Пісний сніданок

Пісні каші на сніданок
Солодка вівсяна каша
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування пісної каші заливаємо вівсяні пластівці в мисці окропом, прикриваємо ємність кришкою і даємо настоятися хвилин п'ятнадцять. Після цього додаємо нарізану дрібненько або перетерту на тертці грушу або яблуко, кидаємо також цукати, родзинки і горіхи, поливаємо страва медом і відразу ж подаємо до столу.
Пісна гречана каша з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Перебираємо і промиваємо крупу гречану, заливаємо її водою, взявши на одну порцію гречки дві порції води. Підсолюємо вміст за смаком і ставимо варитися на помірному вогні під кришкою, не перемішуючи. У той же час миємо й нарізаємо пластинами грибочки і півкільцями цибулину, закладаємо в прогріту з рафінованим рослинним маслом сковорідку спочатку цибулю, потім додаємо гриби і смажимо, помішуючи, до м'якості і повного випаровування всієї рідини. Після цього змішуємо готову гречку зі смаженими грибочками і можемо подавати, розклавши по тарілках.
Варіанти швидких пісних бутербродів на сніданок
Бутерброди з хумусом
Інгредієнти:
Приготування
Ситні і поживні пісні бутерброди можна приготувати з хумусом. Для цього скибочки свіжого хліба або тости промазуємо трохи хумусом, викладаємо зверху салатний лист, покриваємо ще шаром хумуса, оформляємо зверху скибочками свіжих томатів і огірків, гілочкою свіжої зелені і тут же подаємо.
Бутерброди з помідорами і часником
Інгредієнти:
Приготування
Для бутербродів в даному випадку свіжий хліб необхідно підсмажити в тостері або на сковороді з оливковою олією, а потім натерти очищеними зубцями часнику. Свіжий помідор ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку і нарізаємо дрібненькими кубиками. Викладаємо скибочки томатів на хлібні шматочки з салатними листям, поливаємо оливковою олією і доповнюємо листочками свіжого базиліка.
Бутерброди з грибною ікрою
Інгредієнти:
Приготування
Для початку приготуємо грибну ікру. Для цього відварюємо до готовності грибочки, а подрібнені овочі пасеруємо на рослинній масло без запаху до м'якості. Після цього розбиваємо відварені гриби і піджарку в блендері, присмачую за смаком сіллю, перцем і рослинним маслом і ще раз збиваємо блендером.
Намазуємо отриману грибну ікру на свіжі або підсмажені в тостері скибочки хліба і тут же подаємо.
Пісні картопляні котлети

Інгредієнти:
Приготування
Остигле густе картопляне пюре змішуємо з борошном, скачуємо з отриманої маси кульки, придавлюємо їх небагато до отримання круглих котлеток, паніруємо в сухарях і підрум'янюємо до хрусткої скоринки в рослинному маслі на сильному вогні на сковороді.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пісні супи у Великий піст
У період Великого посту можна готувати незвичайні перші страви, без додавання заборонених компонентів. Далі опишемо рецепт незрівнянного гарбузового

Бутерброди зі шпротами і свіжим огірком
Бутерброди зі шпротами - знайома кожному радянська класика. Таку закуску готували в кожному будинку ми запропонуємо найбільш оригінальні варіанти

Бутерброди з сьомгою
Бутерброди з сьомгою - це чудова і швидка закуска для святкового столу, меню вихідного дня. Приготувати її не складе особливої праці за рецептами,

Бутерброди з огірком
Бутерброди - відмінна закуска для святкового застілля і фуршету. Приготувати їх можна з використанням самих різних продуктів. І сьогодні ми підкажемо

Бутерброди з паштетом
Всім нам доводиться час від часу їсти бутерброди. Хтось харчується ними кожен день, а хтось тільки за святковим столом. Бутерброди з паштетом

Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі
Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі - відмінний засіб швидко і смачно втамувати голод. Рецептів такого простого блюда існує досить багато, деякі