом.
    Гарячі бутерброди з картоплею
    Інгредієнти:

  • картопля - 3 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • батон - 1 шт.;

  • яйця - 2 шт.;

  • сметана або майонез - 6 ст. ложок;

  • кетчуп - 2 ст. ложки;

  • сіль, перець, часник.


  • Приготування
    Картопля очистіть і натріть на крупній тертці. Моркву теж почистіть і подрібніть на середній тертці. Змішайте овочі, вбийте до них яйця, посоліть, поперчіть і перемішайте всі разом.
    Батон наріжте шматочками, покладіть на них морквяно-картопляну суміш, і обсмажте на рослинному маслі спочатку з того боку, де начинка, а потім із зворотного. Сметану або майонез з'єднайте з кетчупом, і додайте в суміш подрібнений часник. Рівномірно розподіліть соус на бутербродах і пригощайтеся.
    Гарячі бутерброди з грибами
    Інгредієнти:

  • пшеничний хліб - 3 скибочки;

  • печериці - 5-6 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • часник - 1 зубчик;

  • сметана - 2 ст. ложки;

  • сир - 50 г;

  • сіль, перець, зелень за смаком;

  • рослинна олія для смаження.


  • Приготування
    Гриби очистіть і промийте, після чого наріжте досить крупно. З лука зніміть піну, його дрібно нашаткуйте і обсмажте кілька хвилин на рослинній олії. Потім, додайте гриби і готуйте все разом, поки вони не стануть золотистого кольору. Посоліть, поперчіть, заправте сметаною і пропущеним через прес часником і тушкуйте ще кілька хвилин.
    Батон наріжте скибочками, розкладіть на них грибну суміш, посипте рубаною зеленню, тертим сиром і відправте на 7 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку, щоб сир розплавився.
    Гарячі бутерброди з фаршем
    Інгредієнти:

  • батон - 1 шт.;

  • фарш м'ясний - 250 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • сир - 50 г;

  • помідор - 1 шт.;
  • Гарячі бутерброди в духовці

  • сіль, чебрець за смаком;

  • масло рослинне і вершкове.


  • Приготування
    Сир та помідор натріть на тертці. Змішайте в мисці фарш, яйце, тертий сир, помідор, сіль, олію і спеції. Перемішайте все гарненько. Батон наріжте шматочками, змастіть кожен вершковим маслом, а зверху викладіть підготовлену суміш.
    Духовку нагрійте до 180 градусів і поставте бутерброди запікати до появи рум'яної скоринки.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Гарячі бутерброди на сковороді
    Гарячі бутерброди на сковороді
    Прийшли з роботи, а про вечерю ніхто не подбав? Так не хочеться стояти біля плити і готувати, адже був важкий день. На допомогу прийде рецепт гарячих
    Гарячі бутерброди з рибою
    Гарячі бутерброди з рибою
    Гарячі бутерброди люблять багато. Найчастіше їх готують з ковбасою, шинкою або м'ясом. А ми вам розповімо, як зробити чудову закуску з рибою.
    Гарячий бутерброд з яйцем
    Гарячий бутерброд з яйцем
    Гарячі бутерброди з яйцем готуються досить швидко і легко, але зате виходять чудово смачними, оригінальними і поживними. Вони можуть стати чудовим
    Гарячі бутерброди з сайрою
    Гарячі бутерброди з сайрою
    Напевно, мало хто здогадується, що дуже смачні гарячі бутерброди можна зробити з рибною консервою. І сьогодні мова піде про дивовижних закуски з
    Гарячі бутерброди з ананасом
    Гарячі бутерброди з ананасом
    Гарячі бутерброди з ананасом - справжня насолода для гурманів. Таке блюдо дуже здивує ваших гостей не тільки своїм ніжним, чудовим смаком, але і
    Гарячі бутерброди в мультиварці
    Гарячі бутерброди в мультиварці
    Гарячі бутерброди можна готувати різними способами: на сковороді в духовці, мікрохвильовій печі. Поява такої кухонної помічниці як мультиварка, їх