Млинці з вівсяної муки
Пропонуємо варіанти приготування корисних і неймовірно смачних млинців з вівсяної муки. Незважаючи на відсутність в рецептурі борошна пшеничного, дані вироби ні чим не поступаються класичним, а разом з тим виходять більш легкими і менш калорійними. Для тих, хто тримає піст спеціальний рецепт млинців без яєць і молочних продуктів на воді.
Інгредієнти:
борошно вівсяна – 255 г;
цукровий пісок – 55 г;
кефір середньої жирності – 495 мл;
вода фільтрована – 280 мл;
курячі великі яйця – 2 шт.;
рослинна олія без аромату – 55 мл;
кухонна сіль – 1 щіпка.
Приготування
Приступаючи до приготування вівсяних млинчиків, обробляємо міксером курячі яйця, додавши до них при цьому цукровий пісок і щіпку солі. Змішуємо отриману масу з кефіром, вівсяним борошном і водою і розмішуємо до повного розпускання всіх борошняних грудок і отримання однорідної текстури тіста. Тепер вмішуємо в нього рослинне масло без аромату і беремося за випікання смачних млинців. Для цього промасливаем грунтовно прогріту сковороду, наливаємо тісто ополоником і розподіляємо спішно по дну. Даємо виробів підрум'янитися з кожної сторони, а потім укладаємо на блюдо і можемо подавати з бажаним доповненням.
Інгредієнти:
борошно вівсяна – 275 г;
мед – 110 г;
молоко – 425 мл;
масло вершкове селянське – 160 г;
розпушувач – 5 г;
яйця великі курячі – 2 шт.;
рослинна олія без аромату – 75 мл;
кухонна сіль – 1 щіпка.
Приготування
Злегка підігріваємо молочко і розчиняємо в ньому мед. Потім додаємо розтоплене і остигле масло вершкове селянське, вбиваємо яйця, додаємо дрібку солі і розмішуємо суміш ретельно за допомогою віночка. Тепер всипаємо просіяне разом з розпушувачем вівсяну муку і знову розмішуємо до отримання однорідної текстури тіста без домішки борошняних грудок.
Смажимо млинці з вівсяної муки як зазвичай на розігрітій промасленим сковорідці, виливши на дно трохи тіста і розрівнявши його. Після підрум'янення виробів з кожної сторони викладаємо їх на тарілку і подаємо до столу.
Інгредієнти:
борошно вівсяна – 275 г;
пісок цукровий – 65 г;
вода очищена – 460 мл;
сода харчова – 1 щіпка;
оцет столовий – 5 мл;
рослинна олія без аромату – 75 мл;
кухонна сіль – 1 щіпка.
Приготування
В трохи теплій воді даємо розчинитися кристалам цукрового піску і солі, додаємо туди ж погашену оцтом харчову соду і всипаємо вівсяну муку. Перемішуємо масу за допомогою віночка або міксера до розчинення всіх борошняних грудок, а потім вводимо в тісто дві-три столових ложки рослинного масла для аромату і залишаємо хвилин на двадцять настоятися. Після цього можемо братися за випікання пісних млинчиків, традиційно наливаючи трохи тесту на промаслений розігріту сковорідку і витримуючи на вогні до підрум'янення з двох сторін.
Інгредієнти:
борошно вівсяна – 160 г;
стиглі банани – 2 шт.;
молоко незбиране – 160 мл;
великі курячі яйця – 1 шт.;
пісок цукровий – 25 г;
рослинна олія без аромату – 75 мл;
кухонна сіль – 1 щіпка.
Приготування
Для приготування млинців з даного рецептом пюрируем очищені банани за допомогою блендера, а потім змішуємо масу в тому ж блендері з яйцем, цукровим піском і дрібкою солі протягом трьох хвилин, а потім вливаємо молоко, всипаємо вівсяну муку і пробиваємо все разом ще пару хвилин. Після цього можемо братися за випікання бананових млинців. Робимо це традиційно на прогрітій грунтовно і промасленого щедро сковороді.
Млинці з вівсяної муки - рецепт на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Приступаючи до приготування вівсяних млинчиків, обробляємо міксером курячі яйця, додавши до них при цьому цукровий пісок і щіпку солі. Змішуємо отриману масу з кефіром, вівсяним борошном і водою і розмішуємо до повного розпускання всіх борошняних грудок і отримання однорідної текстури тіста. Тепер вмішуємо в нього рослинне масло без аромату і беремося за випікання смачних млинців. Для цього промасливаем грунтовно прогріту сковороду, наливаємо тісто ополоником і розподіляємо спішно по дну. Даємо виробів підрум'янитися з кожної сторони, а потім укладаємо на блюдо і можемо подавати з бажаним доповненням.
Млинці з вівсяної муки - рецепт на молоці
Інгредієнти:
Приготування
Злегка підігріваємо молочко і розчиняємо в ньому мед. Потім додаємо розтоплене і остигле масло вершкове селянське, вбиваємо яйця, додаємо дрібку солі і розмішуємо суміш ретельно за допомогою віночка. Тепер всипаємо просіяне разом з розпушувачем вівсяну муку і знову розмішуємо до отримання однорідної текстури тіста без домішки борошняних грудок.
Смажимо млинці з вівсяної муки як зазвичай на розігрітій промасленим сковорідці, виливши на дно трохи тіста і розрівнявши його. Після підрум'янення виробів з кожної сторони викладаємо їх на тарілку і подаємо до столу.
Пісні млинці з вівсяного борошна на воді без яєць
Інгредієнти:
Приготування
В трохи теплій воді даємо розчинитися кристалам цукрового піску і солі, додаємо туди ж погашену оцтом харчову соду і всипаємо вівсяну муку. Перемішуємо масу за допомогою віночка або міксера до розчинення всіх борошняних грудок, а потім вводимо в тісто дві-три столових ложки рослинного масла для аромату і залишаємо хвилин на двадцять настоятися. Після цього можемо братися за випікання пісних млинчиків, традиційно наливаючи трохи тесту на промаслений розігріту сковорідку і витримуючи на вогні до підрум'янення з двох сторін.
Млинці з вівсяного борошна з бананом
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування млинців з даного рецептом пюрируем очищені банани за допомогою блендера, а потім змішуємо масу в тому ж блендері з яйцем, цукровим піском і дрібкою солі протягом трьох хвилин, а потім вливаємо молоко, всипаємо вівсяну муку і пробиваємо все разом ще пару хвилин. Після цього можемо братися за випікання бананових млинців. Робимо це традиційно на прогрітій грунтовно і промасленого щедро сковороді.
Рекомендуємо добрі рецепти
Млинці без борошна
Млинці без додавання пшеничного борошна виходять досить делікатними і трохи відрізняються від звичних. Проте на смак вони неодмінно виходять смачні і
Простий рецепт млинців
З безлічі рецептів млинцевого тесту ми вибрали прості і безтурботні варіанти. Не секрет, що в приготуванні ідеальних тонких виробів існують певні
Товсті пишні млинці на дріжджах - рецепт
З неймовірного безлічі рецептів млинців, ми опишемо лише три варіанти, які у фіналі виходять пишними і чудово смачними. Далі розповімо, як з різної
Ажурні млинці на кефірі з окропом
Приготування чудових, вишуканих млинчиків з мереживним ефектом - не клопітка справа. Розповімо, як звичайно досвідчені господині печуть млинці,
Товсті млинці
Якщо звичайні тонкі млинці вам набридли, а до сніданку хочеться приготувати щось особливо смачне - зробіть ці вироби пишними і ніжними. Такі млинці
Товсті пишні млинці на кефірі - рецепт
Варіантів різноманітних млинців існує неймовірне безліч і далі поговоримо саме про товстих, пухких виробах. Розповімо, як домогтися повітряного