Пісна дієта як відомо вимагає не просто її виконання, але і винахідливості і винахідливості, щоб їжа все одно приносила задоволення. Сподіваємося надані нами рецепти трохи спростять ваші пошуки чогось пісного, але смачного і нового, ще не опробованного.
Як приготувати пісні гарячі бутерброди на сніданок?
Інгредієнти: батон білий пісний – 1/2 шт.; креветки – 150 г; цибуля – 1 цибулина; печериці – 200 г; помідор – 1 шт.; масло рослинне – 20 г; кетчуп; пісний майонез; петрушка – 4 гілочки; перець запашний – 4 горошини; кріп сухий – 1 ч. ложка; сіль. Приготування У каструльку з водою покладіть 1/2 ст. ложки солі, перець, кріп, а після поставте закипати. Після закипання дайте поваритися близько 10 хвилин, щоб перець та кріп віддали свої прянощі. Після цього покладіть туди креветки і вимкніть конфорку, дайте їм настоятися з півгодини, такі креветки будуть набагато соковитіше і смачніше.
Гриби подрібніть не дуже тонкими пластинами і буквально з легка обсмажте їх на рослинному маслі, тільки щоб з'явився смак і запах смажених грибів. Помідори нарізайте кружечками, не дуже тонко, щоб сік не витік передчасно, а ось цибуля потрібно постаратися нарізати як можна більш тонкими кільцями. Заздалегідь встановивши температуру 180 градусів, увімкніть духовку на розігрів.
З майонезу з кетчупом зробіть об'єднаний соус, самостійно регулюючи пропорції, згідно своїм смакам і перевагам. Цим соусом щедро промажте хліб, а на нього викладіть вже почищені креветки, після викладайте гриби, ну а слідом помідори з цибулею. Зверху посоліть і можете полити чистим майонезом, після чого на 5 хвилин запікатися.
Рецепт смачних пісних бутербродів з лаваша
Інгредієнти: лаваш тонкий – 3 шт.; капуста свіжа – 200 г; помідори – 2 шт.; цибуля – 1 цибулина; морква по-корейськи – 200 г; гриби мариновані – 150 г; кетчуп; майонез пісний; масло рослинне – 60 г; сіль; перець. Приготування Почати приготування потрібно з капусти, так як її підготовка займе більше всього часу. Капусту помийте і приберіть верхні невідповідні листочки, з допомогою ножа або спеціального пристрою тонко нашаткуйте капусту. Після чого обсмажте і трохи стушкуйте її не забувши посолити і додати перець, а ось томат додавати не треба. Поки гаситься капуста, невеликими скибочками подрібніть томати, після розклавши їх так, щоб стік зайвий сік, який може надто розм'якшити лаваш. Цибулю дуже дрібно наріжте і відкладіть в окрему ємність. А от гриби спочатку потрібно промити і не один раз, бо з деякими з них в банку досить багато слизу. Потім їх теж необхідно подрібнити дрібніші. Протрушенную капусту слід охолодити, а після цього можна складати бутерброди.
Розстеліть лаваш і змащуємо його кетчупом або томатним соусом, після викладіть капусту, а зверху на неї помідори, додайте цибулю, гриби і моркву по-корейськи. Ви можете полити Майонезом це все зверху або трохи проливати його на кожен шар, загалом все за бажанням і смаком. Тепер необхідно скрутити лаваш бажано в щільний рулет, але не перестарайтеся, щоб не порвати його. Таким чином скрутіть всі три лаваша і викладіть їх у заздалегідь змащену маслом форму для запікання, відправити їх потрібно буде звичайно у вже розігріту до 200 градусів духовку. Триває запікання буде всього 10-15 хвилин, ви самі побачите станом лавашу, потім трохи почекайте охолодження і розріжте на невеликі бутерброди у формі рулетиків.
Пісні бутерброди з паштетом з грибів
Інгредієнти: батон нарізний пісний – 1 шт.; гриби – 05 кг; цибуля – 2 цибулини; морква – 2 шт.; петрушка – 1 пучок; масло рослинне – 80 г; перець; сіль. Приготування Добре промийте гриби і довільно наріжте їх для обсмажування,
але не сильно крупно. Якщо у вас є хоч одна жменя лісових грибів, це суттєво покращить смак бутербродів. Гриби обсмажуйте до повного випаровування вологи, а після подрібніть їх блендером або інший кухонною технікою. Цибулю і моркву очистіть, помийте і не крупно наріжте, після чого також обсмажте, можна на заключному етапі додати пару ложок води, для того, щоб морквина потушилась і стала м'якше. Тепер подрібніть в паштет і обсмажені овочі після чого з'єднайте їх з грибами, посоліть і поперчіть. З нарізаного батона зробіть грінки, намажте зробленим паштетом і прикрасьте рубаною петрушкою.