Запечені пельмені

Рецепт запечених пельменів в горщику з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Найстрашніше в пельменях – це те, що хочеться смачних, а смачні потрібно робити тільки самому. Так що, звичайно, бажано використовувати пельмені домашнього приготування .
Рецепт розрахований на два горщика, хоча звичайно вони у всіх різні. Для початку вам необхідно зварити овочевий бульйон, можна простою з моркви і цибулі, а можна і про запас для інших страв, додавши ще такі коріння, як пастернак і селеру. Але в нашому випадку очистіть і розріжте навпіл морквину, не до кінця очистіть дві цибулини, залишаючи крайню щільну піну і розріжте їх навпіл. Покладіть ці овочі в холодну воду і контролюйте з моменту закипання рівно пів години, потім додайте петрушку, сіль і перець горошком, залишивши варитися ще на стільки ж. Перед застосуванням не забудьте процідити бульйон, а зварені овочі можна сміливо викидати, вони свою справу вже зробили.
Ще одну цибулину поріжте на четвертькольца і обсмажте на олії, після чого до них приєднайте помиті і порізані пластинками гриби і ще трохи посмажте.
Застеліть Дно горщика порізаною півкільцями останньої цибулиною, але не укладайте весь, цибуля вам ще знадобиться. Слідом покладіть половину пельменів, на них викладайте смажені гриби з цибулею, ну а зверху сметану, змішану з порізаним кропом, а після цього, повторіть всі раніше виконану роботу, потім не забудьте залити на 2/3 процідженим бульйоном.
Тепер можна відправляти горщики в духовку, нагріту до 180 градусів, а через півгодини, зніміть з них кришки і дайте пельменів запектися.
Пельмені, запечені в духовці в сметані з сиром
Інгредієнти:

Приготування
Очистіть і наріжте півкільцями цибулю, після чого злегка обсмажте на вершковому маслі, не засмажуйте до коричневого кольору. Сметану змішайте з підсмаженою цибулею, зі спеціями, сіллю і подрібненою зеленню, до речі, з сіллю будьте обережніше, якщо куплений вами сир досить солоний. У форму, призначену для запікання, викладіть пельмені в один шар, а зверху суміш цибулі, сметани і спецій. Все це присипте натертим заздалегідь сиром і запікайте півгодини при температурі 180-200 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пельмені по-купецькому в горщику
Звичайно зварити пельмені справа не хитра, з яким напевно впорається кожен. Але ж до процесу можна підійти творчо, приготувавши буденна страва

Як зварити пельмені в мультиварці?
Кожна господиня, навіть починаюча, знає, як правильно зварити звичайні пельмені в мультиварці і неодмінно все скажуть, що нічого клопітного в процесі

Пельмені в духовці з сиром і майонезом
Самий швидкий і ефективний спосіб нагодувати голодного чоловіка - це зварити пельмені! Але навіщо себе так обмежувати, якщо можна зробити вельми

Пельмені в духовці
Сьогодні досить популярні швидкі рецепти. Це зовсім не означає, що страва вийде не досить ситним або несмачним. Навпаки, рецепт пельменів,

Пельмені, запечені в духовці
Якщо вам набридли звичайні пельмені, і ви хочете зробити з них що-небудь таке, то вам сподобається ця стаття. У ній ми розповімо, як смачно і швидко

Пельмені в горщиках - рецепт
Пельмені - це традиційне російське блюдо, варіантів приготування яке існує безліч. Їх варять, готують на пару, смажать, а також запікають. Ось про