Бутерброди з паштетом
Пропонуємо вам кілька оригінальних рецептів приготування бутербродів з паштетом, які чудово підійдуть для ситного сніданку і зарядять вас енергією на весь день.
Інгредієнти:
цибулина - 1 шт.;
сметана - за смаком;
спеції;
олія рослинна;
куряча печінка - 200 р.
Приготування
Отже, чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і пасеруємо до золотистої скоринки на олії маслечко. Після цього викладаємо в сковороду курячу печінку, солимо і перчимо за смаком. Обсмажуємо все хвилин 15 постійно помішуючи, до повної готовності. Після цього знімаємо з вогню, охолодити вміст і перекручуємо через м'ясорубку. Тепер кладемо трохи сметани і розмішуємо. Паштет повинен вийти не дуже густим, але й не рідким. Далі на рослинному маслечко обсмажуємо до золотистого кольору шматочки хліба, а потім намазуємо паштетом з печінки і подаємо готові бутерброди до столу, прикрасивши за бажанням свіжою зеленню.
Інгредієнти:
свіжий огірок - 1 шт.;
помідор - 1 шт.;
зелене яблуко - 1 шт.;
консервований паштет з індички - 250 г;
пшеничний хліб - 12 скибочок;
виноград;
листя салату - 4 шт.
Приготування
Для приготування бутербродів для початку давайте підготуємо всі необхідні продукти. Яблуко промиваємо, акуратно вирізаємо серцевину і шаткуємо разом з і помідором кружальцями завтовшки 4-5 мм. З хлібних скибочок вирізаємо 12 однакових кружечків, змащуємо їх паштетом, а зверху кладемо по кружечку яблука. Накриваємо хлібним скибочкою, на них - по кружечку помідорчика, знову - хлібні скибочки і потім кружальця огірка. Отримані пірамідки проколюємо паличками для коктейлів і зверху наколюємо по виноградині для прикраси.
Інгредієнти:
білий свіжий хліб - 1 шт.;
паштет - 1 банка;
майонез - за смаком;
твердий сир - 100 г;
листя салату - за бажанням;
огірок - за смаком.
Приготування
Білий хліб нарізаємо скибочками, промазуємо паштетом, поливаємо зверху майонезом і кладемо сирний скибочку. Тепер відправляємо бутерброди на 1 хвилину в мікрохвильовку і виставляємо потужність на 800. За цей час сирок розплавиться, а паштет стане ще м'якше і ніжніше. Після цього прикрашаємо бутерброди листям салату і кружечками огірка. Готову страву трохи охолоджуємо і подаємо до столу.
Інгредієнти:
хліб пшеничний - 400 г;
шпротний паштет - 200 г;
плавлений сирок - 1 шт.;
свіжий огірок - 1 шт.;
помідор - 2 шт.;
спеції.
Приготування
Хлібні скибочки намазуємо з одного боку паштетом, потім викладаємо на них невеликі шматочки плавленого сиру, потім кружечки помідорів і огірків. Готові бутерброди з паштетом і помідорами відразу ж подаємо до столу і наливаємо гарячий чай.
Інгредієнти:
пшеничний хліб - 400 г;
масло з хріном - 100 г;
паштет з салаки - 100 г;
яйце - 1 шт.;
зелень селери - 1 ст. ложка.
Приготування
Скибочки хліба намазуємо з одного боку маслом, потім паштетом, присипаємо звареним посіченим яйцем і зеленню. Підготовлені таким чином скибочки накладаємо один на інший так, щоб між ними утворилися прошарку продуктів.
Інгредієнти:
масло вершкове - 50 г;
яйце куряче -2 шт;
спеції;
гірчиця - за смаком;
зелена цибуля - 1 пучок;
білий хліб - 200 р.
Приготування
Яйця заздалегідь відварюємо, остуджуємо, чистимо і розрізаємо на 2 половинки. Потім желточки відокремлюємо від білка і гарненько розтираємо вилочкою з вершковим маслом. Білочок дрібненько рубаємо, змішуємо з невеликою кількістю гірчиці і додаємо розтерті жовтки. Приготований таким чином паштет викладаємо на шматочок хліба, розмазуємо і зверху присипаємо зеленою цибулькою.
Бутерброди з печінковим паштетом
Інгредієнти:
Приготування
Отже, чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і пасеруємо до золотистої скоринки на олії маслечко. Після цього викладаємо в сковороду курячу печінку, солимо і перчимо за смаком. Обсмажуємо все хвилин 15 постійно помішуючи, до повної готовності. Після цього знімаємо з вогню, охолодити вміст і перекручуємо через м'ясорубку. Тепер кладемо трохи сметани і розмішуємо. Паштет повинен вийти не дуже густим, але й не рідким. Далі на рослинному маслечко обсмажуємо до золотистого кольору шматочки хліба, а потім намазуємо паштетом з печінки і подаємо готові бутерброди до столу, прикрасивши за бажанням свіжою зеленню.
Бутерброди з паштетом і огірком
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування бутербродів для початку давайте підготуємо всі необхідні продукти. Яблуко промиваємо, акуратно вирізаємо серцевину і шаткуємо разом з і помідором кружальцями завтовшки 4-5 мм. З хлібних скибочок вирізаємо 12 однакових кружечків, змащуємо їх паштетом, а зверху кладемо по кружечку яблука. Накриваємо хлібним скибочкою, на них - по кружечку помідорчика, знову - хлібні скибочки і потім кружальця огірка. Отримані пірамідки проколюємо паличками для коктейлів і зверху наколюємо по виноградині для прикраси.
Бутерброди з паштетом і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Білий хліб нарізаємо скибочками, промазуємо паштетом, поливаємо зверху майонезом і кладемо сирний скибочку. Тепер відправляємо бутерброди на 1 хвилину в мікрохвильовку і виставляємо потужність на 800. За цей час сирок розплавиться, а паштет стане ще м'якше і ніжніше. Після цього прикрашаємо бутерброди листям салату і кружечками огірка. Готову страву трохи охолоджуємо і подаємо до столу.
Бутерброди з шпротним паштетом
Інгредієнти:
Приготування
Хлібні скибочки намазуємо з одного боку паштетом, потім викладаємо на них невеликі шматочки плавленого сиру, потім кружечки помідорів і огірків. Готові бутерброди з паштетом і помідорами відразу ж подаємо до столу і наливаємо гарячий чай.
Бутерброди з рибним паштетом
Інгредієнти:
Приготування
Скибочки хліба намазуємо з одного боку маслом, потім паштетом, присипаємо звареним посіченим яйцем і зеленню. Підготовлені таким чином скибочки накладаємо один на інший так, щоб між ними утворилися прошарку продуктів.
Бутерброди з паштетом і яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Яйця заздалегідь відварюємо, остуджуємо, чистимо і розрізаємо на 2 половинки. Потім желточки відокремлюємо від білка і гарненько розтираємо вилочкою з вершковим маслом. Білочок дрібненько рубаємо, змішуємо з невеликою кількістю гірчиці і додаємо розтерті жовтки. Приготований таким чином паштет викладаємо на шматочок хліба, розмазуємо і зверху присипаємо зеленою цибулькою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Бутерброди з помідорами
Бутерброди з помідорами - це досить проста і смачна закуска, яка прикрасить будь-який стіл, як святковий, так і щоденний. Для її створення не
Бутерброди з печінкою тріски
Печінка тріски - корисна і дієтична їжа, в якій містяться жири й вітаміни, необхідні нашому організму. Бутерброди з нею відмінно прикрасять ваше
Бутерброди з сиром
Бутерброди з сиром - це, безсумнівно, класика серед закусок на святковому і щоденному столі. У кожної господині, напевно, є свої варіанти створення
Гарячі бутерброди з рибою
Гарячі бутерброди люблять багато. Найчастіше їх готують з ковбасою, шинкою або м'ясом. А ми вам розповімо, як зробити чудову закуску з рибою.
Бутерброди з огірком
Бутерброди - відмінна закуска для святкового застілля і фуршету. Приготувати їх можна з використанням самих різних продуктів. І сьогодні ми підкажемо
Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі
Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі - відмінний засіб швидко і смачно втамувати голод. Рецептів такого простого блюда існує досить багато, деякі