Пропонуємо вам кілька оригінальних рецептів приготування бутербродів з паштетом, які чудово підійдуть для ситного сніданку і зарядять вас енергією на весь день.
Бутерброди з печінковим паштетом
Інгредієнти: цибулина - 1 шт.; сметана - за смаком; спеції; олія рослинна; куряча печінка - 200 р. Приготування Отже, чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і пасеруємо до золотистої скоринки на олії маслечко. Після цього викладаємо в сковороду курячу печінку, солимо і перчимо за смаком. Обсмажуємо все хвилин 15 постійно помішуючи, до повної готовності. Після цього знімаємо з вогню, охолодити вміст і перекручуємо через м'ясорубку. Тепер кладемо трохи сметани і розмішуємо. Паштет повинен вийти не дуже густим, але й не рідким. Далі на рослинному маслечко обсмажуємо до золотистого кольору шматочки хліба, а потім намазуємо паштетом з печінки і подаємо готові бутерброди до столу, прикрасивши за бажанням свіжою зеленню.
Бутерброди з паштетом і огірком
Інгредієнти: свіжий огірок - 1 шт.; помідор - 1 шт.; зелене яблуко - 1 шт.; консервований паштет з індички - 250 г; пшеничний хліб - 12 скибочок; виноград; листя салату - 4 шт. Приготування Для приготування бутербродів для початку давайте підготуємо всі необхідні продукти. Яблуко промиваємо, акуратно вирізаємо серцевину і шаткуємо разом з і помідором кружальцями завтовшки 4-5 мм. З хлібних скибочок вирізаємо 12 однакових кружечків, змащуємо їх паштетом, а зверху кладемо по кружечку яблука. Накриваємо хлібним скибочкою, на них - по кружечку помідорчика, знову - хлібні скибочки і потім кружальця огірка. Отримані пірамідки проколюємо паличками для коктейлів і зверху наколюємо по виноградині для прикраси.
Бутерброди з паштетом і сиром
Інгредієнти: білий свіжий хліб - 1 шт.; паштет - 1 банка; майонез - за смаком; твердий сир - 100 г; листя салату - за бажанням; огірок - за смаком. Приготування Білий хліб нарізаємо скибочками, промазуємо паштетом, поливаємо зверху майонезом і кладемо сирний скибочку. Тепер відправляємо бутерброди на 1 хвилину в мікрохвильовку і виставляємо потужність на 800. За цей час сирок розплавиться, а паштет стане ще м'якше і ніжніше. Після цього прикрашаємо бутерброди листям салату і кружечками огірка. Готову страву трохи охолоджуємо і подаємо до столу.
Бутерброди з шпротним паштетом
Інгредієнти: хліб пшеничний - 400 г; шпротний паштет - 200 г; плавлений сирок - 1 шт.; свіжий огірок - 1 шт.; помідор - 2 шт.; спеції. Приготування Хлібні скибочки намазуємо з одного боку паштетом, потім викладаємо на них невеликі шматочки плавленого сиру, потім кружечки помідорів і огірків. Готові бутерброди з паштетом і помідорами відразу ж подаємо до столу і наливаємо гарячий чай.
Бутерброди з рибним паштетом
Інгредієнти: пшеничний хліб - 400 г; масло з хріном - 100 г; паштет з салаки - 100 г; яйце - 1 шт.; зелень селери - 1 ст. ложка. Приготування Скибочки хліба намазуємо з одного боку маслом, потім паштетом, присипаємо звареним посіченим яйцем і зеленню. Підготовлені таким чином скибочки накладаємо один на інший так, щоб між ними утворилися прошарку продуктів.
Бутерброди з паштетом і яйцем
Інгредієнти: масло вершкове - 50 г; яйце куряче -2 шт; спеції; гірчиця - за смаком; зелена цибуля - 1 пучок; білий хліб - 200 р. Приготування Яйця заздалегідь відварюємо, остуджуємо, чистимо і розрізаємо на 2 половинки. Потім желточки відокремлюємо від білка і гарненько розтираємо вилочкою з вершковим маслом. Білочок дрібненько рубаємо, змішуємо з невеликою кількістю гірчиці і додаємо розтерті жовтки. Приготований таким чином паштет викладаємо на шматочок хліба, розмазуємо і зверху присипаємо зеленою цибулькою.