Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Шашлик в духовці в рукаві для запікання

Шашлик в духовці в рукаві для запікання

10-04-2016, 21:54
1 547
Шашлик в духовці в рукаві для запікання
Багато хто з нас просто обожнюють шашлики. А приготувати їх традиційним способом на природі на мангалі не завжди є можливість. Але це не біда і зовсім не привід відмовлятися від улюблених ласощів. Як приготувати шашлик в духовці в рукаві, читайте нижче.

Шашлик в духовці в рукаві


Інгредієнти:

  • м'якоть свинини – 1 кг;

  • лимонний сік – 30 мл;

  • цибуля – 500 г;

  • оцет – 40 мл;

  • суміш перців;

  • сіль крупна;

  • приправа для шашлику;

  • цукор – 25 р.


  • Приготування
    Свинину ріжемо шматочками, викладаємо на робочу поверхню, накриваємо плівкою і добре відбиваємо. Знімаємо плівку, натираємо м'ясо сіллю, спеціями і знову відбиваємо. Покласти м'ясо в миску, додаємо приправу для шашлику, подрібнену цибулину. Добре розминаємо руками, щоб виділився сік. Прибираємо маринуватися в холод на 2 години. Готуємо решті цибулю ріжемо його півкільцями, покласти в миску, вливаємо окріп, оцет, всипаємо цукор і підсолюємо. Також можна додати лимонний сік. Знову добре розмішуємо і залишаємо маринуватися. Тепер добре прогріваємо духовку на деко кладемо рукав для запікання, з одного боку скріплюємо краю. Поміщаємо в нього замаринований цибулю, на нього – м'ясо і скріплюємо рукав. Зверху в плівці робимо кілька невеликих отворів. Відправляємо в гарячу духовку і запікаємо близько 15 годин. Якщо хочеться, щоб шашлик в рукаві на цибулевої подушці вийшов з рум'яною скоринкою, то хвилин за 10 до закінчення процесу запікання рукав розрізаємо.

    Шашлик з курки в духовці в рукаві


    Інгредієнти:

  • філе курячої грудки – 700 г;

  • масло рослинне – 40 мл;

  • часник – 3 зубчики;

  • цукровий пісок – 30 г;

  • соус соєвий – 50 мл;

  • коріандр;

  • сіль.


  • Приготування
    Куряче філе ріжемо довгастими смужками. Одягаємо їх на шпажки гармошкою. Для маринаду змішуємо соєвий соус з рослинним маслом, цукром, коріандром, подрібненим часником, сіллю. Поливаємо маринадом куряче філе, накриваємо і ставимо в холод на 2 годинки. Коли м'ясо промаринується, духовку нагріваємо до 200 градусів. Поміщаємо шашлички в рукав. Скріплюємо краю спеціальною кліпсою. Поміщаємо рукав на деко і готуємо близько півгодини.

    Рецепт шашлика в духовці в рукаві


    Інгредієнти:

  • свинячий ошийок – 1 кг;

  • приправа для шашлику;

  • цибуля – 300 г;

  • томати у власному соку – 350 г;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    М'ясо нарізаємо шматочками. Солимо, перчимо, додаємо спеції. Цибулю ріжемо на четвертинки і розбираємо по верствам. Додаємо його в м'ясо. Відправляємо туди ж помідори разом з соком. Гарненько перемішуємо і маринуємо близько години. Нанизуємо м'ясо з шматочками цибулі і помідорів на дерев'яні шпажки, поміщаємо їх у рукав. При цьому розміщувати їх потрібно в рядок, а не один на одного. Скріплюємо краю спеціальними кліпсами і відправляємо на 40 хвилин в добре прогріту духовку.

    Шашлик зі свинини в духовці в рукаві


    Інгредієнти:

  • свинячий ошийок – 800 г;

  • цибуля – 400 г;

  • томатна паста – 80 г;

  • перець;

  • сіль;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Цибуля перетворюємо в кашку за допомогою м'ясорубки або блендера. А якщо немає під рукою ні того, ні іншого, то
    Шашлик в духовці в рукаві для запікання
    підійде і дрібна терка. М'ясо ріжемо шматочками. Змішуємо цибульну масу з томатною пастою, додаємо перець і сіль. Добре розмішуємо і ставимо в отриманий маринад м'ясо. Добре розмішуємо і залишаємо на 8 годин. Після цього м'ясо нанизуємо на шпажки, збризкуємо рослинним маслом і покласти в рукав. Скріплюємо, робимо пару отворів на поверхні для виходу пари і запікаємо при 200 градусах близько 30 хвилин. А щоб шашлик в духовці в рукаві для запікання вийшов з запахом димку, шматочки м'яса можна чергувати з шматочками копченого сала. Тоді неповторний аромат забезпечений, і мало хто зможе відрізнити даний шашлик від того, що готують на мангалі.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Свинина в рукаві для запікання
    Свинина в рукаві для запікання
    Приготувати чудове блюдо з м'яса, не витративши при цьому багато часу на підготовку складових страви і, не перепачкав гору посуду - це цілком реальне
    Як запекти гусака в духовці в рукаві?
    Як запекти гусака в духовці в рукаві?
    Відомо, що будь-яке м'ясо, приготоване з допомогою звичайного рукава для запікання, завжди виходить смачним, ароматним, а, головне, м'яким і
    Шашлик в духовці на цибулевої подушці
    Шашлик в духовці на цибулевої подушці
    Сьогодні в нашій статті хочемо запропонувати вам рецепт дуже смачного шашлику, який можна приготувати вдома в духовці. Смак виходить - неймовірний!
    Шашлик в гранатовому соку
    Шашлик в гранатовому соку
    Шашлик - улюблене багатьма блюдо для пікніка та свята. Різновидів маринаду для нього дуже багато: його готують і в томатному соку, і в майонезі, і з
    Стегенця в рукаві в духовці
    Стегенця в рукаві в духовці
    З допомогою рукава в духовці можна готувати соковиті і смачні страви з мінімум жиру. І зараз ми вам розповімо, як оригінально і цікаво приготувати
    Свинина, запечена в рукаві
    Свинина, запечена в рукаві
    В рукаві можна приготувати смачне і соковите м'ясо. Страву, зроблену таким способом неможливо пересушити і воно вийти дивовижно смачним. І сьогодні