Рекомендуємо скористатися запропонованими нижче рецептами і неодмінно приготувати в домашніх умовах роли з млинцями з начинкою. Це неймовірно смачне і оригінальне страву вразить вас чудовим смаковим поєднанням і гарним зовнішнім виглядом.
Солодкі роли з млинців з фруктами
Інгредієнти: Для тіста:
пшеничне борошно вищого сорту – 245 г; молоко незбиране – 495 мл; курячі великі яйця – 2 шт.; рослинна олія без запаху в тісто – 55 мл; порошок какао – 85 м; кухонна сіль – 1 щіпка; цукровий пісок – 95 г; масло для промаслення сковорідки; Для начинки:
сир м'який – 280 м; сметана густа – 65 г; пудра цукрова – за смаком; стиглі плоди ківі – 2 шт.; стиглі банани – 2 шт.; апельсини – 1-2 шт. Приготування Приступаючи до приготування тіста, для початку розділимо жовтки від білків, змішаємо з цукровим піском і розітремо їх хорошенечко до посветления маси. Разом з цим обробляємо з дрібкою солі яєчні білки за допомогою міксера, домагаючись щільних стійких піків.
В жовткову масу наливаємо спочатку рослинне масло без аромату, а потім підливаємо тепленьке молочко і розмішуємо до повного розчинення цукрових кристалів. Тепер просіваємо до отриманої суміші борошно, пробиваємо все міксером, щоб борошняні грудки повністю розійшлися і ділимо масу на дві частини. Порошок какао з'єднуємо в плошці з двома столовими ложечками цукрового піску і додаємо в одну з порцій тіста. Туди ж підмішуємо половину білкової маси. Решта білки додаємо в другу частину тіста і розмішуємо кописткою до однорідної текстури.
Залишаємо два види тесту настоятися протягом півгодини, а тим часом підготуємо фрукти. Очищаємо банани і ківі і розрізаємо на довгасті шматочки. Апельсини очистити і розбираємо на часточки. Сир для оформлення ролів змішуємо зі сметаною. Не рекомендуємо додавати на даному етапі цукрову пудру або цукор-пісок, в цьому випадку сирна суміш стане надмірно текучою та роли вийдуть не зовсім акуратними. Краще приправити цукровою пудрою готову страву або ж подати його разом із солодким соусом.
З настоявшегося тесту випікаємо два види млинців, традиційно наливаючи його на промаслений сковорідку і підрум'янюючи вироби трохи з двох сторін.
Після охолодження промазуємо кожен млинець по всьому периметру сирною сумішшю, накладаємо по центру смугою скибочки фруктів і звертаємо виріб рулетом. Нарізаємо після цього рулети на фрагменти однакового розміру, викладаємо роли на блюдо і можемо подавати.
Як зробити роли по-російськи з млинців з сьомгою?
Інгредієнти: Для тіста:
пшеничне борошно – 130 г; молоко незбиране – 245 мл; курячі великі яйця – 2 шт.; рослинна олія без запаху в тісто – 30 мл; кухонна сіль – 1 щіпка; цукровий пісок – 15 г; масло для промаслення сковорідки; Для начинки:
сир вершковий (сирний) – 220 г; густа сметана (за бажанням) – 45-55 г; сьомга слабосолона – 220 г; гілочки свіжої зелені (за бажанням) – за смаком. Приготування Змішуємо в мисці всі компоненти для тіста, домагаємося однорідної його текстури і випікаємо на промасленим грунтовно розігрітій сковорідці рум'яні апетитні млинчики. Для начинки можна змішати вершковий сир зі сметаною для полегшення намазування його на млинці або ж залишити його в чистому вигляді. Також можна доповнити його дрібненько нарізаною свіжою зеленню.
Отже, готові охолоджені млинці змащуємо по всьому периметру сирною масою і розкладаємо тоненько нарізані скибочки філе слабосоленої сьомги. Звертаємо вироби рулетом, розрізаємо на рівні фрагменти, укладаємо отримані роли на блюдо і можемо подавати.