Роли з млинців
Рекомендуємо скористатися запропонованими нижче рецептами і неодмінно приготувати в домашніх умовах роли з млинцями з начинкою. Це неймовірно смачне і оригінальне страву вразить вас чудовим смаковим поєднанням і гарним зовнішнім виглядом.
Інгредієнти:
Для тіста:
пшеничне борошно вищого сорту – 245 г;
молоко незбиране – 495 мл;
курячі великі яйця – 2 шт.;
рослинна олія без запаху в тісто – 55 мл;
порошок какао – 85 м;
кухонна сіль – 1 щіпка;
цукровий пісок – 95 г;
масло для промаслення сковорідки;
Для начинки:
сир м'який – 280 м;
сметана густа – 65 г;
пудра цукрова – за смаком;
стиглі плоди ківі – 2 шт.;
стиглі банани – 2 шт.;
апельсини – 1-2 шт.
Приготування
Приступаючи до приготування тіста, для початку розділимо жовтки від білків, змішаємо з цукровим піском і розітремо їх хорошенечко до посветления маси. Разом з цим обробляємо з дрібкою солі яєчні білки за допомогою міксера, домагаючись щільних стійких піків.
В жовткову масу наливаємо спочатку рослинне масло без аромату, а потім підливаємо тепленьке молочко і розмішуємо до повного розчинення цукрових кристалів. Тепер просіваємо до отриманої суміші борошно, пробиваємо все міксером, щоб борошняні грудки повністю розійшлися і ділимо масу на дві частини. Порошок какао з'єднуємо в плошці з двома столовими ложечками цукрового піску і додаємо в одну з порцій тіста. Туди ж підмішуємо половину білкової маси. Решта білки додаємо в другу частину тіста і розмішуємо кописткою до однорідної текстури.
Залишаємо два види тесту настоятися протягом півгодини, а тим часом підготуємо фрукти. Очищаємо банани і ківі і розрізаємо на довгасті шматочки. Апельсини очистити і розбираємо на часточки. Сир для оформлення ролів змішуємо зі сметаною. Не рекомендуємо додавати на даному етапі цукрову пудру або цукор-пісок, в цьому випадку сирна суміш стане надмірно текучою та роли вийдуть не зовсім акуратними. Краще приправити цукровою пудрою готову страву або ж подати його разом із солодким соусом.
З настоявшегося тесту випікаємо два види млинців, традиційно наливаючи його на промаслений сковорідку і підрум'янюючи вироби трохи з двох сторін.
Після охолодження промазуємо кожен млинець по всьому периметру сирною сумішшю, накладаємо по центру смугою скибочки фруктів і звертаємо виріб рулетом. Нарізаємо після цього рулети на фрагменти однакового розміру, викладаємо роли на блюдо і можемо подавати.
Інгредієнти:
Для тіста:
пшеничне борошно – 130 г;
молоко незбиране – 245 мл;
курячі великі яйця – 2 шт.;
рослинна олія без запаху в тісто – 30 мл;
кухонна сіль – 1 щіпка;
цукровий пісок – 15 г;
масло для промаслення сковорідки;
Для начинки:
сир вершковий (сирний) – 220 г;
густа сметана (за бажанням) – 45-55 г;
сьомга слабосолона – 220 г;
гілочки свіжої зелені (за бажанням) – за смаком.
Приготування
Змішуємо в мисці всі компоненти для тіста, домагаємося однорідної його текстури і випікаємо на промасленим грунтовно розігрітій сковорідці рум'яні апетитні млинчики. Для начинки можна змішати вершковий сир зі сметаною для полегшення намазування його на млинці або ж залишити його в чистому вигляді. Також можна доповнити його дрібненько нарізаною свіжою зеленню.
Отже, готові охолоджені млинці змащуємо по всьому периметру сирною масою і розкладаємо тоненько нарізані скибочки філе слабосоленої сьомги. Звертаємо вироби рулетом, розрізаємо на рівні фрагменти, укладаємо отримані роли на блюдо і можемо подавати.
Солодкі роли з млинців з фруктами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Приступаючи до приготування тіста, для початку розділимо жовтки від білків, змішаємо з цукровим піском і розітремо їх хорошенечко до посветления маси. Разом з цим обробляємо з дрібкою солі яєчні білки за допомогою міксера, домагаючись щільних стійких піків.
В жовткову масу наливаємо спочатку рослинне масло без аромату, а потім підливаємо тепленьке молочко і розмішуємо до повного розчинення цукрових кристалів. Тепер просіваємо до отриманої суміші борошно, пробиваємо все міксером, щоб борошняні грудки повністю розійшлися і ділимо масу на дві частини. Порошок какао з'єднуємо в плошці з двома столовими ложечками цукрового піску і додаємо в одну з порцій тіста. Туди ж підмішуємо половину білкової маси. Решта білки додаємо в другу частину тіста і розмішуємо кописткою до однорідної текстури.
Залишаємо два види тесту настоятися протягом півгодини, а тим часом підготуємо фрукти. Очищаємо банани і ківі і розрізаємо на довгасті шматочки. Апельсини очистити і розбираємо на часточки. Сир для оформлення ролів змішуємо зі сметаною. Не рекомендуємо додавати на даному етапі цукрову пудру або цукор-пісок, в цьому випадку сирна суміш стане надмірно текучою та роли вийдуть не зовсім акуратними. Краще приправити цукровою пудрою готову страву або ж подати його разом із солодким соусом.
З настоявшегося тесту випікаємо два види млинців, традиційно наливаючи його на промаслений сковорідку і підрум'янюючи вироби трохи з двох сторін.
Після охолодження промазуємо кожен млинець по всьому периметру сирною сумішшю, накладаємо по центру смугою скибочки фруктів і звертаємо виріб рулетом. Нарізаємо після цього рулети на фрагменти однакового розміру, викладаємо роли на блюдо і можемо подавати.
Як зробити роли по-російськи з млинців з сьомгою?
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Змішуємо в мисці всі компоненти для тіста, домагаємося однорідної його текстури і випікаємо на промасленим грунтовно розігрітій сковорідці рум'яні апетитні млинчики. Для начинки можна змішати вершковий сир зі сметаною для полегшення намазування його на млинці або ж залишити його в чистому вигляді. Також можна доповнити його дрібненько нарізаною свіжою зеленню.
Отже, готові охолоджені млинці змащуємо по всьому периметру сирною масою і розкладаємо тоненько нарізані скибочки філе слабосоленої сьомги. Звертаємо вироби рулетом, розрізаємо на рівні фрагменти, укладаємо отримані роли на блюдо і можемо подавати.
Рекомендуємо добрі рецепти
Простий рецепт млинців
З безлічі рецептів млинцевого тесту ми вибрали прості і безтурботні варіанти. Не секрет, що в приготуванні ідеальних тонких виробів існують певні
Товсті пишні млинці на дріжджах - рецепт
З неймовірного безлічі рецептів млинців, ми опишемо лише три варіанти, які у фіналі виходять пишними і чудово смачними. Далі розповімо, як з різної
Млинці з вівсяної муки
Перетворити звичайний сніданок у надзвичайно корисний і смачний неймовірно просто. Далі розповімо, як робити справжні вівсяні млинці. Спробуйте, вам
Товсті млинці
Якщо звичайні тонкі млинці вам набридли, а до сніданку хочеться приготувати щось особливо смачне - зробіть ці вироби пишними і ніжними. Такі млинці
Товсті пишні млинці на кефірі - рецепт
Варіантів різноманітних млинців існує неймовірне безліч і далі поговоримо саме про товстих, пухких виробах. Розповімо, як домогтися повітряного
Солодкі роли
Рецепти, представлені в цій статті, не схожі на однойменні страви японської кухні. Однак цей факт точно не відіб'ється на захваті, що відчують ваші