» » Млинці з вівсяної муки

Млинці з вівсяної муки

Млинці з вівсяної муки
Пропонуємо варіанти приготування корисних і неймовірно смачних млинців з вівсяної муки. Незважаючи на відсутність в рецептурі борошна пшеничного, дані вироби ні чим не поступаються класичним, а разом з тим виходять більш легкими і менш калорійними. Для тих, хто тримає піст спеціальний рецепт млинців без яєць і молочних продуктів на воді.

Млинці з вівсяної муки - рецепт на кефірі


Інгредієнти:

  • борошно вівсяна – 255 г;

  • цукровий пісок – 55 г;

  • кефір середньої жирності – 495 мл;

  • вода фільтрована – 280 мл;

  • курячі великі яйця – 2 шт.;

  • рослинна олія без аромату – 55 мл;

  • кухонна сіль – 1 щіпка.


  • Приготування
    Приступаючи до приготування вівсяних млинчиків, обробляємо міксером курячі яйця, додавши до них при цьому цукровий пісок і щіпку солі. Змішуємо отриману масу з кефіром, вівсяним борошном і водою і розмішуємо до повного розпускання всіх борошняних грудок і отримання однорідної текстури тіста. Тепер вмішуємо в нього рослинне масло без аромату і беремося за випікання смачних млинців. Для цього промасливаем грунтовно прогріту сковороду, наливаємо тісто ополоником і розподіляємо спішно по дну. Даємо виробів підрум'янитися з кожної сторони, а потім укладаємо на блюдо і можемо подавати з бажаним доповненням.

    Млинці з вівсяної муки - рецепт на молоці


    Інгредієнти:

  • борошно вівсяна – 275 г;

  • мед – 110 г;

  • молоко – 425 мл;

  • масло вершкове селянське – 160 г;

  • розпушувач – 5 г;

  • яйця великі курячі – 2 шт.;

  • рослинна олія без аромату – 75 мл;

  • кухонна сіль – 1 щіпка.


  • Приготування
    Злегка підігріваємо молочко і розчиняємо в ньому мед. Потім додаємо розтоплене і остигле масло вершкове селянське, вбиваємо яйця, додаємо дрібку солі і розмішуємо суміш ретельно за допомогою віночка. Тепер всипаємо просіяне разом з розпушувачем вівсяну муку і знову розмішуємо до отримання однорідної текстури тіста без домішки борошняних грудок.
    Смажимо млинці з вівсяної муки як зазвичай на розігрітій промасленим сковорідці, виливши на дно трохи тіста і розрівнявши його. Після підрум'янення виробів з кожної сторони викладаємо їх на тарілку і подаємо до столу.

    Пісні млинці з вівсяного борошна на воді без яєць


    Інгредієнти:

  • борошно вівсяна – 275 г;

  • пісок цукровий – 65 г;

  • вода очищена – 460 мл;

  • сода харчова – 1 щіпка;

  • оцет столовий – 5 мл;

  • рослинна олія без аромату – 75 мл;

  • кухонна сіль – 1 щіпка.


  • Приготування
    В трохи теплій воді даємо розчинитися кристалам цукрового піску і солі, додаємо туди ж погашену оцтом харчову соду і всипаємо вівсяну муку. Перемішуємо масу за допомогою віночка або міксера до розчинення всіх борошняних грудок, а потім вводимо в тісто дві-три столових ложки рослинного масла для аромату і залишаємо хвилин на двадцять настоятися. Після цього можемо братися за випікання пісних млинчиків, традиційно наливаючи трохи тесту на промаслений розігріту сковорідку і витримуючи на вогні до підрум'янення з двох сторін.

    Млинці з вівсяного борошна з бананом


    Інгредієнти:

  • борошно вівсяна – 160 г;

  • стиглі банани – 2 шт.;

  • молоко незбиране – 160 мл;

  • великі курячі яйця – 1 шт.;

  • пісок цукровий – 25 г;
  • Млинці з вівсяної муки

  • рослинна олія без аромату – 75 мл;

  • кухонна сіль – 1 щіпка.


  • Приготування
    Для приготування млинців з даного рецептом пюрируем очищені банани за допомогою блендера, а потім змішуємо масу в тому ж блендері з яйцем, цукровим піском і дрібкою солі протягом трьох хвилин, а потім вливаємо молоко, всипаємо вівсяну муку і пробиваємо все разом ще пару хвилин. Після цього можемо братися за випікання бананових млинців. Робимо це традиційно на прогрітій грунтовно і промасленого щедро сковороді.
    Додав: admin | 10-04-2016, 21:00
    Переглядів: 673